Osakeideat Osaketyökalusta – TOP 5 -osakkeiden tuotto 24,0 %/vuosi

Osaketyökalun kärkiosakkeet ovat päihittäneet vertailuindeksin ylivoimaisesti. TOP 5 -osakkeiden keskimääräinen vuosituotto on huima 24 %. Katso Osaketyökalun kokonaispisteytyksen parhaat osakkeet

Julkaistu: 17.02.2021 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoitusideat

Osakeideat Osaketyökalusta – Löydä parhaat, vältä turskat

Hyvät osakeideat ovat yksi menestyksekkään sijoittamisen kulmakivistä. Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla löydät houkuttelevimmat ja sijoitustyyliisi sopivat osakeideat. Työkalu hyödyntää tuoreimman sijoitustutkimuksen löydöksiä, joita käyttävät maailman johtavat investointipankit. Ole oma salkunhoitajasi ja sijoita kuin ammattilainen.

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoitustutkimuksessa löydettyjen faktorien perusteella siten, että 10 = paras ja 1 = heikoin. Pisteytyksen pääfaktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko. Kokonaispisteet lasketaan eri ominaisuuksien painotettuna keskiarvona siten, että skaala on 1-100 pistettä. Historiallisesti Sijoittaja.fi-kokonaispisteiden perusteella sijoittamalla sijoittaja olisi voinut päihittää markkinat merkittävällä erolla.

Tutustu osaketyökaluun tästä!

Parhaat osakeideat päihittivät kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti

Olemme seuranneet livenä Osaketyökalun parhaat kokonaispisteet saaneiden osakkeiden tuottokehitystä Osaketyökalun perustamisesta, vuodesta 2014, lähtien. Parhaat pisteet saaneet TOP 5 -, TOP 10 – ja TOP 15 -osakkeet ovat päihittäneet kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti.

Ylituotto on jatkunut vuonna 2021. Kolmen kuukauden tuottoero indeksiin on selvä ja myös helmikuussa Osaketyökalun TOP-osakkeet ovat voittaneet indeksin selvästi.

Osakeideat omaan sijoitustyyliisi

Sijoittaja voi hyödyntää Osaketyökalua ja etsiä esimerkiksi kasvuyhtiöitä ja laatuyhtiöitä, jotka ovat pitkässä juoksussa tarjonneet hyviä tuottoja. Työkalusta löydät myös vakaat osinkoyhtiöt, jos arvostat vakaata kassavirtaa, etkä välitä osakkeen arvonvaihtelusta.

Osaketyökalun TOP 3 -osakkeet helmikuussa

Osaketyökalun korkeimmat kokonaispisteet juuri nyt saavat

eQ yllätti positiivisesti Q4/2020 ylittäen analyytikkojen odotukset ja Olvi nosti kolmannella kvartaalilla ohjaustaan. Etteplan vastaavasti kertoi kysynnän piristyneen Q4:la ja ylsi hyvään kannattavuuteen. TOP 10:stä löytyvät lisäksi esimerkiksi pitkään työkalun kärjessä ollut Verkkokauppa.com ja suomalaistan suosikkiosake defensiivinen Sampo. Tutki ja vertaile Osaketyökalulla suosikkiosakkeiden pisteitä ja tärkeimpiä tunnuslukuja!

Osaketyökalut Sijoittaja.fi:n jäsenille

Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Työkalusta löydät helposti sijoitustyylisi houkuttelevimmat osakkeet Suomesta ja maailmalta.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Löydät Osaketyökalusta ajantasaiset listat mm. parhaista laatu-, arvo-kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta.

Tutustu osaketyökaluun tästä!

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Trialbox
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy