Kymmenen kovinta osinkopaperia maailmalta

Kansanväliset osakkeet - parhaat osinkopaperit

Osinkosijoittaminen on historiassa tarjonnut markkinoita parempaa tuottoa ja loistavan tavan luoda passiivista tuloa. Tässä 10 kovinta osinkopaperia maailmalta!

Julkaistu: 19.09.2023 Kirjoittaja:

osakkeet osinkoyhtiöt sijoittaminen sijoitusideat TOP-listat

Passiivista tuloa osinko-osakkeilla

Osinkosijoittaminen on yksi parhaista keinoista kartuttaa passiivisia tuloja. Hyvien osinkopaperien vuodesta toiseen kasvavat osinkovirrat motivoivat jatkuvaan sijoittamiseen, ja saavat sijoittajan keskittymään olennaiseen eli yrityksen liiketoimintaan ja pitkän tähtäimen osingonmaksukykyyn.

Parhaat osinkopaperit Osaketyökalusta

Parhaimpaan pitkän tähtäimen tuottoon pääsee osinko-osakkeilla, joilla on tasaisesti nouseva osinko. Lue tästä tarkemmin osinko-osakkeen määritelmästä. Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoittajan puolesta. Työkalu laskee osinkopisteet kahdesta osinkofaktorista:

 • Osingon vakaus ja kasvu (seitsemän tarkasteluvuotta)
 • Osinkotuotto-%. (toteutunut ja ennuste)

Parhaat osinkopisteet saavat yhtiöt, joilla on vakaa ja nouseva osinkohistoria sekä hyvä osinkotuotto-%. Olemme päivittäneet osinkopisteytystä siten, että osingon vakaudesta ja kasvusta saa parhaat 10 pistettä vain, jos osinko on noussut jokaisena tarkasteluvuotena.

TOP 10 parhaimmat osinkopisteet saaneet osakkeet löytää helposti klikkaamalla työkalussa “Sijoitusideoita” ja “Osinkokoneet”-laatikkoa.

Kansainvälisen osaketyökalun sijoitusideoita

Miten hyödynnän TOP 10 -listaa?

Päivitämme TOP 10 osinkopaperia -listan kerran kuukaudessa. Sijoittaja.fi:n jäsenillä on siten aina ajantasainen 10 osakkeen lista parhaista osinko-osakkeista. Sijoittaja voi hyödyntää listaa oman osinko-osakesalkun rakentamisessa tai hakea listalta sijoitusideoita.

Ylläpidämme myös TOP 10 parhaat osinko-osakkeet Suomesta -listaa, joka päivitetään kerran kuukaudessa. Tämän listan avulla sijoittaja voi poimia salkkuunsa houkuttelevimmat kotimaiset osinkoyhtiöt.

Tutustu Osaketyökaluun!

TOP 10 osinkopaperia maailmalta syyskuussa 2023

TOP 10 -listalta löytyy esimerkiksi sveitsiläinen sijoituspalveluyhtiö Partners Group Holding AG, joka on kasvattanut jakamaansa osinkoa jo pitkään. Yhtiön osinkotuotto-% on sekä toteutuneella että ennustetulla osingolla hyvällä tasolla (yli 2,5 %).

TOP 10 osinko-osakkeet 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Osinkotuotto
(2022 osingolla)
Partners Group Holding 19,00 CHF 22,00 CHF 25,50 CHF 27,50 CHF 33,00 CHF 37,00 CHF 3,6 %

Parhaat osinkopisteet saavat yhtiöt, joilla on vakaa ja kasvava osinkohistoria sekä hyvä osinkotuotto.

TOP 10 osinko-osakkeiden pisteytys ja osinkotuotot (vain jäsenille)

Jäsenosiossa esittelemme 10 parasta osinkopaperia maailmalta. Mukana myös analyytikon yhtiökohtaiset kommentit TOP 10 osinko-osakkeista.

  Lue koko artikkeli — kokeile 14 päivää ilmaiseksi

  Saat lukuoikeuden analyyseihin ja artikkeleihin sekä käyttöösi osake- ja ETF-työkalut, markkinaympäristön, mallisalkut ja muut sijoittajan työkalut.

  KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

  Liity Kansainvälisen sijoittamisen Facebook-keskusteluryhmään!

  Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että meiltä puuttuu kunnollinen paikka keskustella, jakaa tietoa ja sparrailla toisiamme sijoittamisesta. Koska analysoimme ja tuotamme sisältöä kansainvälisistä markkinoista, vastasimme pyyntöönne ja olemme avanneet Kansainvälinen sijoittaminen Facebook-ryhmän!

  Ryhmä on kaikille kansainvälisestä sijoittamisesta kiinnostuneille avoin. Mukana ryhmässä on myös näkemystä antamassa ja tietoa jakamassa Sijoittaja.fi:n salkunhoitajat, analyytikot, asiantuntijat ja jäsenet, mutta ennen kaikkea sana on kaikilla vapaa. 

  Tervetuloa mukaan kanssamme löytämään parhaat kansainväliset osakkeet, sijoitusalustat ja keskustelemaan markkinatilanteeseen sopivista strategioista.

  Liity Facebookin-keskusteluryhmään!  SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT  New call-to-action  
  Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy