10 kovinta osinkopaperia maailmalta – osinkotuotto jopa 6,0 %!

Osinkosijoittaminen on historiassa tarjonnut markkinoita parempaa tuottoa ja loistavan tavan luoda passiivista tuloa. Tässä TOP 10 osinkopaperit maailmalta!

osakkeet osinkoyhtiöt sijoitusideat

Passiivista tuloa osinko-osakkeilla

Kirjoitimme aiemmin, miten voit rakentaa passiivista tulovirtaa hyödyntäen osinkoa jakavia ETF-rahastoja. Passiivinen tulo on aidosti työstä riippumatonta tuloa. Se on rahaa, jota saat myös silloin, kun et aktiivisesti työskentele.

Osinkosijoittaminen on yksi parhaista keinoista kartuttaa passiivisia tulojasi. Vuodesta toiseen kasvavat osinkovirrat motivoivat jatkamaan kuukausisäästämistä, ja osinkoihin keskittyminen siirtää huomion epäolennaisista lyhyen aikavälin kurssiliikkeistä olennaiseen, eli yrityksen liiketoimintaan ja pitkän tähtäimen osingonmaksukykyyn.

Trendiosakkeiden perässä juoksevat sijoittajat joutuvat usein pettymään ennen pitkää, kun yhtiöt eivät pysty vastaamaan kalliisiin osakkeisiin sisältyviin korkeisiin odotuksiin. Osinkosijoittaja ei sorru samaan, sillä osinkosijoittaja on samalla arvosijoittaja. Korkea osinkotuotto kertoo yleensä kestävästä liiketoiminnasta ja matalasta arvostustasosta.

Parhaat osinko-osakkeet Osaketyökalusta

Osaketyökalumme pisteyttää osakkeet kahdeksan eri ominaisuuden perusteella. Yksi pisteytettävä ominaisuus on osinkoarvostus. Osinkoarvostuspisteet lasketaan osinkotuotosta ja osingon vakaudesta & kasvusta. Osingon vakaus & kasvu lasketaan kuuden vuoden osinkohistorian perusteella. Parhaat osinkopisteet saavat yhtiöt, joilla on vakaa ja nouseva osinkohistoria sekä hyvä osinkotuotto.

Tutustu osaketyökaluun!

TOP 10 parhaimmat osinkopisteet saaneet osakkeet löytää helposti klikkaamalla työkalussa “Sijoitusideoita” ja “Osinkokoneet”-laatikkoa.

https://www.sijoittaja.fi/osakevalintatyokalu/

TOP 10 osinkoyhtiöt maailmalta

TOP 10 osinkoyhtiöt maailmalta ovat parhaimmat osinkopisteet saaneet osakkeet. Kyseessä ovat siten maailman parhaimmat osinko-osakkeet kuuden vuoden osinkohistorian ja osinkotuoton perusteella laskettuna. Listalta löytyy myös kotimainen yhtiö Sampo. Eurooppalaisista osakkeista TOP 10 -listalle pääsi mm. Renault.  Yhtiön osinkohistoria on vakuuttava. Osakkeet, joilla on vakaa ja kasvava osinkohistoria sekä hyvä osinkotuotto saavat Osaketyökalussamme parhaat osinkopisteet.

Renaultin kasvava osinko vuosilta 2013-2017, osinkotuotto 4,8 %

Parhaat osinkopisteet saavat yhtiöt, joilla on vakaa ja kasvava osinkohistoria sekä hyvä osinkotuotto. Renaultin osinkohistoria on vakuuttava.

TOP 10 osinkoyhtiöiden arvostusluvut ja kommentit (vain jäsenille)

Maksaville jäsenille suunnattussa osiossamme käymme läpi TOP 10 osinkokoneiden houkuttelevuutta Sijoittaja.fi:n kehittämän kokonaispisteytyksen perusteella. Lisäksi artikkelissa osinkotuotot ja kommenttimme TOP 10 osinkokoneista.

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ!





SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT






YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa




Tutustu yritysjäsenyyteen!

Tilaa sijoittajakirje



Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy