Osallistu osakeantiin!

SIJOITTAJA -podcast: ETF-sijoittaminen osa 1

SIJOITTAJA -podcast

SIJOITTAJA -podcastissa kuulet sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä ja tuottavimmista sijoitustyyleistä. Tämä jakso keskittyy ETF-rahastoihin. Asiantuntijoina Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä sekä Index Varainhoidon Simo Rahikainen.

Julkaistu: 28.09.2022 Kirjoittaja:

ETF kuuntele podcast SIJOITTAJA -podcast

SIJOITTAJA -PODCAST JAKSO 16: ETF-sijoittaminen osa 1

Tuore jakso SIJOITTAJA -podcastia on jälleen julkaistu! Uusimmassa jaksossa keskustellaan ETF-rahastoista. Miksi ETF:t ovat juuri nyt niin suosittuja? Entä minkälaisia haasteita ETF-sijoittamisessa piilee? Jakso on ensimmäinen osa aihetta käsittelevästä tuplajaksosta.

Kolme mystistä kirjainta

ETF tulee sanoista exchange traded fund, mikä tarkoittaa pörssinoteerattua rahastoa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan: ETF on rahasto, jonka voi osakkeiden tapaan ostaa ja myydä pörssissä. ETF-rahastoihin valuu vuosittain varoja miljardien edestä, koska kulut ovat merkittävästi perinteisiä rahastoja matalammat. Myös tuotot ovat pystyneet päihittämään perinteisten rahastojen tuottoja. Lisäksi ETF-ratkaisujen puolesta puhuvat omistusten läpinäkyvyys, helposti toteutettu hajautus sekä mahdollisuus käydä päiväkauppaa.

Ilmaisessa ETF-oppaassamme kerromme, miten hyödyntää ETF:iä omassa sijoitustoiminnassa sekä miten onnistua valikoimaan mahdollisimman tehokas ETF. Lataa ilmainen ETF-oppaamme täältä!

Uusin SIJOITTAJA -podcast on nyt kuunneltavissa!

Kuuntele Spotifyssa! Kuuntele soundcloudissa!

LISÄTIETOJA JAKSOON LIITTYEN

KUUNTELE SIJOITTAJA -PODCASTIN AIKAISEMMAT JAKSOTOsallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy