Aloita sijoittaminen

Sijoittajan Tietopaketti -oppaasta saat kaiken tarvitsemasi tiedon aloittaaksesi sijoittamisen. Kerromme, miksi jokaisen kannattaa aloittaa sijoittaminen, miten säästää lapselle ja miten yrittäjän kannattaa säästää eläkettä varten.

Löydät myös tiiviit kuvaukset omaisuusluokista ja eri sijoitusinstrumenteista sekä siitä, miten sijoitusinstrumentteihin voi sijoittaa.

Kuluissa säästäminen on helpoin tapa parantaa sijoitustoiminnan tulosta. Oppaasta saat käytännön ohjeet kuluissa säästämiseen.

Kerromme myös miten sijoittaja voi hallita riskejä ja rakentaa tehokkaasti hajautetun salkun, joka kestää markkinamyllerrykset. Valmiilla strategioilla ja ratkaisuilla voit parantaa sijoitussalkkusi tuottoa, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa markkinoiden tutkimiseen ja reagoida jokaiseen uutiseen.

Opiskelemalla sijoittajien yleisimmät virheet voit välttää suuret tappiot sijoitustoiminnassasi. Puolueettomasta näkökulmasta tehty Aloita sijoittaminen – askel askeleelta -opas auttaa jokaisen aloittelevan sijoittajan alkuun.

Jokaisesta osiosta löydät myös syventäviä artikkeleita aiheeseen liittyen.

Lue lisää ja aloita fiksumpi sijoittaminen!
AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT
Kokeile jäsenyyttä 14 päivää ilmaiseksi

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy