Vertaile osakkeita!

Yli 1200 osaketta valmiita teemoja, sijoitusideoita ja mallisalkkuja.


Tutustu tästä!

Parhaat ETF:t!

Valitse, vertaile ja löydä tehokkaimmat yli 3000 ETF:n joukosta.


Tutustu tästä!

Liity jäseneksi!

Valittavana joustava kuukausijäsenyys tai vuosijäsenyys.


Tutustu tästä!

New call-to-action


Sijoittaja.fi uusimmat artikkelit

Fediltä odotettu 0,25 %-yksikön koronnosto – osakkeet kääntyivät lopulta laskuun

22.3.2023 20:57 | Timo Heikkilä

Fed nosti ohjauskorkoa odotetusti 0,25 prosenttiyksikköä. Osakemarkkinoiden ensireaktiot koronnostoon ja Fedin kommentteihin olivat positiiviset. Lopulta osakkeet päätyivät miinukselle.

SIJOITTAJA -podcast: Osinkosijoittaminen ja kiinnostavimmat osinko-osakkeet

22.3.2023 14:32 | Anni Hurtig

SIJOITTAJA -podcastissa kuulet sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä ja tuottavimmista sijoitustyyleistä. Tuoreessa jaksossa Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä esittelee osinkosijoittamista sijoitustyylinä sekä nostaa kiinnostavimpia osakepoimintoja Suomesta ja maailmalta.

Kolme tunnettua osinkokuningasta, joiden osakkeet ovat kompuroineet

22.3.2023 13:15 | Sijoittaja.fi

Osinkoaristokraatteja on pitkään pidetty turvallisina sijoituskohteina. Noin 50 vuoden kasvavasta osinkohistoriasta huolimatta osinkokuninkaiden, 3M Companyn, Stanley Black & Deckerin ja VF Corporationin, osakekurssit ovat laskeneet huomattavasti yleisindeksiä enemmän viime vuosina. Mistä kurssilaskussa on kyse ja joko osinkokuninkaat ovat ostohinnoissa?

Markkinaympäristö: Viikon 12 parhaat osakkeet ja markkinatrendit

22.3.2023 13:14 | Sijoittaja.fi

Markkinaympäristö on nyt erityisen mielenkiintoinen. Seuraamme viikoittain osakemarkkinoiden trendejä. Millä osakkeilla paras momentti, milloin karhumarkkina päättyy? Valmiit listat parhaiten ja heikoiten tuottaneista osakkeista Suomesta ja maailmalta, viikko 12.

Listautumiset (IPO) 2023 – näin osallistut listautumisantiin

21.3.2023 15:25 | Sijoittaja.fi

Listautumisannista käytetään lyhennettä IPO (”Initial Public Offering”). Tuhti tietopaketti listautumisesta – miten osallistua, millaisia tuottoja voi odottaa ja mitä riskejä listautumiseen liittyy? Päivitetty listautumistiedoilla 21.3.2023.

Liikennevalomalli kääntyi ”vältä osakkeita” -tilaan

21.3.2023 12:51 | Sijoittaja.fi

Liikennevalomalli on reagoinut pankkisektorin myllerrykseen, ja riski-indikaattorit ovat kääntyneet nousuun. Etenkin finanssiriskit ovat nousussa ja malli on kääntynyt ”vältä osakkeita” -tilaan.


Kuinka säästät hyvän eläkkeen?


Oman eläkkeen turvaaminen vaatii vain hieman itsekuria. Tulevaisuuden varalle säästäminen sijoittajan työkaluilla on helppoa. Tärkeintä on aloittaa heti.

LUE LISÄÄ

Parempi tuotto sijoituksellesi


Jokainen sijoittaja haluaa parhaan mahdollisen tuoton mahdollisimman turvallisesti. Sijoittajan työkaluilla saat erinomaiset menestymisen mahdollisuudet helposti käyttöösi.

LUE LISÄÄ

Pienempien kulujen vaikutus


Helpoin tapa sijoittaa tuottavammin on pienentää kuluja. Pienten kulujen vaikutuksen kertautuessa ansaitset merkittävästi enemmän. Tuottavampi sijoittaminen kannattaa aloittaa heti.

LUE LISÄÄ

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy