Analyysissa Sitowisen listautuminen

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise suunnittelee listautumista Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Lue näkemyksemme listautumisesta ja sen houkuttelevuudesta!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise suunnittelee listautumista Nasdaq Helsingin pörssilistalle. Lue näkemyksemme listautumisesta ja sen houkuttelevuudesta!

Sitowisen listautuminen

Rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo Sitowise suunnittelee listautumista Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

  • Merkintäaika alkoi 15.3.2021 klo 10. Yleisöannin ja henkilöstöannin merkintäaika päättyy 23.3.2021. Aikaisintaan merkintä voidaan keskeyttää 22.3.2021 klo 16:00.
  • Sitowise pyrkii keräämään osakeannilla noin 75 miljoonan euron bruttovarat tarjoamalla merkittäväksi enintään 9 176 341 uutta osaketta. Lisäksi Intera Fund III Ky ja muut osakkeenomistajat tarjoavat ostettavaksi enintään 7 881 994 yhtiön olemassa olevaa osaketta.
  • Yleisöannissa tarjotaan alustavasti enintään 1 000 000 tarjottavaa osaketta yksityishenkilöille ja yhteisöille Suomessa. Sitoumuksen tulee olla vähintään 100 ja enintään 15 000 tarjottavaa osaketta.
  • Merkintähinta 8,2 euroa per osake.

Osakeannista saatavia varoja on tarkoitus käyttää Sitowisen vanhojen pankkilainojen takaisinmaksuun ja uudelleenrahoitukseen 32,5 miljoonalla eurolla sekä yhtiön osakaslainojen ja niille kertyneiden korkojen takaisinmaksuun 14,3 miljoonalla eurolla ja yhtiön kaikkien P1- ja P2-sarjojen osakkeiden lunastamiseen 21,4 miljoonalla eurolla. Annista saatavia rahoja on tarkoitus käyttää myös kasvustrategian tukemiseen, johon liittyy yritysostojen rahoittaminen.

Ankkurisijoittajat ovat yhteensä, tietyin edellytyksin ja ehdoin, sitoutuneet merkitsemään osakkeita noin 76 miljoonalla eurolla suunnitellussa listautumisannissa olettaen, että yhtiön koko osakekannan arvostus osakeannin jälkeen on enintään 288 miljoonaa euroa.

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.

Lähteet: 

Sitowisen listautumismateriaalit

Marketscreener

Sinua voisi kiinnostaa
Wimaon osakeanti – uniikilla teknologialla ratkaisu muovin kierrätykseen
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
Helsingin pörssi on vihdoin kääntynyt – hakannut tuotossa jopa teknologiaosakkeet
Bowa Legal näkyvyys
Sijoittajan valinnat