Kymmenen kovinta osinkopaperia maailmalta

Osinkosijoittaminen on historiassa tarjonnut markkinoita parempaa tuottoa ja loistavan tavan luoda passiivista tuloa. Tässä 10 kovinta osinkopaperia maailmalta!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Osinkosijoittaminen on historiassa tarjonnut markkinoita parempaa tuottoa ja loistavan tavan luoda passiivista tuloa. Tässä 10 kovinta osinkopaperia maailmalta!

Passiivista tuloa osinko-osakkeilla

Osinkosijoittaminen on yksi parhaista keinoista kartuttaa passiivisia tuloja. Hyvien osinkopaperien vuodesta toiseen kasvavat osinkovirrat motivoivat jatkuvaan sijoittamiseen, ja saavat sijoittajan keskittymään olennaiseen eli yrityksen liiketoimintaan ja pitkän tähtäimen osingonmaksukykyyn.

Parhaat osinkopaperit Osaketyökalusta

Parhaimpaan pitkän tähtäimen tuottoon pääsee osinko-osakkeilla, joilla on tasaisesti nouseva osinko. Lue tästä tarkemmin osinko-osakkeen määritelmästä. Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoittajan puolesta. Työkalu laskee osinkopisteet kahdesta osinkofaktorista:

  • Osingon vakaus ja kasvu (seitsemän tarkasteluvuotta)
  • Osinkotuotto-%. (toteutunut ja ennuste)

Parhaat osinkopisteet saavat yhtiöt, joilla on vakaa ja nouseva osinkohistoria sekä hyvä osinkotuotto-%. Olemme päivittäneet osinkopisteytystä siten, että osingon vakaudesta ja kasvusta saa parhaat 10 pistettä vain, jos osinko on noussut jokaisena tarkasteluvuotena.

TOP 10 parhaimmat osinkopisteet saaneet osakkeet löytää helposti klikkaamalla työkalussa “Sijoitusideoita” ja “Osinkokoneet”-laatikkoa.

Kansainvälisen osaketyökalun sijoitusideoita.

Miten hyödynnän TOP 10 -listaa?

Päivitämme TOP 10 osinkopaperia -listan kerran kuukaudessa. Sijoittaja.fi:n jäsenillä on siten aina ajantasainen 10 osakkeen lista parhaista osinko-osakkeista. Sijoittaja voi hyödyntää listaa oman osinko-osakesalkun rakentamisessa tai hakea listalta sijoitusideoita.

Ylläpidämme myös TOP 10 parhaat osinko-osakkeet Suomesta -listaa, joka päivitetään kerran kuukaudessa. Tämän listan avulla sijoittaja voi poimia salkkuunsa houkuttelevimmat kotimaiset osinkoyhtiöt.

Tutustu Osaketyökaluun!

TOP 10 osinkopaperia maailmalta tammikuussa 2024

TOP 10 -listalta löytyy esimerkiksi sveitsiläinen sijoituspalveluyhtiö Partners Group Holding AG, joka on kasvattanut jakamaansa osinkoa jo pitkään. Yhtiön osinkotuotto-% on vuoden 2022 osingolla laskettuna hyvällä tasolla (yli 2,5 %).

TOP 10 osinko-osakkeet201720182019202020212022Osinkotuotto
(2022 osingolla)
Partners Group Holding19,00 CHF22,00 CHF25,50 CHF27,50 CHF33,00 CHF37,00 CHF3,3 %

Parhaat osinkopisteet saavat yhtiöt, joilla on vakaa ja kasvava osinkohistoria sekä hyvä osinkotuotto.

TOP 10 osinko-osakkeiden pisteytys ja osinkotuotot (vain jäsenille)

Jäsenosiossa esittelemme 10 parasta osinkopaperia maailmalta. Mukana myös analyytikon yhtiökohtaiset kommentit TOP 10 osinko-osakkeista.

Lue koko artikkeli — kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Saat lukuoikeuden analyyseihin ja artikkeleihin sekä käyttöösi osake- ja ETF-työkalut, markkinaympäristön, mallisalkut ja muut sijoittajan työkalut.

KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

Liity Kansainvälisen sijoittamisen Facebook-keskusteluryhmään!

Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että meiltä puuttuu kunnollinen paikka keskustella, jakaa tietoa ja sparrailla toisiamme sijoittamisesta. Koska analysoimme ja tuotamme sisältöä kansainvälisistä markkinoista, vastasimme pyyntöönne ja olemme avanneet Kansainvälinen sijoittaminen Facebook-ryhmän!

Ryhmä on kaikille kansainvälisestä sijoittamisesta kiinnostuneille avoin. Mukana ryhmässä on myös näkemystä antamassa ja tietoa jakamassa Sijoittaja.fi:n salkunhoitajat, analyytikot, asiantuntijat ja jäsenet, mutta ennen kaikkea sana on kaikilla vapaa. 

Tervetuloa mukaan kanssamme löytämään parhaat kansainväliset osakkeet, sijoitusalustat ja keskustelemaan markkinatilanteeseen sopivista strategioista.

Liity Facebookin-keskusteluryhmään!

Sinua voisi kiinnostaa
Analyysi: LeadDesk odottaa vuosikasvun paranevan kuluvana vuonna
Atrian uusi johto yrityskaupoilla Ruotsissa – analyysi
Tekoälyuutiset: AI-vaikuttajien mukaan tekoäly voi aiheuttaa merkittävää haittaa ihmiskunnalle
Sijoittajan valinnat