Webinaaritallenne: Parhaiten tuloskaudella menestyneet osakkeet

Miten tuloskausi Suomessa ja maailmalla sujui? Kuulet tuloskauden kirkkaimmat tähdet sekä odotukset yhtiöille. Katso webinaaritallenne.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Miten tuloskausi Suomessa ja maailmalla sujui? Kuulet tuloskauden kirkkaimmat tähdet sekä odotukset yhtiöille. Katso webinaaritallenne.

Parhaiten tuloskaudella menestyneet osakkeet -webinaaritallenne

Tuloskausi on takanapäin ja se tarjosi jälleen monia yllätyksiä. Tuloskaudella nähtiin huipputuloksia, mutta myös rimanalituksia. Positiivista kuitenkin on, että koko vuoden laskussa olleissa Suomi-osakkeissa nähtiin käänne.

Sijoittaja.fi seurasi tiivisti tuloskautta Suomessa ja maailmalla ja nyt on aika katsoa miten tuloskausi sujui, sekä arvioida, mitä odotuksia se tarjoaa loppuvuodelle ja vuodelle 2024. Webinaarissa kuulet tuloskauden kirkkaimmat tähdet, odotukset yhtiöille loppuvuodelle ja vuodelle 2024 ja sijoittajien kysymyksiä ja vastauksia.

Webinaari pidettiin torstaina 23.11.2023.

Webinaarissa mainitut sisällöt:

Ps. Haluatko palata vanhojen webinaaritallenteidemme pariin? Entä haluatko aina tiedon tulevista webinaareistamme? Webinaarit-sivulle olemme koonneet kaikkien vanhojen webinaariemme tallenteet. Päivitämme sivulle tiedot aina myös tulevista webinaareistamme!

Sinua voisi kiinnostaa
Analyytikot odottavat Euroopan datakeskusten määrän kasvavan hurjasti
Konecranes osake: Konecranesin todella vahva tulos ylitti korkeat odotukset
Neste osake: Ennätysheikko tulos sai positiivisen vastaanoton
Sijoittajan valinnat