Softwet sijoita!

Näitä sijoittajat kysyvät eTorosta

eToro kiinnostaa sijoittajia. Kokosimme tähän artikkeliin sijoittajien yleisimpiä kysymyksiä eTorosta.

Julkaistu: 09.09.2021 Kirjoittaja:

etoro kansainvälinen sijoittaminen sosiaalinen sijoittaminen

Maailmalla toimivat sijoitusalustat kiinnostavat suomalaisia sijoittajia. Syystäkin. Uudenlaiset sijoitusalustat ovat tehneet sijoittamisesta helpommin lähestyttävää ja sosiaalista. Ne ovat houkutelleet kymmeniä miljoonia uusia sijoittajia pääomamarkkinoille edullisilla hinnoilla ja käyttäjälähtöisyydellä. Esimerkiksi suositulla sijoitusalustalla eToro:ssa voit ostaa kansainvälisiä osakkeita nollakuluilla.

Kokemuksia eTorosta

Meitä Sijoittaja.fi:ssä eTorossa on kiinnostanut uudenlainen lähestymistapa sijoittamiseen. eTorossa sijoittaminen on sosiaalista ja edullista. Ennen kaikkea eToro on ensimmäinen sijoitusalusta, jonka avulla käyttäjät voivat kopioida meidän rakentamamme kansainväliset sijoitussalkut.

eToro sopii sijoittajalle, jolla on jo kokemusta kotimaisten tai ulkomaisten osakkeiden ostamisesta. Sijoittajalle, joka arvostaa kansainvälisten osakkeiden ostamisessa nollakuluja ja on halukas sijoittamaan myös muihin omaisuusluokkiin, kuten ETF:iin ja kryptovaluuttoihin.

Emme suosittele eToroa ensimmäistä kertaa sijoittavalle, mutta eToron virtuaalisalkun avulla sijoittamista voi harjoitella aloittelijakin turvallisesti.

Onko eToro turvallinen?

eToro on perustettu vuonna 2007 ja se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja pääomamarkkinoille sijoittamiseen. eToro on maailmanlaajusesti tunnettu ja luotettava toimija. eTorolla on yli 20 miljoonaa asiakasta yli 100 eri maassa. Yhtiön pääkonttorit sijaisevat Limassolissa, Tel Avissa sekä Lontoossa.

Olemme perehtyneet eToron sijoitusalustaan ja yhtiöön sen takana vuodesta 2018 lähtien. Sijoittaja.fi:n perustajat ovat vierailleet myös paikan päällä Tel Avivin pääkonttorissa tutustumassa yhtiöön ja solmimassa yhteistyösopimuksen eToron perustajan Yoni Assian kanssa.

Miten eTorossa ostetaan ja myydään osakkeita?

eToron käytössä sijoittajia on hämmentänyt osakkeiden ostaminen ja myyminen, joka poikkeaa suomalaisten välittäjien kaupankäyntialustoista. eTorossa sijoittaja voi suoraan ostaa osaketta vivulla tai myydä lyhyeksi, jolloin kauppa toteutuu CFD:na. Näitä kannattaa välttää, koska CFD-tappiot eivät ole verotuksessa vähennyskelpoisia. 

Onko eToro ilmainen?

eToro on todella kustannustahokas, koska kansainvälisiä osakkeita voi ostaa nollakuluilla. eToro tekee tuottonsa valuutanvaihdon tilisiirrolla, ETF ja kryptovaluuttojen kaupankäyntipalkkioilla, nostopalkkioilla ja valuutanvaihdolla noston yhteydessä. eToro ansaitsee edellä mainittujen kulujen lisäksi CFD-kaupankäynnistä saatavilla palkkiolla. 

Rekisteröidy eToroon

Miten CFD toimii?

eTorossa voi myös sijoittaa vivulla. Tällöin ostettava instrumentti ei ole osake, vaan niin sanottu hintaerosopimus CFD. CFD on johdannaistuote, joka soveltuu vain kokeneille aktiivisille sijoittajille.

Yksityissijoittajan kannattaa varoa CFD-kaupankäyntiä, sillä Suomen verotuksessa CFD-kaupankäynnistä aiheutuneita tappioita ei voi vähentää verotuksessa.

Suomalaiset osakkeet ovat eTorossa CFD:eina, joten sijoittamista niihin kannattaa välttää. Yhdysvaltalaiset osakkeet ovat aitoja osakkeita. Alla olevassa artikkelissa kerromme, mitkä osakkeet ovat aitoja mitkä CFD:eita eTorossa.

Ota seurantaan blogit kansainvälisestä sijoittamisesta ja eTorosta

Julkaisemme blogeja kansainvälisestä sijoittamisesta, Sijoittaja.fi:n kansainvälisistä sijoitussalkuista, eTorosta ja sijoitusilmiöistä maailmalla. Blogeista löydät eToro -kategorian alta ohjeita eToron käyttöön sekä Sijoittaja.fi:n kansainvälisten salkkujen salkkuraportit.

Lue eToroon liittyviä blogeja

Tilaa aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset sähköpostiisi alla olevan lomakkeen kautta.Loihde listautuminen banneri


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


FI_Free_stocks

YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

 • Osaketyökalu
 • ETF-työkalu
 • Indeksityökalu
 • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
 • Markkinakatsaus
 • Analyysit ja rahastovertailut
 • Mallisalkut ja sijoitusideat
 • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
 • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
 • Opastus chatissa
TrialboxNew call-to-action
New call-to-action
Sijoitusyhtiön perustaminen -WEBINAARI ke 29.9. klo 17 REKISTERÖIDY
New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy