eToro – Kokemuksia edullisesta osakevälittäjästä

eToro on tullut markkinoille rytinällä ja miljoonia uusia sijoittajia on liittynyt mukaan. Kerromme, mikä uusissa sijoitusalustoissa houkuttelee ja omia kokemuksiamme sosiaalisesta sijoitusalustasta eTorosta.

Julkaistu: 17.02.2021 Kirjoittaja:

etoro kansainvälinen sijoittaminen sijoittaminen sosiaalinen sijoittaminen

Onko eToro niin edullinen kuin se lupaa? Miten kaupat toteutetaan ja mitkä ovat todelliset kustannukset? Artikkelissa eToron hyvät ja huonot puolet sekä sijoittajien kokemuksia eTorosta.

Mikä on eToro?

eToro on perustettu vuonna 2007 ja se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja pääomamarkkinoille sijoittamiseen. eToron sijoitusalustalla sijoittajat voivat sijoittaa eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin erittäin alhaisilla kuluilla. Esimerkiksi osakekaupoista eToro ei veloita välityspalkkiota lainkaan. eTorolla on maailmanlaajuisesti yli 12 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää.

eToron perustajan Yoni Assian mukaan eToron sijoitusalusta on rakennettu sosiaaliseksi verkostoksi. Käyttäjät hyötyvät siitä, että ovat osa globaalia yhteisöä, jonka käyttäjät jakavat sijoitusstrategioitaan ja sijoitusnäkemyksiään. Jokainen sijoittaja voi myös seurata menestyneimpiä sijoittajia.

Käyttäjät voivat seurata myös Sijoittaja.fi:n kansainvälisiä salkkuja eTorossa.

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

eToro kokemuksia. Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjät Hannu Huuskonen ja Timo Heikkilä, keskellä eToron toimitusjohtaja ja perustaja Yoni Assia.
Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjät Hannu Huuskonen ja Timo Heikkilä, keskellä eToron toimitusjohtaja ja perustaja Yoni Assia.

Yoni Assia: ”eToron sijoitusalusta on nyt käytettävissä 22 kielellä – myös suomeksi. Toivomme, että yhteistyö Sijoittaja.fi:n kanssa mahdollistaa yhä useamman suomalaisen pääsevän nauttimaan eToron eduista. Uskomme, että sijoittajat etsivät pääsyä haluamiinsa omaisuusluokkiin, tietoa ja näkemystä sekä tapaa tehdä sijoittamisesta helppoa. eToro tarjoaa kaikki nämä kolme ominaisuutta edullisella hinnalla, joka mahdollistaa sijoittamisen aivan kaikille.”

REKISTERÖIDY eTOROON!

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Uudenlaiset sijoitusalustat: eToro, Robinhood ja SoFi

Uudenlaiset sijoitusalustat ovat tehneet sijoittamisesta helpommin lähestyttävää ja sosiaalista. Ne ovat houkutelleet kymmeniä miljoonia uusia sijoittajia pääomamarkkinoille edullisilla hinnoilla ja käyttäjälähtöisyydellä. Erityisen suosittuja uudenlaiset alustat ovat nuorten käyttäjien keskuudessa. eToron lisäksi maailmalla suosittuja alustoja ovat muun muassa Robinhood ja SoFi.

Tässä syitä alustojen suosiolle:

 1. Alhaiset kulut.
 2. Mobiiliystävällisyys ja helppokäyttöisyys.
 3. Sijoittamisen sosiaalisuus.
 4. Asiakkaista huolehtiminen.
 5. Osakkeiden osien ostaminen.

Suomi on edelleen pankkikeskeinen ja uudenlaiset sijoitusalustat ovat vielä heikosti tunnettuja. Trendi on kuitenkin muuttumassa. Etenkin korona-aikaan markkinoilla on havaittu piensijoittajien maihinnousu ja sana leviää nopeasti.

Meidän kokemuksia eTorosta

Olemme perehtyneet eToron sijoitusalustaan ja yhtiöön sen takana vuodesta 2018 lähtien. Olemme käyneet myös paikan päällä Tel Avivin pääkonttorissa tutustumassa yhtiöön ja solmimassa yhteistyösopimuksen eToron perustajan Yoni Assian kanssa.

Meitä eTorossa on kiinnostanut uudenlainen lähestymistapa sijoittamiseen. eTorossa sijoittaminen on sosiaalista ja edullista. Ennen kaikkea eToro on ensimmäinen sijoitusalusta, jonka avulla käyttäjät voivat kopioida meidän rakentamat kansainväliset sijoitussalkut.

Rakensimme eToroon kolme sijoitussalkkua

Ne ovat pitkäntähtäimen sijoitussalkkuja ja suunniteltu erityisesti suomalaiselle sijoittajalle, joka haluaa kansainvälistä hajautusta sijoittamalla parhaisiin osakkeisiin. Salkut ovat kopioitavissa eTorossa. Katso tästä ohje miten löydät salkut.

Sijoittaja.fi:n salkut ovat:

Osakesalkuissa on noin 30 osaketta ja ETF-salkussa neljä ETF:ää. Strategioista salkkujen takana voi lukea tarkemmin täältä.

Kaikki salkut ovat tuottaneet hyvin koronamarkkinassa ja sen jälkeen. Parhaiten on menestynyt II-Disruptive, joka tuotti vuonna 2020 peräti 37,9 % ja on tuottanut yli 8 % jo vuonna 2021 (per 16.2.2021).

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku

Kaikki kaupankäynti sisältää riskejä. Pääomasi on vaarassa. CopyPortfoliot ovat porftolionhallintatuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd, joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin auktorisoima ja reguloima. CopyPortfolioita ei pidä käsittää pörssinoteeratuiksi rahastoiksi tai hedge rahastoiksi.

Kokemuksia eTorosta: Sijoittaja.fi:n eToro-salkun II-Distruptive tuotto.

Osakkeiden ostaminen eTorossa on suoraviivaista totuttautumisvaiheen jälkeen

Osakkeiden ostaminen poikkeaa siitä, mihin on tottunut kotimaisissa välittäjissä. Esimerkiksi kaupankäyntivaluutta on dollari ja ostaminen on suoraviivaista. Alla kuvakaappaus Nestlen osakkeen ostamisesta. Osaketta ostetaan klikkaamalla osakkeen kohdalla “Käy kauppaa” -nappia (englanniksi Trade).

Ostohinta näkyy laatikossa ja hinta päivittyy reaaliaikaisesti. Sijoittaja voi syöttää haluamansa sijoitussumman tai yksikön. Huom! osakkeita ei ole pakko ostaa tasamääriä, vaan eTorossa voi ostaa osakkeiden osia. Esimerkiksi Nestleä voi ostaa 1,50 kappaletta.

eToro myös kertoo ostohetkellä, paljonko sijoitus on prosentteina salkun pääomasta. Tämä helpottaa salkun allokointia ja riskien hallintaa.

eTorossa sijoittaja voi myös suoraan myydä lyhyeksi tai ostaa osaketta vivulla. Tällöin sijoittaja ei kuitenkaan enää osta oikeaa osaketta, vaan tekee CFD-kaupan, jota ei verotuksellisesti voi suositella. Lue tästä lisää, mikä on CFD.

eToro osakkeiden osto

eTorossa myytäessä “suljetaan” kauppa

Vastaavasti, kun osake myydään, käytetään eTorossa termiä sulkea (eng. close). Sijoittaja siis “clousaa sijoituksen”. Sijoittaja voi sulkea koko sijoituksen tai osan siitä. Alla esimerkki Rochen osakkeella.

eToro osakkeiden myynti

Tietoa osakkeista eTorossa

eTorossa mielenkiintoisinta ovat muiden käyttäjien analyysit ja näkemykset yksittäisistä osakkeista. Näitä kannattaa kuitenkin lukea varauksella, sillä näkemys korreloi yleensä suoraan sen suhteen, onko sijoittajalla long- vai short-positio osakkeessa. Tilastoja- ja Tutkimus-välilehdiltä kannattaa lisäksi tarkistaa tunnuslukuja ja analyytikoiden suosituksia.

eToro analyysit, näkemykset, tilastot ja tutkimus. Tesla

Sijoitusideoita ja markkinakatsausta

Markkinasivulla sijoittaja voi tutkia, mitä osakkeita, ETF:iä ja kryptoja muut sijoittajat ostavat juuri nyt. Sivuilta näkee myös suoraan markkinaa liikuttavat osakkeet. Markkinasivuja seuraamalla ei voi olla huomaamatta, mitkä osakkeet ovat sijoittajien suosiossa.

Sijoitusideoita omaan salkkuun saa tutkimalla valmiita portfolioita. Sijoittaja voi kopioida muita ihmisiä (Copy People) tai sijoittaa ammattimaisemmin rakennettuihin CopyPortfolioita.

Ole varovainen, jos päätät kopioida muita ihmisiä. Muista, että salkkujen riski voi olla korkea ja salkku voi sisältää CFD:eita, joita emme suosittele suomalaisille sijoittajille. Tarkista tästä, minkä markkinoiden osakkeet ovat aitoja mitkä CFD:eita eToron palvelussa.

Sijoittaja.fi:n salkut löytyvät Partner Portfolioiden alta (yhteistyökumppanien portfoliot). II-Disruptive sijoittaa disruptiivisiin teknologiaosakkeisiin. Salkuissa ei käytetä CFD:eita ja turhaa kaupankäyntiä pyritään välttämään.

eToro kumppaneiden CopyPortfoliot

eToro on todella kustannustehokas

eToron kulut ovat herättäneet paljon keskustelua. eToro on todella kustannustahokas, koska kansainvälisiä osakkeita voi ostaa nollakuluilla. Alla olevaan taulukkoon on kerätty yhteenveto eToron kuluista. Lue lisää tästä.

Sijoittaja.fi on neuvotellut käyttäjilleen edut, jotka näkyvät alla olevassa taulukossa. Sijoittaja.fi:n käyttäjille eToron kulut ovat muita käyttäjiä alhaisemmat. Ne saa käyttöön, kun rekisteröityy alla olevan linkin kautta. Huom! edut tilitetään manuaalisesti kuukausittain

REKISTERÖIDY eTOROON!

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

eToro kulut ja kustannukset. Kaupankäyntipalkkio, valuutanvaihto ja muut kulut.

eToro ansaitsee yllä olevilla kuluilla sekä CFD-kaupankäynnistä saatavilla palkkiolla. Sijoittaja.fi kuluu eToron partner-ohjelmaan, josta voi lukea lisää täältä.

Tutkimme omien eToro-salkkujemme kulut

Kaupankäyntikuluja syntyy sijoittajalle välityspalkkion lisäksi spread-kulusta. Sillä tarkoitetaan osto- ja myynti-hinnan välistä erotusta. Jos osto-hinta on korkeampi kuin markkinahinta, erotus on sijoittajalle kulua. Tämä kulu menee yleensä välittäjälle tai välittäjän käyttämälle “market makerille”. Esimerkiksi eTorossa sijoittajalle on aina tarjolla valmis hinta ja sijoittaja voi ostaa osakkeen osia. Tästä aiheutuu settlaus-kuluja eTorolle.

eToro ilmoittaa, että se ei veloita aidoissa osakkeissa spread-kulua. Tutkimme, miten väite piti paikkaansa omissa salkuissamme.

Tarkastimme toteutuneet kustannukset kolmelle salkullemme: Disruptiiviset teknologiaosakkeet (sisälsi ostohetkellä 30 osaketta), Globaalit matalariskisiset laatuosakkeet (sisälsi ostohetkellä 30 osaketta) ja ETF-salkku (4 ETF-rahastoa).

Tutkimme veloittiko eToro kaupankäyntikustannusta ja vastasiko toteutunut ostohinta markkinahintaa. Mikäli toteutunut ostohinta on korkeampi kuin markkinahinta, erotus voidaan laskea spread-kuluksi.

Toteutuneet “kustannukset” olivat välillä 0,007 – 0,026 %. Tämä tarkoittaa 10 000 euron salkussa 0,70 – 2,60 euron kaupankäyntipalkkiota koko salkulle. Osakesalkussa tehtiin siis 30 ostotoimeksiantoa. Toteutunut “kulu” on niin pieni, että se menee tutkimusvirheen piikkiin.

eToron markkinointilupaus piti siten paikkansa. Kaupankäynti osakkeilla on kulutonta.

Plussat ja miinukset sekä kokemuksia eTorosta

eToro-palvelun plussat

 • Kansainvälisten osakkeiden ostaminen superedullista
 • Salkkujen kopiointimahdollisuus
 • Pysyt kartalla trendaavista osakkeista
 • Muiden käyttäjien analyysit ja kommentit sijoituskohteista
 • Palvelussa voi myös harjoitella kv-sijoittamista rakentamalla virtuaalisen salkun, jossa pääoma on 100 000 dollaria

eToro-palvelun miinukset

 • Suomi-osakkeet CFD:eita, ei aitoja osakkeita
 • Voi aiheuttaa liiallista aktiivisuutta
 • Suomen kieli paikka paikoin kankeaa
 • Ei asiakaspalvelua Suomessa
 • Ei automaattista 9A-veroraporttia Suomen verottajalle. Siksi palvelu ei sovi vasta-alkajalle.
REKISTERÖIDY eTOROON!

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Sijoittajien kokemuksia eTorosta

Olen sijoittanut monen vuoden ajan vakuutuskuoressa pankin ohjauksessa. Luovuin kuoresta viime vuonna ja nyt teen päätökset itse.

Pari vuotta sitten olin suomalaisten business enkelien kanssa tutustumismatkalla Tel Avivissa ja sillä matkalla meille esiteltiin eToro, joka on rakennettu kansainväliseen trading palvelun tuottamiseksi suoraan asiakkaille globaalisti. Silloin asiakkaita heillä oli jo miljoonia ja nyt jo yli 10 miljoonaa. Yritys oli myös saanut merkittävän 100Musd pääomasijoituksen kasvun vauhdittamiseksi.

Suomeen palattuani kirjauduin palveluun kokeilumielessä ja tein ensimmäiset osakesijoitukset itse suoraan eToron kautta. Sijoittaminen oli yllättävän helppoa, mutta olin kuitenkin varovainen ja keräsin kokemuksia ja seurasin sekä platformin, että yhtiön kehitystä. Kokeilin myös Degiroa, katselmoin Lynxiä, Mandatum traderia ja muita vastaavia palveluita vertailumielessä. Kotimaan-pohjoismaiden osakkeissa käytän edelleen pelkästään perinteisiä Nordean palveluita.

Social Trading on vielä meillä Suomessa varsin uusi sijoitusmalli. Siinä sijoittaja kopioi salkun perustajan mallisalkun itselleen ja voi myös halutessaan hyväksyä salkun tuottajan tekemät muutokset automaattisesti omassa salkussaan. Sosial Trading eToron palvelulla on mahdollistanut mielestäni erittäin kustannustehokkaan mallin seurata ja sijoittaa haluamaansa kohdealueeseen ilman yksittäisiä osakeostoja pelkästään kopioimalla sijoituskohteen salkun ja seuraamalla sitä.

Omat kokemukseni Social trading pavelusta ja eToron platformista ovat olleet positiivisia ja erityisesti kansainvälisten osakkeiden trading on helppoa, edullista ja nopeaa. Verottajalle ei tule automaatti-ilmoitusta vaan eToron raportista on itse otettava vuosituotot-tappiot verottajalle, mikä on toki lisätyötä sijoittajalle. Kaupankäyntihinnat ovat mielestäni poikkeuksellisen edullisia eikä edes valuutanvaihdosta peritä erilliskulua. Ensirekisteröinti eToron palveluun on tyypillistä pankkien vahvaa tunnistautumista mutta siitä on hyvät suomenkieliset ohjeet.

Jorma Heinonen

Jorma Heinonen. Sijoittajien kokemuksia eTorosta.

Sijoittaja.fi:n perustajan Timo Heikkilän kokemuksia eTorosta

Tilin avaaminen on nykyisten EU-säännösten aikana vaivalloista, mutta se helpottuu, kun seuraa näitä yksityiskohtaisia ohjeita. Tämän jälkeen sijoittajalle avautuu uudenlainen maailma.

Olen kopioinut meidän omat sijoitussalkut, II-Disruptiven ja II-Qualityn. Saan näiden avulla toteutettua kansainvälisen hajautuksen osakkeisiin helposti. Kotimaiset osakkeet olen edelleen pitänyt kotimaisella välittäjällä CFD-kaupasta johtuen.

Tykkään eTorossa matalista kuluista, mutta erityisesti osakkeiden ostamisen helppoudesta sekä muiden sijoittajien sijoitusideoista. Feediä seuraamalla tietää, mihin osakkeisiin kansainväliset piensijoittajat nyt sijoittavat.

Olen myös tehnyt muutamia CFD-kauppoja, vaikka niiden tappiot eivät olekaan Suomen verotuksessa vähennyskelpoisia. Epäkohta, jota en ymmärrä. Joka tapauksessa näitä kauppoja olen tehnyt pienillä panoksilla ja lähinnä hupimielessä. Isommat panokset ovat suorissa aidoissa USA:laisissa osakkeissa ja omissa salkuissamme. Ajatuksenani on pitemmällä aikavälillä siirtää kaikki kansainväliset sijoitukseni eToron puolelle. Nyt alkuvaiheessa eToro-salkkuni on noin 15-20 % sijoitusvarallisuudestani.

Timo Heikkilä

Timo Heikkilä

eToro on usean omaisuuslajin alusta, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä hinnanerosopimuksiin (CFD).

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Aiempi kehitys ei ole osoitus tulevasta.

Kryptovaluutat ovat epävakaita instrumentteja, jotka voivat vaihdella suuresti hyvin lyhyessä ajassa ja eivät siksi sovellu kaikille sijoittajille. Muuten kuin CFD: n kautta kryptovaluuttojen kaupankäynti on sääntelemätöntä, joten mikään EU:n sääntelyjärjestelmä ei valvo sitä.

Usein kysytyt kysymykset ja tärkeimmät eToro-linkit

Mikä on eToro?

eToro on perustettu vuonna 2007 ja se on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta, joka tarjoaa laajan valikoiman työkaluja pääomamarkkinoille sijoittamiseen. eToron sijoitusalustalla sijoittajat voivat sijoittaa eri omaisuusluokkiin, kuten osakkeisiin erittäin alhaisilla kuluilla. Esimerkiksi osakekaupoista eToro ei veloita välityspalkkiota lainkaan.
eToro on englanninkielinen alusta, mutta se on saatavilla yhteensä 20 eri kielelle ja yksi näistä on Suomi. Ohje kielen vaihtamiseksi. Lue lisää Sijoittaja.fi:n eToro-artikkeleista.

Miten avaan tilin eToroon?

Artikkelissa Näin avaat tilin eToroon annamme yksityiskohtaiset käytännön ohjeet tilin avaamiseksi eToroon. Näillä ohjeilla tilin avaaminen on helppoa. Muista hyödyntää Sijoittaja.fi:n neuvottelemat edut käyttämällä tämän artikkelin “REKISTERÖIDY eTOROON!”-linkkiä. Lue artikkeli tästä linkistä.

Millaiset ovat eToron kustannukset?

eToron kulut ovat herättäneet paljon keskustelua. eToro on todella kustannustahokas osakevälittäjä, koska kansainvälisiä osakkeita voi ostaa nollakuluilla. Ylempänä tämän artikkelin taulukkoon on kerätty yhteenveto eToron kuluista. Sijoittaja.fi on neuvotellut käyttäjilleen edut, jotka näkyvät taulukossa. Sijoittaja.fi:n käyttäjille eToron kulut ovat muita käyttäjiä alhaisemmat. Ne saa käyttöön, kun rekisteröityy tämän artikkelin “REKISTERÖIDY eTOROON!”-linkin kautta. Lue lisää eToron kuluista.

Onko eToro luotettava?

eToro on maailmanlaajuisesti tunnettu ja luotettava välittäjä, jota käyttää yli 20 miljoonaa asiakasta yli 100 eri maassa. Yhtiön pääkonttorit sijaitsevat Limassolissa, Tel Avissa sekä Lontoossa.

Mitkä ovat osakkeita ja mitkä CFD:eitä eTorossa?

eTorossa voi ostaa aitoja osakkeita tai synteettisiä hinnanerosopimuksia eli CFD:eita (Contract For Difference). CFD:t mahdollistavat lyhyeksimyynnin sekä ostojen (tai myyntien) vivuttamisen. Mikäli olet käymässä kauppaa hinnanerosopimuksella, kaupankäynti-ikkunassa ostosumman alapuolella lukee teksti ”CFD TRADE”. Mikäli kyseessä on fyysinen osake, siinä lukee ”You are buying the underlying asset”. Lähtökohtaisesti emme suosittele suomalaiselle yksityissijoittajalle kaupankäyntiä hinnanerosopimuksilla, sillä yksityissijoittaja ei voi vähentää tappioita verotuksessa. CFD-kaupankäynnistä koituu sijoittajalle myös suuremmat kulut. Lue lisää artikkelista Mitkä ovat aitoja osakkeita ja mitkä CFD:eita eTorossa?

Miten löydän Sijoittaja.fi:n salkut eTorosta?

Salkut löytyvät eTorossa kirjoittamalla hakukenttään salkun nimen: II-Disruptive (Disruptiiviset teknologiaosakkeet), II-Quality (Globaalit matalariskiset laatuosakkeet) tai II-ETF-Portfolio (Laajasti hajautettu ETF-salkku). Lue tarkemmat ohjeet artikkelista Näin löydät Sijoittaja.fi:n salkut eTorosta. Voit tutustua salkkuihin lataamalla salkkujen esittelyn tästä.

Miten verotus toimii eTorossa?

eToro ei lähetä automaattisesti tietoa tehdyistä kaupoista Suomen verottajalle. Saat tiedot voitoista ja tappioista eToron tilinpäätössivulta (Account Statement), joka löytyy oman profiilisi kautta. Osingoista on peritty lähdevero. Lue lisää verotuksesta ja lataa Excel verotusta varten.

Usein kysytyt kysymykset eTorosta

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Olemme keränneet artikkeliin Usein kysytyt kysymykset eTorosta sijoittajien useimmin esittämiä kysymyksiä ja niihin vastauksia.

Tilaa tästä eToroon ja kansainväliseen sijoittamiseen liittyvät blogit ja artikkelit!

Kiinnostuitko eTorosta? Haluatko kuulla lisää kokemuksia eTorosta? Haluatko sijoitusideoita kansainvälisistä osakkeista? Haluatko kuulla Sijoittaja.fi:n kansainvälisten salkkujen kehityksestä? Tilaa alla olevan lomakkeen kautta aiheeseen liittyvä sisältö sähköpostiisi heti ilmestyttyä.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


FI_Free_stocks

YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

 • Osaketyökalu
 • ETF-työkalu
 • Indeksityökalu
 • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
 • Markkinakatsaus
 • Analyysit ja rahastovertailut
 • Mallisalkut ja sijoitusideat
 • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
 • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
 • Opastus chatissa
TrialboxSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy