Northcrypto

Kiinnostavimmat osakeideat Suomesta -webinaari tiistaina 31.5. klo 17

Kiinnostavimmat osakeideat Suomesta 052022

Sijoittaja.fi:n suosittu webinaarisarja saa jatkoa! Toukokuun webinaarissamme käsittelemme kotimaisia osakkeita. Mitkä ovat tähän hetken kuumimmat Suomi-osakkeet? Tervetuloa kuuntelemaan!

Julkaistu: 23.05.2022 Kirjoittaja:

osakkeet suomi-osakkeet webinaari

Kiinnostavimmat osakeideat Suomesta -webinaari

Seuraava Sijoittaja.fi:n webinaari järjestetään tiistaina 31.5. kello 17. Toukokuun webinaarissamme käsittelemme kotimaisia osakkeita. Mitkä ovat tämän hetken kiinnostavimmat suomalaiset yhtiöt? Miksi kotimaisiin osakkeisiin sijoitetaan juuri nyt niin paljon? Entä miltä kotimaamme osakemarkkinat näyttävät loppuvuoden 2022 osalta? Tule kuuntelemaan!

Webinaarin isäntänä toimii Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä. Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia, minkä jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Webinaariin osallistuminen on maksutonta ja webinaarista tulee myös tallenne, johon voit palata jälkikäteen.

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

  • Kotimaan markkinakatsaus
  • Kiinnostavimmat suomalaiset osakkeet
  • Loppuvuoden 2022 näkymät
  • Kysymykset & vastaukset

Tervetuloa kuulemaan kotimaan markkinoiden tärkeimmät poiminnat! Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu webinaariin!

Suomen osakemarkkinat

Suomalaisten osakkeiden tuotto-odotukset ovat nousseet länsimarkkinoiden parhaiksi ja Suomi nähdään myös muualla maailmassa houkuttelevana sijoituskohteena. Kotimaisten osakkeiden tuotto-odotukset ovatkin nousseet peräti 5,6 prosenttiin.

Kotimaisten osakkeiden työkalussamme pääset vertailemaan yli sataa Suomen kiinnostavinta osaketta. Työkalu hyödyntää tuoreimman sijoitustutkimuksen löydöksiä, joita käyttävät myös maailman johtavat investointipankit. Osaketyökalumme pisteyttää osakkeet sijoitustutkimuksessa löydettyjen faktorien perusteella siten, että 10 = paras ja 1 = heikoin. Pisteytyksen pääfaktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko. Kokonaispisteet lasketaan eri ominaisuuksien painotettuna keskiarvona siten, että skaala on 1-100 pistettä. Työkalumme kokonaispisteiden perusteella sijoittanut sijoittaja on historiallisesti päihittänyt markkinat merkittävällä erolla.

Työkalustamme löydät osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Osaketyökalustamme löydät myös ajantasaiset listat kotimaamme parhaista laatu-, arvo-, kasvu- ja osinko-osakkeista.

ILMOITTAUDU MUKAAN WEBINAARIIN!

Tervetuloa webinaariin kuuntelemaan, mitkä ovat tämän hetken kiinnostavimmat kotimaiset osakkeet ja miltä Suomi-osakkeiden loppuvuosi näyttää! Webinaari järjestetään tiistaina 31.5. kello 17. Voit lähettää webinaarin aiheeseen liittyen kysymyksiä jo etukäteen osoitteeseen info@sijoittaja.fi. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu webinaariin!

Tutustu webinaarin aiheeseen:SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy