Esittely

Välittäjävertailu

Vertaile kaupankäynnin kuluja pörssissä. Välittäjävertailutyökalun avulla löydät sinulle edullisimman arvopaperivälittäjän ETF:ien ja pörssiosakkeiden ostoon. Välittäjävertailutyökalu vertaa ainoastaan hintoja. Huomioithan, että arvopaperivälittäjät voivat tarjota sijoittajille myös muita hyödyllisiä etuja, kuten analyyseja ja reaaliaikaisia pörssikursseja.

 • Tyhjennä tekemäsi valinnat

Työkalussa mukana olevat arvopaperivälittäjät

 • sIJOITA KANSAINVÄLISIIN OSAKKEISIIN NOLLA KULUILLA. tutustu etoroon

  Välittäjävertailutyökalun tiedot perustuvat välittäjien 28.10.2022 web-sivuillaan ilmoittamiin hintoihin eri pörsseissä. Vertailu huomioi kaupankäynnistä ja mahdollisista säilytysmaksuista aiheutuvat hinnastojen mukaiset kustannukset. Vertailu ei huomioi esimerkiksi valuutanvaihdosta tai reaaliaikaisesta kurssidatasta koituvia maksuja, välittäjien tarjoamia bonuksia tai muita hinnaston ulkopuolisia alennuksia ja maksuja. Sijoittajan on aina ennen välittäjän valintaa perehdyttävä välittäjän omilla sivuilla ilmoitettuun hinnastoon ja ehtoihin. Katso tarkemmin vastuuvapauslausekkeesta.

  Investment Intelligence Oy (Sijoittaja.fi) ei vastaa laskennan oikeellisuudesta eikä mahdollisista työkalun käytöstä johtuvista virheistä sekä niistä mahdollisesti aiheutuvista välittömistä tai välillisistä kustannuksista. Käyttäjän tulee aina tarkastaa kulloinkin voimassaoleva hinnoittelu välittäjältä.

  Löysitkö virheen? Ole hyvä ja ilmoita siitä meille tästä.

  
  Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy