Osakeideat Osaketyökalusta – TOP 15 -osakkeiden tuotto hurjat 25,1 %/vuosi

Osaketyökalun kärkiosakkeet ovat takkuilleet toukokuussa, mutta suuressa kuvassa vauhti ei ole paljoa hidastunut. TOP 15 -osakkeiden keskimääräinen vuosituotto on kunnioitettava 25,1 %. Katso Osaketyökalun kokonaispisteytyksen parhaat osakkeet.

Julkaistu: 04.06.2021 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoitusideat

Osakeideat Osaketyökalusta – Löydä timantit, vältä tyhjät arvat

Hyvät osakeideat ovat yksi menestyksekkään sijoittamisen kulmakivistä. Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla löydät houkuttelevimmat ja sijoitustyyliisi sopivat osakeideat. Työkalu hyödyntää tuoreimman sijoitustutkimuksen löydöksiä, joita käyttävät maailman johtavat investointipankit. Ole oma salkunhoitajasi ja sijoita kuin ammattilainen.

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoitustutkimuksessa löydettyjen faktorien perusteella siten, että 10 = paras ja 1 = heikoin. Pisteytyksen pääfaktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko. Kokonaispisteet lasketaan eri ominaisuuksien painotettuna keskiarvona siten, että skaala on 1-100 pistettä. Historiallisesti Sijoittaja.fi-kokonaispisteiden perusteella sijoittamalla sijoittaja olisi voinut päihittää markkinat merkittävällä erolla.

Aloita Sijoittaja.fi-jäsenyys!

Parhaat osakeideat vievät vuositasolla vertailuindeksejä kuin pässiä narussa

Olemme seuranneet livenä Osaketyökalun parhaat kokonaispisteet saaneiden osakkeiden tuottokehitystä Osaketyökalun perustamisesta, vuodesta 2014, lähtien. Parhaat pisteet saaneet TOP 5 -, TOP 10 – ja TOP 15 -osakkeet ovat päihittäneet vuositasolla kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti.

Ylituotto on jatkunut vuonna 2021. Vuoden alusta tuottoero indeksiin on selvä, mutta toukokuussa Osaketyökalun TOP-osakkeet ontuivat vertailuindeksin rinnalla. Selitys osakkeiden kevyeen dippiin voi olla niin sanottu toukokuuilmiö.

Osakeideat omaan sijoitustyyliisi

Sijoittaja voi hyödyntää Osaketyökalua ja etsiä esimerkiksi kasvuyhtiöitä ja laatuyhtiöitä, jotka ovat pitkässä juoksussa tarjonneet hyviä tuottoja. Työkalusta löydät myös vakaat osinkoyhtiöt, jos arvostat vakaata kassavirtaa, etkä välitä osakkeen arvonvaihtelusta.

Osaketyökalun TOP 3 -osakkeet toukokuussa

Osaketyökalun korkeimmat kokonaispisteet juuri nyt saavat

Valmet teki todella kovan suorituksen Q1/2021 ja pesi analyytikoiden ennusteet kevyesti. Aikaisemmassa katsauksessa Valmet ei päässyt edes mitallisijoille, mutta nyt yhtiön vahva suoriutuminen takasi Valmetille ensimmäisen paikan osakkeiden TOP 3:ssa. Verkkokauppa.com sen sijaan on TOP 3:ssa tuttu näky, ja yhtiö säilytti toisen sijansa. Verkkokaupan ensimmäinen kvartaali meni ennusteiden mukaisesti, ja yhtiö jatkoi tasaista kasvuaan. Pronssimitalille katsauksessa ylsi matalariskinen Olvi, joka käänsi vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä suorituksensa positiiviseksi ja ylitti analyytikoiden odotukset.

TOP 10:stä löytyvät lisäksi esimerkiksi pitkään työkalun kärjessä olleet eQ sekä Scanfil. Tutki ja vertaile Osaketyökalulla suosikkiosakkeittesi pisteitä ja tärkeimpiä tunnuslukuja!

Osaketyökalut Sijoittaja.fi:n jäsenille

Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Työkalusta löydät helposti sijoitustyylisi houkuttelevimmat osakkeet Suomesta ja maailmalta.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Löydät Osaketyökalusta ajantasaiset listat mm. parhaista laatu-, arvo-kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta.

Aloita Sijoittaja.fi-jäsenyys!
SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy