Osakeideat Osaketyökalusta – TOP 5 -osakkeiden tuotto 21,4 %/vuosi

Osaketyökalun kärkiosakkeet päihittivät koronakriisistä toivuttaessa vertailuindeksin ylivoimaisesti. TOP 5 -osakkeiden keskimääräinen vuosituotto on huima 21,4 %. Katso Osaketyökalun kokonaispisteytyksen TOP 5 -parhaat osakkeet

osaketyökalu osakkeet sijoitusideat

Osakeideat Osaketyökalusta – Löydä parhaat, vältä turskat

Hyvät osakeideat ovat yksi menestyksekkään sijoittamisen kulmakivistä. Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla löydät houkuttelevimmat ja sijoitustyyliisi sopivat osakeideat. Työkalu hyödyntää tuoreimman sijoitustutkimuksen löydöksiä, joita käyttävät maailman johtavat investointipankit. Ole oma salkunhoitajasi ja sijoita kuin ammattilainen.

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoitustutkimuksessa löydettyjen faktorien perusteella siten, että 10 = paras ja 1 = heikoin. Pisteytyksen pääfaktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko. Kokonaispisteet lasketaan eri ominaisuuksien painotettuna keskiarvona siten, että skaala on 1-100 pistettä. Historiallisesti Sijoittaja.fi-kokonaispisteiden perusteella sijoittamalla sijoittaja olisi voinut päihittää markkinat merkittävällä erolla.

Tutustu osaketyökaluun tästä!

Parhaat osakeideat päihittivät kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti

Olemme seuranneet livenä Osaketyökalun parhaat kokonaispisteet saaneiden osakkeiden tuottokehitystä Osaketyökalun perustamisesta, vuodesta 2014, lähtien. Parhaat pisteet saaneet TOP 5 -, TOP 10 – ja TOP 15 -osakkeet ovat päihittäneet kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti.

Osakemarkkinoita on riepoteltu rajusti vuonna 2020 koronaviruksen synnyttämän epävarmuuden heiluttaessa markkinaa alas ja ennätysmäisen julkisen elvytyksen heilauttaessa markkinan takaisin ylös. Helsingin pörssin pääindeksi laski yli 30 % koronakriisissä. Osaketyökalun TOP-osakkeet pärjäsivät hieman paremmin. Myös nousu oli voimakkaampi TOP-osakkeilla, ja koronakriisistä toivuttaessa TOP 5 -osakkeiden tuotto on ollut peräti 8 %-yksikköä korkeampi kuin OMXH 25 -indeksillä.

Osakeideat omaan sijoitustyyliisi

Koronaviruksen aiheuttamassa markkinamyllerryksessä sijoittaja voi hyödyntää Osaketyökalua ja etsiä esimerkiksi kasvuyhtiöitä ja laatuyhtiöitä, jotka pärjäävät koronamarkkinassa ja koronan jälkeisessä maailmassa. Työkalusta löytää myös vakaat osinkoyhtiöt, jos sijoittaja arvostaa vakaata kassavirta, eikä välitä osakkeen arvonvaihtelusta.

Osaketyökalun TOP 5 -osakkeet heinäkuussa

Alkuvuoden aikana Osaketyökaluun nousi uusina osakkeina mukaan useita viime vuosien listautujia. Tervetuloa Kamux, Gofore, Admicom ja Kojamo!

Osaketyökalun korkeimmat kokonaispisteet juuri nyt saavat

Näistä jokainen yllätti viimeisimmällä tuloskaudella positiivisesti tai ylsi vähintään analyytikkojen odotuksiin. Lisäksi aivan Olvin perässä on peräti seitsemän osaketta 74-76 pisteessä. Näiden joukossa on useita hyviä osakevalintoja koronamarkkinaan ja pitkään osakesalkkuun.

Osaketyökalut Sijoittaja.fi:n jäsenille

Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Työkalusta löydät helposti sijoitustyylisi houkuttelevimmat osakkeet Suomesta ja maailmalta.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Löydät Osaketyökalusta ajantasaiset listat mm. parhaista laatu-, arvo-kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta.

Tutustu osaketyökaluun tästä!

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


12.8.2020 15:52 | Sijoittaja.fi
Markkina jyräsi uusiin huippuihin

suomi, osakkeet 11.8.2020 13:15 | Sijoittaja.fi
Täyden kympin laatuyhtiöt Suomesta

10.8.2020 12:15 | Sijoittaja.fi
Parhaimmat kasvuyhtiöt Suomesta ja maailmalta


YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Trialbox
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy