Uusia mielenkiintoisia nopeasti kasvavia teknologiaosakkeita Osaketyökaluun

Lisäsimme uusia nopeasti kasvavia teknologiayhtiöitä Osaketyökaluun. Paransimme myös työkalun kasvupisteytystä, jotta parhaat kasvuyhtiöt erottuvat joukosta.

Timo Heikkilä
Timo Heikkilä

Lisäsimme uusia nopeasti kasvavia teknologiayhtiöitä Osaketyökaluun. Paransimme myös työkalun kasvupisteytystä, jotta parhaat kasvuyhtiöt erottuvat joukosta.

Yksitoista uutta kasvuosaketta kansainvälisten osakkeiden Osaketyökaluun

Lisäsimme 11 uutta nopeasti kasvavaa teknologiaosakkeita Osaketyökaluun. Yhtiöt ovat kyberturvallisuus-, pilvipalvelu- ja ”stay home” talouden yhtiöitä.

Osaketyökalussa on nyt 1141 osaketta. Työkalusta löytyvät S&P 500, STOXX Europe 600 ja Nasdaq 100 -indeksien yhtiöt sekä valintojamme mielenkiintoisista osakkeista. Huhtikuussa lisäsimme 18 teknologiaosaketta USA:sta ja Aasiasta työkaluun.

Paransimme kasvupisteytystä

Paransimme sekä suomalaisten osakkeiden Osaketyökalun että kv-osakkeiden Osaketyökalun kasvupisteytystä. Uusi pisteytys painottaa nyt enemmän orgaanista kasvua. Idea parannukseen tuli Fortumista, jonka liikevaihto kymmenkertaistui, kun Uniperista tuli sen tytäryhtiö.

Uudessa pisteytyksessä täyden kympin kasvupisteissä saavat yhtiöt, joilla on:

  • Korkea historiallinen liikevaihdon kasvu vuodesta toiseen
  • Korkea ennustettu liikevaihdon kasvu vuodesta toiseen
  • Pisteytys huomioi myös toteutuneen ja ennustetun tuloskasvun.

Jatkossa puhdasta kymppiä eivät enää saa ison yrityskaupan ansiosta kasvaneet tai voimakkaan sykliset kasvuyhtiöt, joilla kasvu saattaa tiettyinä vuosina mennä negatiiviseksi. Täyden kympin kasvuyhtiöt löytää helposti Osaketyökalusta lajittelemalla osakkeet kasvupisteiden perusteella.

Uudet osakkeet

Alteryx on business intelligence -ratkaisujen pilviyhtiö. Yhtiön platform auttaa suurten datamäärien analysoinnissa. Ansaintalogiikkana on suosittu jatkuva kuukausitilaus. Yhtiön tuore Q1-raportti oli erinomainen.

Coupa Softwaren platform tarjoaa paremman näkyvyyden ja hallinnan siihen, kuinka yritykset käyttävät rahaa. Alustan avulla yritykset pystyvät saavuttamaan todellisen, mitattavissa olevan arvon ja säästöt, jotka ohjaavat heidän kannattavuuttaan.

Crowdstrike on uuden sukupolven kyberturvallisuusyhtiö. CrowdStrike perustettiin vuonna 2011 siirtämään tietoturva pilvikaudelle.

Five9 on edelläkävijä ja johtava pilviohjelmistojen toimittaja call centereille. Alustan avulla työntekijät voivat suorittaa puhelutoimintoja mistä tahansa, myös kotoa.

New Relic tarjoaa pilvipohjaista palvelualustaa, jonka avulla yritykset voivat kerätä, tallentaa ja analysoida verkkosivustotietoja reaaliajassa.

Okta on kyberturvallisuusyhtiö, jonka kehittämä Okta Identity Cloud antaa organisaatioille mahdollisuuden yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin tekniikoihin turvallisella tavalla oikeaan aikaan. Okta keskittyy suojelemaan yritysten verkkoja käyttämällä monitekijätodennusta, joka vaatii useita tunnisteita, kuten sormenjäljet, salasanat tai turvakysymykset. Q1:llä liikevaihto kasvoi 46 %.

Palo Alto Networks on kyberturvallisuusyhtiö, jonka Q1 oli erinomainen. Liikevaihto kasvoi 20 %. Yhtiön mukaan COVID-19 kiihdyttää
avaintrendejä, mukaan lukien etätyöskentelyä, siirtymistä pilveen ja keskittymistä tekoälyyn ja automaatioon. Nämä kaikki edellyttävät tehokasta kyberturvallisuutta ja Palo Alto Networks on hyvissä asemissa.

Twilio on myös pilvipohjainen palvelu, jonka alustaa esimerkiksi Airbnb ja Lyft, käyttävät kommunikoidakseen asiakkaiden kanssa chatin, ääni- ja tekstiviestien välityksellä.

VMware on maailman johtava pilvipalveluinfrastruktuurialan yritys. VMwarelta asiakas saa kaiken saman katon alta. Q1:llä liikevaihto kasvoi 12 %.

Workday on johtava yritystason HR-pilvisovellusten toimittaja. Vuonna 2005 perustettu Workday tarjoaa taloushallinto-, henkilöstöhallinta- ja analytiikkasovelluksia, jotka on suunniteltu maailman suurimmille yrityksille, oppilaitoksille ja valtion virastoille. Q1:llä liikevaihto kasvoi 23,4 %.

Zscalerin lippulaivapalvelut, Zscaler Internet Access ja Zscaler Private Access, luovat nopeita, turvallisia yhteyksiä käyttäjien ja sovellusten välillä laitteesta, sijainnista tai verkosta riippumatta. Yhtiön tuoreimmassa kvartaaliraportissa kerrottiin liikevaihdon kasvaneen 40 %. COVID-19 kiihdytti htiön kyberturvallisuuspalveluiden kysyntää.

Tutki osakkeita Osaketyökalulla

Osaketyökalun kokonaispisteytyksen perusteella uusista tulokkaista parhaimmat pisteet sai VMware. Tutki ja vertaile yllä olevia uusia tulokkaita ja muita osakkeita Osaketyökalulla:

  • Osaketyökalun pisteytystä
  • Vertaile kokonaistuottojalukuja ja riskilukuja
  • Fundamentteja, kuten tunnuslukuja ja arvostuslukuja
  • Liikevaihdon ja tuloksen kasvua
  • Analyytikkojen suosituksia
  • Työkalussa myös ESG-pisteet!
Tutustu osaketyökaluun tästä!
Sinua voisi kiinnostaa
Wimaon osakeanti – uniikilla teknologialla ratkaisu muovin kierrätykseen
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
Helsingin pörssi on vihdoin kääntynyt – hakannut tuotossa jopa teknologiaosakkeet
Bowa Legal näkyvyys
Sijoittajan valinnat