Northcrypto

Osakeideat 2022 Osaketyökalusta – TOP 15 -osakkeiden tuotto hurjat 20,5 %/vuosi

Pitkällä aikavälillä parhaat osakeideat ovat vieneet vertailuindeksejä kuin pässiä narussa. TOP 15 -osakkeiden keskimääräinen vuosituotto on kunnioitettava 20,5 %. Katso Osaketyökalun kokonaispisteytyksen parhaat osakkeet.

Julkaistu: 04.05.2022 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoittaminen sijoitusideat

Osakeideat 2022 Osaketyökalusta – Löydä timantit, vältä tyhjät arvat

Hyvät osakeideat ovat yksi menestyksekkään sijoittamisen kulmakivistä. Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla löydät houkuttelevimmat ja sijoitustyyliisi sopivat osakeideat vuonna 2022. Työkalu hyödyntää tuoreimman sijoitustutkimuksen löydöksiä, joita käyttävät maailman johtavat investointipankit. Ole oma salkunhoitajasi ja sijoita kuin ammattilainen.

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoitustutkimuksessa löydettyjen faktorien perusteella siten, että 10 = paras ja 1 = heikoin. Pisteytyksen pääfaktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko. Kokonaispisteet lasketaan eri ominaisuuksien painotettuna keskiarvona siten, että skaala on 1-100 pistettä. Historiallisesti Sijoittaja.fi-kokonaispisteiden perusteella sijoittamalla sijoittaja olisi voinut päihittää markkinat merkittävällä erolla.

Tutustu Osaketyökaluun

Parhaat osakeideat vievät pitkällä aikavälillä vertailuindeksejä kuin pässiä narussa

Olemme seuranneet livenä Osaketyökalun parhaat kokonaispisteet saaneiden osakkeiden tuottokehitystä Osaketyökalun perustamisesta, vuodesta 2014, lähtien. Parhaat pisteet saaneet TOP 5-, TOP 10- ja TOP 15 -osakkeet ovat päihittäneet pitkällä aikavälillä kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti.

Vuosi 2022 on ollut rankka myös osaketyökalun parhaille osakkeille. Pitkällä aikavälillä tuottoero indeksiin on kuitenkin selvä. Vaikka osa finanssialan toimijoista on pessimistisiä ja uskoo taantuman olevan kulman takana, on markkinoilla myös viitteitä uudesta nousurallista. Myös TOP-osakkeilta voi jatkossa odottaa vahvempaa menestystä.

Osaktyökalun parhaiden osakkeiden tuotto suhteessa vertailuindeksiin.
Osaketyökalun parhaat osakkeet verrattuna vertailuindeksiin.

Osakeideat omaan sijoitustyyliisi

Sijoittaja voi hyödyntää Osaketyökalua ja etsiä esimerkiksi kasvuyhtiöitä ja laatuyhtiöitä, jotka ovat pitkässä juoksussa tarjonneet hyviä tuottoja. Työkalusta löydät myös vakaat osinkoyhtiöt, jos arvostat vakaata kassavirtaa, etkä välitä osakkeen arvonvaihtelusta.

Osaketyökalun TOP 3 -osakkeet toukokuussa

Osaketyökalun korkeimmat kokonaispisteet juuri nyt saavat

Q1 tuloskausi on saanut jälleen aikaan myllerrystä Osaketyökalun kärkipäässä. Kolmen kärjessä on kaksi yhtiötä, joita ei ole ainakaan hyvään toviin näkynyt näin korkealla osakelistalla. Ensimmäistä sijaa hallussaan pitää Capman. Turbulentista toimintaympäristöstä huolimatta Capman onnistui kasvattamaan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä liikevaihtoaan yli 25 % vertailukaudesta. Yhtiön liikevoitto suorastaan räjähti – oikaistu liiketulos kasvoi yli 85 % ja ylitti heittämällä ennusteet. Q1 oli suotuisa myös Siili Solutionsille ja Oma Säästöpankille. Siili Solutions ylsi hurjaan 75 % oikaistun liiketuloksen kasvuun. Myös OmaSp:n kannattavuus ylitti odotukset, kun pankin vertailukelpoinen tulos tuplaantui vertailukaudesta.

TOP 10:stä löytyvät lisäksi esimerkiksi pitkään työkalun kärjessä olleet Metsä Board ja eQ. Tutki ja vertaile Osaketyökalulla suosikkiosakkeittesi pisteitä ja tärkeimpiä tunnuslukuja!

Top 3 parhaat osakkeet Osaketyökalussa kokonaispisteytyksen perusteella - Capman, Siili Solutions ja Oma Säästöpankki

Osaketyökalut Sijoittaja.fi:n jäsenille

Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Työkalusta löydät helposti sijoitustyylisi houkuttelevimmat osakkeet Suomesta ja maailmalta.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Löydät Osaketyökalusta ajantasaiset listat mm. parhaista laatu-, arvo-kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta.

Tutustu Osaketyökaluun


Northcrypto


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


asuntosalkku listautuminen

Image


nordic lights yleisöanti

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy