Osakeideat Osaketyökalusta – TOP 15 -osakkeiden tuotto hurjat 23,4 %/vuosi

Pitkällä aikavälillä parhaat osakeideat ovat vieneet vertailuindeksejä kuin pässiä narussa. TOP 15 -osakkeiden keskimääräinen vuosituotto on kunnioitettava 23,4 %. Katso Osaketyökalun kokonaispisteytyksen parhaat osakkeet.

Julkaistu: 11.01.2022 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoitusideat

Osakeideat Osaketyökalusta – Löydä timantit, vältä tyhjät arvat

Hyvät osakeideat ovat yksi menestyksekkään sijoittamisen kulmakivistä. Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla löydät houkuttelevimmat ja sijoitustyyliisi sopivat osakeideat. Työkalu hyödyntää tuoreimman sijoitustutkimuksen löydöksiä, joita käyttävät maailman johtavat investointipankit. Ole oma salkunhoitajasi ja sijoita kuin ammattilainen.

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoitustutkimuksessa löydettyjen faktorien perusteella siten, että 10 = paras ja 1 = heikoin. Pisteytyksen pääfaktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko. Kokonaispisteet lasketaan eri ominaisuuksien painotettuna keskiarvona siten, että skaala on 1-100 pistettä. Historiallisesti Sijoittaja.fi-kokonaispisteiden perusteella sijoittamalla sijoittaja olisi voinut päihittää markkinat merkittävällä erolla.

Tutustu Osaketyökaluun

Parhaat osakeideat vievät vuositasolla vertailuindeksejä kuin pässiä narussa

Olemme seuranneet livenä Osaketyökalun parhaat kokonaispisteet saaneiden osakkeiden tuottokehitystä Osaketyökalun perustamisesta, vuodesta 2014, lähtien. Parhaat pisteet saaneet TOP 5-, TOP 10- ja TOP 15 -osakkeet ovat päihittäneet vuositasolla kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti.

TOP 15 -osakekorissa ylituotto jatkui vuonna 2021. Pitkällä aikavälillä tuottoero indeksiin on selvä, vaikka matkalle on mahtunut myös heikompia ajanjaksoja. Esimerkiksi kesän ja syksyn aikana TOP-osakkeiden tuottoja rokotti pien- ja arvoyhtiöiden voimakas reagointi korkojen laskuun. Nyt korot marssivat vahvasti ylöspäin, joten myös TOP-osakkeilta voi odottaa jälleen vahvaa menestystä.

Osakeideat omaan sijoitustyyliisi

Sijoittaja voi hyödyntää Osaketyökalua ja etsiä esimerkiksi kasvuyhtiöitä ja laatuyhtiöitä, jotka ovat pitkässä juoksussa tarjonneet hyviä tuottoja. Työkalusta löydät myös vakaat osinkoyhtiöt, jos arvostat vakaata kassavirtaa, etkä välitä osakkeen arvonvaihtelusta.

Osaketyökalun TOP 3 -osakkeet tammikuussa

Osaketyökalun korkeimmat kokonaispisteet juuri nyt saavat

Q3 tuloskausi on saanut jälleen aikaan myllerrystä Osaketyökalun kärjessä. Valmet on TOP 3:ssa tuttu näky, ja yhtiö jatkoi ykkössijalla. Valmetin liikevaihto kasvoi 12 % ja vertailukelpoinen tulos 17,6 % vuoden takaisesta vertailukaudesta ylittäen analyytikkojen odotukset. Saadut tilaukset kasvoivat kaikilla Valmetin liiketoimintalinjoilla, ja tilauskanta kasvoi uuteen ennätykseen. Erinomaisesti tuloskaudella pärjäsivät myös Olvi ja eQ. eQ varainhoidon liikevaihto kasvoi peräti 48 %. Koronapandemian aiheuttamista haasteista huolimatta Olvi-konsernin kolmannen kvartaalin liiketoiminta kehittyi hyvin. Olvin myyntivolyymi kasvoi 16,3, liikevaihto 15,5 ja liikevoitto 9,7 prosenttia.

TOP 10:stä löytyvät lisäksi esimerkiksi pitkään työkalun kärjessä olleet Oma Säästöpankki ja Verkkokauppa.com. Tutki ja vertaile Osaketyökalulla suosikkiosakkeittesi pisteitä ja tärkeimpiä tunnuslukuja!

Osaketyökalut Sijoittaja.fi:n jäsenille

Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Työkalusta löydät helposti sijoitustyylisi houkuttelevimmat osakkeet Suomesta ja maailmalta.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Löydät Osaketyökalusta ajantasaiset listat mm. parhaista laatu-, arvo-kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta.

Tutustu OsaketyökaluunSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


FI_Free_stocks

YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
TrialboxSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy