Osakeideat Osaketyökalusta – TOP 5 -osakkeiden tuotto 23,4 %/vuosi

Osaketyökalun kärkiosakkeet ovat päihittäneet vertailuindeksin ylivoimaisesti. TOP 5 -osakkeiden keskimääräinen vuosituotto on huima 23,4 %. Katso Osaketyökalun kokonaispisteytyksen parhaat osakkeet

Julkaistu: 05.01.2021 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoitusideat

Osakeideat Osaketyökalusta – Löydä parhaat, vältä turskat

Hyvät osakeideat ovat yksi menestyksekkään sijoittamisen kulmakivistä. Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla löydät houkuttelevimmat ja sijoitustyyliisi sopivat osakeideat. Työkalu hyödyntää tuoreimman sijoitustutkimuksen löydöksiä, joita käyttävät maailman johtavat investointipankit. Ole oma salkunhoitajasi ja sijoita kuin ammattilainen.

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoitustutkimuksessa löydettyjen faktorien perusteella siten, että 10 = paras ja 1 = heikoin. Pisteytyksen pääfaktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko. Kokonaispisteet lasketaan eri ominaisuuksien painotettuna keskiarvona siten, että skaala on 1-100 pistettä. Historiallisesti Sijoittaja.fi-kokonaispisteiden perusteella sijoittamalla sijoittaja olisi voinut päihittää markkinat merkittävällä erolla.

Tutustu osaketyökaluun tästä!

Parhaat osakeideat päihittivät kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti

Olemme seuranneet livenä Osaketyökalun parhaat kokonaispisteet saaneiden osakkeiden tuottokehitystä Osaketyökalun perustamisesta, vuodesta 2014, lähtien. Parhaat pisteet saaneet TOP 5 -, TOP 10 – ja TOP 15 -osakkeet ovat päihittäneet kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti.

Osakemarkkinoita on riepoteltu rajusti vuonna 2020 koronaviruksen synnyttämän epävarmuuden heiluttaessa markkinaa alas ja ennätysmäisen julkisen elvytyksen heilauttaessa markkinan takaisin ylös. Helsingin pörssin pääindeksi laski yli 30 % koronakriisissä. Joulukuussa Osaketyökalun kärkiosakkeet nousivat merkittävästi, kun pörssin pääindeksi jäi samalla ajanjaksolla liki nollatuottoon.

TOP-osakkeet ja vertailuindeksi
Sijoittaja.fi osaketyökalun - TOP-osakkeet vs. vertailuindeksit

Osakeideat omaan sijoitustyyliisi

Koronaviruksen aiheuttamassa markkinamyllerryksessä sijoittaja voi hyödyntää Osaketyökalua ja etsiä esimerkiksi kasvuyhtiöitä ja laatuyhtiöitä, jotka pärjäävät koronamarkkinassa ja koronan jälkeisessä maailmassa. Työkalusta löydät myös vakaat osinkoyhtiöt, jos arvostat vakaata kassavirtaa, etkä välitä osakkeen arvonvaihtelusta.

Osaketyökalun TOP 3 -osakkeet tammikuussa

Osaketyökalun korkeimmat kokonaispisteet juuri nyt saavat

Niin Verkkokauppa.com kuin eQ yllättivät viimeisimmällä tuloskaudella positiivisesti ylittäen analyytikkojen odotukset. Verkkokauppa.com antoi positiivisen tulosvaroituksen ennakkoon ja Olvi nosti kolmannella kvartaalilla ohjaustaan. TOP 20:stä löytyvät lisäksi esimerkiksi Neste ja KONE. Tutki ja vertaile Osaketyökalulla suosikkiosakkeiden pisteitä ja tärkeimpiä tunnuslukuja!

Sijoittaja.fi osaketyökalu 5.1.2021

Osaketyökalut Sijoittaja.fi:n jäsenille

Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Työkalusta löydät helposti sijoitustyylisi houkuttelevimmat osakkeet Suomesta ja maailmalta.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Löydät Osaketyökalusta ajantasaiset listat mm. parhaista laatu-, arvo-kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta.

Tutustu osaketyökaluun tästä!

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
TrialboxOSAKESÄÄSTÄJIEN JÄSENILLE2 25% ETU VUOSIJÄSENYYDESTÄ OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ!

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy