eToro verotus – lataa Excel-pohja veroilmoituksen tueksi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan eTorossa sijoittaville. Pohja auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on päivitetty huhtikuussa 2024.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan eTorossa sijoittaville. Pohja auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on päivitetty huhtikuussa 2024.

eToro* on perustettu vuonna 2007 ja se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja pääomamarkkinoille sijoittamiseen. eToron sijoitusalustalla sijoittajat voivat sijoittaa eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin erittäin alhaisilla kuluilla. Esimerkiksi osakekaupoista eToro ei veloita välityspalkkiota lainkaan. eTorolla on maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Suomalaisia sijoittajia on jo kymmeniä tuhansia.

eToro ei toimita automaattisesti 9A-tietoja verottajalle. Sijoittaja joutuu täyttämään tarvittavat tiedot siis itse. Verottaja on kiinnostunut luovutusvoitoista ja -tappioista sekä ulkomailta saaduista osingoista. eToro pidättää osingoista veron automaattisesti.

Lue lisää aiheesta

Lataa Excel-pohja veroilmoituksen tueksi

Kehitimme helppokäyttöisen Excel-pohjan, mikä auttaa sijoittajaa verottajalle tarvittavien 9A-tietojen keräämisessä. Pohja on ladattavissa Sijoittaja.fi jäsenille.

HUOM! Raportti on ladattava englanniksi, jotta pohja toimii.

Pohjaa on päivitetty huhtikuussa 2024.


Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Kokeile jäsenyyttä ilmaiseksi ja lataa Excel-pohja

eToro Excel-pohja on osa Sijoittaja.fi jäsenyyttä. Voit kokeilla jäsenyyttä ilmaiseksi 14 päivää.


eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Tämä informaatio on tarkoitettu vain tiedon ja koulutuksen tarkoituksiin eikä sitä tulisi pitää sijoitusneuvontana tai sijoitussuosituksena. Aiempi kehitys ei ole tae tulevista tuotoista.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Sinua voisi kiinnostaa
Analyytikot odottavat Euroopan datakeskusten määrän kasvavan hurjasti
Konecranes osake: Konecranesin todella vahva tulos ylitti korkeat odotukset
Neste osake: Ennätysheikko tulos sai positiivisen vastaanoton
Sijoittajan valinnat