SIJOITTAJA -podcast: Houkuttelevimmat osakkeet Helsingin pörssissä juuri nyt

SIJOITTAJA -podcast

SIJOITTAJA -podcastissa kuulet sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä ja tuottavimmista sijoitustyyleistä. Sarjan tuoreimmassa jaksossa kuullaan neljä tämän hetken kiinnostavinta ja houkuttelevinta osakepoimintaa Helsingin pörssistä. Jakson asiantuntijana Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä.

Julkaistu: 14.06.2022 Kirjoittaja:

OMX Helsinki osakkeet podcast SIJOITTAJA -podcast suomi-osakkeet

SIJOITTAJA -PODCAST JAKSO 13: Houkuttelevimmat osakkeet Helsingin pörssissä juuri nyt

Tässä jaksossa SIJOITTAJA -podcast paneutuu tämän hetken kiinnostavimpiin kotimaisiin osakkeisiin. Houkuttelevimmat osakkeet on valinnut Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä. Pidimme aiheesta vastikään myös webinaarin, jossa käsittelimme laajemmin kotimaan markkinoista ja parhaita Suomi-osakkeita. Katso webinaarin tallenne ja lataa webinaariesitys pdf-tiedostona!

Neljä osakepoimintaa

Osakemarkkinat ovat kautta linjan laskumarkkinassa ja kaikki tärkeimmät pääindeksit ovat laskussa. Merkittäviä syitä markkinalaskuun ovat korkealla tasolla laukkaava inflaatio, Fedin aggressiivinen korkopolitiikka sekä sijoittajien pessimistinen sentimentti. Nämä puolestaan aiheuttavat talouskasvun hidastumista ja sen myötä pörssiyhtiöiden tuloskasvun laantumista. Myös Ukrainan sota ja siitä seurannut energiakriisi ovat osaltaan vaikuttanut markkinalaskuun.

Podcastissa neljä kiinnostavaa osakepoimintaa, jotka ovat Kemira, Siili Solutions, Valmet sekä Tokmanni Group. Näistä Valmet saa osaketyökalumme toisiksi korkeimmat pisteet, huikeat 78 kokonaispistettä. Osaketyökalumme kolmatta sijaa pitää Siili Solutions 76 kokonaispisteellä. Kemira puolestaan keräsi osaketyökalussamme 68 kokonaispisteen potin. Tokmannin kokonaispisteet työkalussamme ovat tällä hetkellä 57 ja poiminta perustuukin oletukseen siitä, että osakkeen kurssi korjaa tulevilla kvartaaleilla, kun inflaatio hellittää. Tokmannin osakkeen suhteen varovainen sijoittaja odottaa Q2-tuloksen tai inflaation rauhoittumista ennen ostoja.

Osakkeita kannattaa tutkia myös osaketyökalumme avulla. Osaketyökalumme pisteyttää osakkeet kuuden tärkeimmän faktorin perusteella, faktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu sekä osinko. Osaketyökalun kokonaispisteytys päivitetään kaksi kertaa kuussa ja momentti-pisteet kerran viikossa.

Uusin SIJOITTAJA -podcast on nyt kuunneltavissa!

Kuuntele soundcloudissa! Kuuntele Spotifyssa!

LISÄTIETOJA JAKSOON LIITTYEN

KUUNTELE SIJOITTAJA -PODCASTIN AIKAISEMMAT JAKSOTSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-action
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy