eToro verotus – lataa Excel-pohja veroilmoituksen tueksi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan eTorossa sijoittaville. Pohja auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä.

Julkaistu: 22.02.2023 Kirjoittaja:

etoro kansainvälinen sijoittaminen osakkeet verotus

eToro* on perustettu vuonna 2007 ja se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja pääomamarkkinoille sijoittamiseen. eToron sijoitusalustalla sijoittajat voivat sijoittaa eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin erittäin alhaisilla kuluilla. Esimerkiksi osakekaupoista eToro ei veloita välityspalkkiota lainkaan. eTorolla on maailmanlaajuisesti yli 25 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Suomalaisia sijoittajia on jo kymmeniä tuhansia.

eToro ei toimita automaattisesti 9A-tietoja verottajalle. Sijoittaja joutuu täyttämään tarvittavat tiedot siis itse. Verottaja on kiinnostunut luovutusvoitoista ja -tappioista sekä ulkomailta saaduista osingoista. eToro pidättää osingoista veron automaattisesti.

Lue lisää aiheesta

Lataa Excel-pohja veroilmoituksen tueksi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan, mikä auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on ladattavissa Sijoittaja.fi jäsenille.


Kokeile jäsenyyttä ilmaiseksi ja lataa Excel-pohja

eToro Excel-pohja on osa Sijoittaja.fi jäsenyyttä. Voit kokeilla jäsenyyttä ilmaiseksi 14 päivää.

KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

Avaa tili eToroon

Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä avattuna eToroon voit tehdä sen alla olevan linkin kautta. Saat samalla Sjoittaja.fi:n neuvottelemat edut käyttöön. Lisätietoa eduista löytyy tästä artikkelista.

REKISTERÖIDY ETOROON* eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin, sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.  Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 79 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.  Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta. Esitetty kaupankäyntihistoria on alle viisi täyttä vuotta, eikä se välttämättä riitä sijoituspäätöksen perusteeksi  Copy trading on salkunhoitopalvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.  eToro USA LLC ei tarjoa CFD:tä eikä esitä mitään vastuuta tämän julkaisun sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. eToro USA LLC on laatinut kumppanimme käyttämällä julkisesti saatavilla olevia ei-yhteisökohtaisia tietoja eTorosta.


Tutustu osakeantiin


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-action
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy