Think Drinks osakenanti käynnissä

Osaketyökalujen TOP 5 -osakkeet

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet eri faktoreiden perusteella. Katso parhaimmat osakkeet Suomesta että maailmalta!

Julkaistu: 05.03.2021 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoitusideat

Yksi suosituimmista Sijoittaja.fi:n työkaluista on Osaketyökalu. Osaketyökalu on monipuolinen työkalu osakkeiden etsimiseen ja vertailuun. Tässä artikkelissa käymme läpi Osaketyökalujen TOP 5 -osakkeet.

Suomesta mukana ovat lähes kaikki pörssin päälistan osakkeet, joilla on riittävä pörssihistoria. Ulkomaisista osakkeista mukana ovat 600 suurinta eurooppalaista yhtiötä, Nasdaq 100 -listan yhtiöt, 500 suurinta yhtiötä Yhdysvalloista sekä analyytikkotiimin osakepoimintoja Aasiasta ja mielenkiintoisista teknologiaosakkeista.

Työkalussa on osakkeiden tärkeimmät arvostusluvut, tunnusluvut, tulosennusteet, tulokommentit sekä valmiita TOP-listoja ja mallisalkkuja. Löydät työkalusta ajantasaiset listat mm. parhaista laatu-, arvo-, kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta. 

Tutustu Osaketyökaluun!

Osaketyökalu kuuluu Sijoittaja.fi:n maksulliseen jäsenyyteen.

TOP 5 -osakkeet Suomesta ja maailmalta

Yksi TOP 5 -osakkeista Suomessa on Verkkokauppa.com, joka onnistui hyvin Q4/2020 kvartaalilla. Vuoden vilkkain ostossesonki alkoi Black Friday -kampanjasta ja jatkui jouluun saakka. Viimeisellä vuosineljänneksellä Verkkokauppa.comin vertailukelpoinen liiketulos oli yhtiön historian paras. Vuonna 2021 Yhtiö odottaa liikevaihdon olevan 570–620 miljoonan euron välillä (554 miljoonaa euroa vuonna 2020) ja vertailukelpoisen liiketuloksen olevan 20–26 miljoonan euron välillä (20,4 miljoonaa euroa vuonna 2020. Kasvun odotetaan olevan siis noin 7 %.

Kansainvälisten osakkeiden puolelta TOP 5 -osakkeissa on Taiwan Semiconductor Manufacturing, joka on taiwanilainen puolijohdeyhtiö. Yhtiö on sopimusvalmistaja, jonka valmistamia puoljohteita käytetään laaja-alaisesti sekä yritys- että kuluttajakentässä. Yhtiön Q4/2020 liikevaihto oli 12,7 miljardia dollaria (kasvua 14,0 %) ja ohjauksen ylälaidassa. EPS kasvoi 23 % edellisvuodesta. Yhtiö odottaa vuonna 2021 puolijohdealan kasvavan 8 % vauhdilla ja yhtiön itsensä kasvavansa alaa nopeammin.

Suomen kärkiosakkeet

Haluatko lukea koko artikkelin?


Tämä sisältö on avoinna vain Sijoittaja.fi -jäsenille.
Liittymällä jäseneksi saat käyttöösi sijoittajan kaikki työkalut ja lukuoikeuden sisältöön.


Aloita kuukauden kokeilu eurolla!

Oletko jo Sijoittaja.fi -jäsen? Kirjaudu:

Löydä sijoitustyyliisi sopivat osakkeet Suomesta ja maailmalta!

Vertaile osakkeita pisteytyksen, tuottojen ja tärkeimpien tunnuslukujen perusteella. Osaketyökalusta löydät ajantasaiset listat parhaista laatu-, arvo-, kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta

Tutustu Osaketyökaluun!Kempowerin First North yleisöanti käynnissä


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


Kempowerin First North yleisöanti käynnissä

YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
TrialboxThink Drinks osakenanti käynnissä
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy