Sijoittajilta sijoittajille

Sijoittaja.fi tarjoaa puolueetonta tietoa sijoittamisesta, kuten uutisia, artikkeleita ja analyysejä sekä yksityis- ja ammattikäyttöön soveltuvat sijoittajan työkalut. Sijoittaja360 -palvelu kokoaa yhteen kaikki sijoittajan työkalut.

Sijoittaja.fi on perustettu 2014. Toimipisteemme sijaitsee Oulussa jokivarressa. Sijoittaja.fi on osa SIJOITTAJA-ryhmää, johon kuuluvat myös yritysrahoitusta tarjoava SijoittajaPRO Corporate Finance, instituutioille sekä ammatti- ja yksityissijoittajille palvelua tarjoava SFR Advisors sekä sijoitustutkimusta toteuttava SFR Research. Työllistämme tänään yli 20 sijoitusalan ammattilaista.

Ole oma salkunhoitajasi

Me kannustamme oman ajattelun kehittämiseen ja siihen, että jokainen voi olla oma salkunhoitaja. Moderni sijoittaja ei tarvitse kallista varainhoitajaa, eikä analyytikkoa kertomaan, pitääkö jotain osaketta ostaa tai omassa salkussa olevia osakkeita myydä.

Sijoittaja.fi:n jäsenillä on käytössä valmiiksi pureskeltu data sekä ainutlaatuiset sijoittajan työkalut, joiden avulla oman sijoitustyylin mukaisen salkun rakentaminen on helppoa. 

Pisteytys auttaa oman sijoitustyylin löytämisessä sekä osakkeiden ja sijoituskohteiden vertailussa. Taustalla on sijoitustutkimus, pitkä tuotekehitystyö ja tekoälyn tuomat mahdollisuudet.

Sijoittaja.fi:n tuottamasta toimituksellisesta sisällöstä vastaa perustaja Timo Heikkilä, joka toimii Sijoittaja.fi:n vastaavana toimittajana.

Sijoittaja.fi:n perustajat

Timo Heikkilä

hallituksen puheenjohtaja, perustaja (KTM, TMC, HHJ)

Sijoitus- ja rahoitusalan ammattilainen. Osake- ja markkina-analyysit, ETF:t, sijoitusstrategiat. Kansainvälisten sijoitussalkkuen pääsalkunhoitaja, AIFM-rahaston pääsalkunhoitaja, sijoitusyhtiön osakesalkunhoitaja. Aiemmin toiminut managerina Veraventuressa ja rahoituspäällikkönä Finnverassa.

Puh. 0400 763 509, timo.heikkila@sijoittaja.fi, LinkedIn

Hannu Huuskonen

toimitusjohtaja, perustaja (KTM, CEFA)

Sijoittaja, ETF-pioneeri ja varainhoitoalan ammattilainen. Osake- ja markkinastrategi, ETF:t, korot ja sijoitusstrategiat. Kahden ammattimaisille sijoittajille suunnatun AIFM-rahaston salkunhoitaja ja sijoitusyhtiön pääsalkunhoitaja. Aiemmin Taaleritehtaan omaisuudenhoidon yksi perustajista ja salkunhoitaja. Analyytikkona Mandatumissa.

Puh. 050 422 6331, hannu.huuskonen@sijoittaja.fi, LinkedIn

Meiltä kysyttyä

Sijoittaja.fi on yksityisten sijoittajien perustama yritys, joka tarjoaa artikkeleita ja analyyseja sekä Sijoittaja360 -palvelun, joka sisältää sijoittajan työkalut. Aina sijoittajan näkökulmasta. 

Sijoittaja.fi:n kautta ei voi suoraan tehdä sijoituksia, vaan tarjoamme tietoa, jonka avulla voit tehdä parempia sijoituspäätöksiä oman välittäjäsi kautta.

Sijoittaja.fi:n palvelut ovat käytettävissä eri päätelaitteilla, joissa on internet-yhteys. Osan artikkeleista ja analyyseista voi lukea maksutta, mutta osa sisällöstä ja Sijoittaja360-palvelu vaatii maksullisen jäsenyyden.

Sijoittaja.fi tarjoaa mahdollisuuden käyttää sijoittajan työkaluja niin paljon kuin haluat, milloin haluat, ilman mainoksia. Kaikki tämä edulliseen kuukausihintaan. 

Julkaisemme jatkuvasti uusia artikkeleita ja sijoitusideoita sekä päivitämme markkinaympäristöä ja työkaluja päivittäin, jotta saat aina ajankohtaista tietoa sijoitusmarkkinoista.

Sijoittaja.fi on osa Sijoittaja-ryhmää, joka työllistää tällä hetkellä 20 sijoitusalan ammattilaista. Päätoimipaikkamme sijaitsee Oulussa.

Voit käyttää Sijoittaja.fi:tä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. 

Kuukausimaksu on 11,90 €, vuosijäsenyys 129 € tai yritysjäsenyys 169€ + alv. Tutustu tarkemmin hinnoitteluun. 

Jäsenyydet ovat jatkuvia ja voi perua milloin vain ennen seuraavan maksukauden alkua. Ei lisäkustannuksia eikä sopimuksia.

Sijoittaja.fi on joustava. Voit peruuttaa Sijoittaja.fi-jäsenyyden helposti kirjautumalla sivustolle ja siirtymällä Tilauksen hallinta -sivulle. Tilaus päättyy perumisen jälkeen maksetun maksukauden päättyessä. Jo veloitettuja maksuja emme palauta.

Ei peruutusmaksuja – voit avata ja sulkea tilisi milloin haluat.

Sijoittaja.fi on täydellinen valinta sijoittajalle, joka haluaa säästää sekä aikaa että rahaa. 

Palvelumme tarjoaa nopean ja helpon tavan saada kattava käsitys sijoitusmarkkinoista. 

Sijoittaja.fi:n työkalujen avulla löydät vaivattomasti uusia sijoitusideoita, voit testata omia sijoitusstrategioitasi ja vertailla eri osakkeita ja ETF:iä. Parhaimmillaan Sijoittaja.fi tarjoaa laajaa dataa valmiiksi analysoituna ja pureskeltuna muotoon, jonka avulla teet parempia sijoituspäätöksiä säästäen arvokasta aikaasi.

Voit luottaa Sijoittaja.fi:n tarjoamaan tietoon. Taustalla on pitkä kehitystyö, joka perustuu sijoitustutkimukseen ja tekoälyn tuomiin mahdollisuuksiin.