Loihde listautuminen banneri

Osakeideat Osaketyökalusta – TOP 15 -osakkeiden tuotto hurjat 25,5 %/vuosi

Osaketyökalun kärkiosakkeet jäivät hieman indeksistä kesällä korkojen laskiessa, mutta suuressa kuvassa vauhti ei ole paljoa hidastunut. TOP 15 -osakkeiden keskimääräinen vuosituotto on kunnioitettava 25,5 %. Katso Osaketyökalun kokonaispisteytyksen parhaat osakkeet.

Julkaistu: 02.09.2021 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoitusideat

Osakeideat Osaketyökalusta – Löydä timantit, vältä tyhjät arvat

Hyvät osakeideat ovat yksi menestyksekkään sijoittamisen kulmakivistä. Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla löydät houkuttelevimmat ja sijoitustyyliisi sopivat osakeideat. Työkalu hyödyntää tuoreimman sijoitustutkimuksen löydöksiä, joita käyttävät maailman johtavat investointipankit. Ole oma salkunhoitajasi ja sijoita kuin ammattilainen.

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoitustutkimuksessa löydettyjen faktorien perusteella siten, että 10 = paras ja 1 = heikoin. Pisteytyksen pääfaktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko. Kokonaispisteet lasketaan eri ominaisuuksien painotettuna keskiarvona siten, että skaala on 1-100 pistettä. Historiallisesti Sijoittaja.fi-kokonaispisteiden perusteella sijoittamalla sijoittaja olisi voinut päihittää markkinat merkittävällä erolla.

Tutustu Osaketyökaluun

Parhaat osakeideat vievät vuositasolla vertailuindeksejä kuin pässiä narussa

Olemme seuranneet livenä Osaketyökalun parhaat kokonaispisteet saaneiden osakkeiden tuottokehitystä Osaketyökalun perustamisesta, vuodesta 2014, lähtien. Parhaat pisteet saaneet TOP 5-, TOP 10- ja TOP 15 -osakkeet ovat päihittäneet vuositasolla kaikki vertailuindeksit ylivoimaisesti.

Ylituotto on jatkunut vuonna 2021. Vuoden alusta tuottoero indeksiin on selvä, vaikka kesän aikana Osaketyökalun TOP-osakkeet ontuivat hieman vertailuindeksin rinnalla. Selitys osakkeiden kevyeen dippiin on pien- ja arvoyhtiöiden voimakas reagointi korkojen laskuun. Nyt korot hiippaillevat ylöspäin, joten myös TOP-osakkeilta voi odottaa jälleen vahvaa menestystä.

Osakeideat omaan sijoitustyyliisi

Sijoittaja voi hyödyntää Osaketyökalua ja etsiä esimerkiksi kasvuyhtiöitä ja laatuyhtiöitä, jotka ovat pitkässä juoksussa tarjonneet hyviä tuottoja. Työkalusta löydät myös vakaat osinkoyhtiöt, jos arvostat vakaata kassavirtaa, etkä välitä osakkeen arvonvaihtelusta.

Osaketyökalun TOP 3 -osakkeet syyskuussa

Osaketyökalun korkeimmat kokonaispisteet juuri nyt saavat

Q2 tuloskausi sai aikaan myllerrystä Osaketyökalun kärjessä. Verkkokauppa.com on TOP 3:ssa tuttu näky, ja yhtiö kipusi syyskuussa takaisin ykkössijalle. Verkkokauppa.comin liikevaihto kasvoi vahvasta vertailukaudesta 6,1 prosenttia. Analyytikkojen odotuksia paremmin pärjäsivät myös Ponsse ja eQ. Metsäkonemarkkinan kehittyminen jatkui vahvana, ja hyvä markkinatilanne heijastui suotuisasti kaikkiin Ponssen liiketoiminta-alueisiin. Vuoden toinen neljännes oli eQ:lle todella suotuisa ja alkuvuonna alkanut kasvu jatkui vahvana. Ensimmäisen puolen vuoden nettoliikevaihto kasvoi 54 prosenttia ja liikevoitto jopa 81 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna.

TOP 10:stä löytyvät lisäksi esimerkiksi pitkään työkalun kärjessä olleet Olvi ja Scanfil. Tutki ja vertaile Osaketyökalulla suosikkiosakkeittesi pisteitä ja tärkeimpiä tunnuslukuja!

Osaketyökalut Sijoittaja.fi:n jäsenille

Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Työkalusta löydät helposti sijoitustyylisi houkuttelevimmat osakkeet Suomesta ja maailmalta.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät tunnusluvut sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Löydät Osaketyökalusta ajantasaiset listat mm. parhaista laatu-, arvo-kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta.

Tutustu OsaketyökaluunModulight anti banneri


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


FI_Free_stocks

YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

 • Osaketyökalu
 • ETF-työkalu
 • Indeksityökalu
 • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
 • Markkinakatsaus
 • Analyysit ja rahastovertailut
 • Mallisalkut ja sijoitusideat
 • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
 • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
 • Opastus chatissa
TrialboxNew call-to-action
Sijoitusyhtiön perustaminen -WEBINAARI ke 29.9. klo 17 REKISTERÖIDY
New call-to-action
New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy