Mikä on Sijoittaja.fi


Tilaa sijoittajakirje

Mikä on Sijoittaja.fi?

Sijoittaja.fi on sijoittajan tietopalvelu, joka on rakennettu vain sijoittajien etuja ajatellen. Sijoittaja.fi tarjoaa puolueetonta tietoa sijoittamisesta sekä yksityis- ja ammattikäyttöön soveltuvat sijoittajan työkalut, jotka auttavat säästämään kuluissa, pienentämään riskiä ja parantamaan tuottoa.

Sijoittaja.fi on osa Investment Intelligence Oy:tä. Konserniin kuuluu instituutioille sekä ammatti- ja yksityissijoittajille palvelua tarjoava SijoittajaPRO Finland Oy ja yritysrahoitusta tarjoava SijoittajaPRO Corporate Finance.

Sijoittaja.fi yhteystiedot

Käyntiosoite: Kasarmintie 23, 90130 Oulu
Puh. 045 183 1212

Laskutustiedot: 003725152625, Opus Capita
Investment Intelligence Oy, PL 23630, 00063 LASKUNET

 

 

Sijoittaja.fi:n perustajat

Timo Heikkila Hannu Huuskonen

Timo Heikkilä, hallituksen puheenjohtaja, perustaja (KTM, TMC, HHJ)

Puh. 0400 763 509, timo.heikkila@sijoittaja.fi
Heikkilällä on kymmenen vuoden kokemus rahoitusalalta. Hän on työskennellyt Finnveran pääomasijoituksessa managerina ja sitä ennen Finnveralla rahoituspäällikkönä. Hän on myös toiminut Talouselämä-lehdessä yritystutkijana. Lisäksi hän toimii muutaman start-up-yrityksen hallituksessa.

Erityisosaamisalueita ovat: yritys- ja tilinpäätösanalyysit, yrityksen arvonmääritys, yrityskaupat, sijoitusstrategiat, start-up-yritysten kehittäminen ja liiketoimintojen analysointi. Hän on kehittänyt useita arvonmääritystyökaluja sekä yritysten analysointityökaluja. Sijoittaja.fi -sivustoa hän on ylläpitänyt vapaa-ajalla vuodesta 2009 lähtien.

Julkaisut: Konsernitilinpäätös yritystutkimuksessa (2009). Yksi kirjoittajista.

Tutustu Timon kirjoittamiin artikkeleihin. Lue Timosta sijoittajana #minunsijoitustarinani.

Hannu Huuskonen, toimitusjohtaja, perustaja (KTM, CEFA)

Puh. 050 422 6331, hannu.huuskonen@sijoittaja.fi
Huuskosella on reilun kymmenen vuoden kokemus rahoitusalalta ja hän kuuluu ETF-sijoittamisen pioneereihin Suomessa. Hän on toiminut aikaisemmin Taaleritehtaan omaisuudenhoitotoimintojen yhtenä perustajana ja salkunhoitajana sekä Mandatumin salkunhoidossa analyytikkona.

Erityisosaamisalueita ovat sijoitusstrategiat, fundamenttianalyysi, ETF-rahastot sekä yritysjärjestelyt. Aiemmin urallaan Hannu on hoitanut muun muassa suoria osakesalkkuja (rahastot, täydenvaltakirjan salkut) sekä ETF-painotteisia useita omaisuusluokkia sisältäviä aktiivisia ja passiivisia strategioita. Lisäksi hän kirjoittanut paljon markkina-analyyseja ja erilaisia ETF-painotteisia sijoitusideoita.

Tutustu Hannun kirjoittamiin artikkeileihin. Lue Hannusta sijoittajana #minunsijoitustarinani.

Sijoittaja.fi:n riippumattomuus ja arvot

Meille riippumattomuus tarkoittaa sitä, ettemme ole tekemisissä sivuston käyttäjien sijoituspäätöksissä tai niiden rahavirroissa emmekä saa niiden perusteella ansaintaa. Sijoittaja.fi:ssä emme keskity arvojemme hienolta kuulostavaan viestintään ja esittämiseen, vaan niiden toteutumiseen käytännön toiminnassamme.

 

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy