Arvot ja riippumattomuus

Tarjoamme sijoittajille työkalut ja hyödyllistä tietoa markkinoista, sijoituspalveluiden tarjoajista ja sijoitustuotteista. Emme tee sijoituspäätöksiä asiakkaidemme puolesta, emmekä anna Sijoituspalvelulain tarkoittamaa yksilöllistä sijoitusneuvontaa. Sijoittaja.fi:ssä arvomme ovat toimiminen aina sijoittajan puolella, avoimuus ja läpinäkyvyys, toiminnan eettisyys, korkea asiantuntemus ja osaamisen kehittäminen sekä pitkäjänteisyys.

Aina sijoittajan puolella

Sijoittaja.fi:n toiminnan lähtökohtana on aina asiakas, joka tyypillisesti on sijoittaja. Jokaista ratkaisua miettiessämme voimme aina esittää kysymyksen: ”onko tämä asiakkaidemme edun mukaista pitkällä tähtäimellä?”

Avoimuus ja läpinäkyvyys

Pyrimme olemaan viestinnässämme ja toiminnassamme mahdollisimman avoimia ja läpinäkyviä.

Toiminnan eettisyys

Tämän päivän myyntikulttuurissa asiakkaan etu unohtuu usein myyntipaineiden alla. Tavoitteenamme on kaikessa toiminnassa toimia siten kuin olisimme itse asiakkaana. Liiketoiminta ei mielestämme ole erillinen saareke, jossa voi toimia toisilla arvoilla kuin elämässä muutoin.

Korkea asiantuntemus ja osaamisen jatkuva kehittäminen

”Kun työ on intohimo, on elämä nautinto”. Teemme tätä, koska pidämme tästä. Pyrimme innostamaan henkilöstöämme mahdollisimman korkeaan asiantuntemukseen ja jatkuvaan osaamisen kehittämiseen. Korkea osaaminen on yksi keskeinen laadun tae.

Pitkäjänteisyys, joka mahdollistaa sivuston jatkuvan kehittämisen

Pitkässä juoksussa vain terve ja kannattava yritys voi menestyä. Meillä menestystä mitataan asiakastyytyväisyydellä ja asiakasmäärillä. Meillä menestystä ei mitata asiakkaalta piilotetuilla, meille ohjautuvilla tuloilla. Sijoittaja.fi:n tapauksessa pitkäjänteinen ja menestykseen pohjautuva kannattavuus luo perustan keskeisille sidosryhmillemme, jotka ovat tärkeysjärjestyksessä: asiakkaat, työntekijät ja omistajat.

Tutustu heti

Voit kokeilla Sijoittaja.fi palvelua nyt ilmaiseksi 14 päivän ajan. Aloita ilmainen kokeilu ja saat pääsyn Sijoittaja.fi kaikkiin artikkeleihin sekä Sijoittaja360 -palvelun tarjoamiin työkaluihin.