eToro verotus – lataa Excel-pohja veroilmoituksen tueksi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan eTorossa sijoittaville. Pohja auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on päivitetty huhtikuussa 2024.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan eTorossa sijoittaville. Pohja auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on päivitetty huhtikuussa 2024.

eToro* on perustettu vuonna 2007 ja se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja pääomamarkkinoille sijoittamiseen. eToron sijoitusalustalla sijoittajat voivat sijoittaa eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin erittäin alhaisilla kuluilla. Esimerkiksi osakekaupoista eToro ei veloita välityspalkkiota lainkaan. eTorolla on maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Suomalaisia sijoittajia on jo kymmeniä tuhansia.

eToro ei toimita automaattisesti 9A-tietoja verottajalle. Sijoittaja joutuu täyttämään tarvittavat tiedot siis itse. Verottaja on kiinnostunut luovutusvoitoista ja -tappioista sekä ulkomailta saaduista osingoista. eToro pidättää osingoista veron automaattisesti.

Lue lisää aiheesta

Lataa Excel-pohja veroilmoituksen tueksi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan, mikä auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on ladattavissa Sijoittaja.fi jäsenille.

HUOM! Raportti on ladattava englanniksi, jotta pohja toimii.

Pohjaa on päivitetty huhtikuussa 2024.


Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Kokeile jäsenyyttä ilmaiseksi ja lataa Excel-pohja

eToro Excel-pohja on osa Sijoittaja.fi jäsenyyttä. Voit kokeilla jäsenyyttä ilmaiseksi 14 päivää.


Sinua voisi kiinnostaa
Analyysi: Elisa aloitti vuoden vakaalla suorituksella
Tekoälyuutiset: robottijalkapalloa ja tekoäly-influenssereita
Laaja markkinakatsaus: sijoittajan tärkeimmät indikaattorit
RiverRecycle näkyvyys
Sijoittajan valinnat