Mikä on Sijoittaja.fi


Tilaa sijoittajakirje

Mikä on Sijoittaja.fi?

Sijoittaja.fi on sijoittajan tietopalvelu, joka on rakennettu vain sijoittajien etuja ajatellen. Sijoittaja.fi tarjoaa puolueetonta tietoa sijoittamisesta sekä yksityis- ja ammattikäyttöön soveltuvat sijoittajan työkalut, jotka auttavat säästämään kuluissa, pienentämään riskiä ja parantamaan tuottoa.

Toimipiste sijaitsee Oulussa jokivarressa. Meillä työskentelee yli 10 eri osa-alueen ammattilaista.  Sijoittaja.fi on osa Investment Intelligence Oy:tä. Konserniin kuuluu instituutioille sekä ammatti- ja yksityissijoittajille palvelua tarjoava SijoittajaPRO Finland Oy ja yritysrahoitusta tarjoava SijoittajaPRO Corporate Finance.


Tutustu Sijoittaja.fi-jäsenyyteen


Sijoittaja.fi:n perustajat

Timo Heikkilä, hallituksen puheenjohtaja, perustaja (KTM, TMC, HHJ)

Puh. 0400 763 509, timo.heikkila@sijoittaja.fi

Sijoitus- ja rahoitusalan ammattilainen. Osake- ja markkina-analyysit, ETF:t, sijoitusstrategiat. Kahden ammattimaisille sijoittajille suunnatun AIFM-rahaston pääsalkunhoitaja. Sijoitusyhtiön osakesalkunhoitaja. Aiemmin toiminut managerina Veraventuressa ja rahoituspäällikkönä Finnverassa.

Timon artikkelit, #minunsijoitustarinani, LinkedIn

Hannu Huuskonen, toimitusjohtaja, perustaja (KTM, CEFA)

Puh. 050 422 6331, hannu.huuskonen@sijoittaja.fi

Sijoittaja, ETF-pioneeri ja varainhoitoalan ammattilainen. Osake- ja markkinastrategi, ETF:t, korot ja sijoitusstrategiat. Kahden ammattimaisille sijoittajille suunnatun AIFM-rahaston salkunhoitaja. Sijoitusyhtiön pääsalkunhoitaja. Aiemmin Taaleritehtaan omaisuudenhoidon yksi perustajista ja salkunhoitaja. Analyytikkona Mandatumissa.

Hannun artikkeileihin, #minunsijoitustarinani, LinkedIn

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy