Northcrypto

Fellow Finance -sijoittaja – muista päivittää allokaattorisi

Fellow Finance tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa yksityishenkilöiden ja yritysten lainoihin. Sijoittamisessa voi käyttää apuna allokaattoria, joka hajauttaa sijoitukset sijoittajan puolesta. Allokaattori kannattaa muistaa päivittää.

Julkaistu: 12.12.2017 Kirjoittaja:

Fellow Finance vertaislainat

Vertaislainaus

Vertaislainaus on sijoittamista yksityishenkilöiden lainoihin. Fellow Finance tarjoaa nykyään mahdollisuuden sijoittaa yksityishenkilöiden lainoihin Suomessa, Saksassa ja Puolassa. Lisäksi sijoittaja voi sijoittaa myös yrityslainoihin.

Vertaislainaus tarjoaa arviomme mukaan yli 10 %:n tuottoa. Lisäksi se tarjoaa hajautushyötyä perinteisiin osake- ja korkosijoituksiin nähden. Fellow Finance pähkinänkuoressa:

  • Rajattu luottotappioriski
  • Jo 2500€ sijoitussumman saa hajautettua vaivattomasti 100 lainaan
  • Kulut 0 %. Ei avaus- tai merkintämaksuja.
  • Selkeä teknologiaetu: sijoittaminen on yksinkertaista ja raportit sekä tuoton seuranta ovat ammattimaistasoa
  • Kuukausittainen kassavirta

Seuraa Sijoittaja.fi:n Fellow Finance vertaislainasalkkua!

Salkkumme arvo on kasvanut 40 000 euroon. Huom! Platinum-jäsenet saavat jäsenetuna 1,0 %:n ja Sijoittaja.fi -jäsenet saavat 0,5 %:n lisätuoton Fellow Financen kautta sijoitettujen uusien lainojen määrästä.

Muista päivittää allokaattori

Sijoittajan kannattaa aika ajoin käydä palvelussa tarkastamassa salkun tilanne. Mikäli osa varoista on käteisenä, kannattaa ensimmäisenä tarkastaa allokaattori.

Korkotaso yksityishenkilöiden lainoissa on laskenut muutamassa vuodessa. Jos sijoittamisen on aloittanut Fellow Financen alkuvaiheessa, pitää omaa korkovaatimusta asettaa alas päin. Palvelussa sijoittaja asettaa itse painot, korkotason ja maksimisijoituksen per laina.

Sijoittaja voi myös valita, että allokaattori itse sijoittaa markkinakorkotasolla. Tällöin korkotasoa ei tarvitse itse säätää.

Seuraa Sijoittaja.fi:n Fellow Finance vertaislainasalkkua!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy