Esittely

Välittäjävertailu: Halvin arvo-osuustili

Vertaile kaupankäynnin kuluja pörssissä. Välittäjävertailutyökalun avulla löydät sinulle edullisimman arvo-osuustilin ETF:ien ja pörssiosakkeiden ostoon. Välittäjävertailutyökalu vertaa ainoastaan hintoja. Huomioithan, että arvopaperivälittäjät voivat tarjota sijoittajille myös muita hyödyllisiä etuja, kuten analyyseja ja reaaliaikaisia pörssikursseja. Useilla välittäjillä arvo-osuustili on hinnastoltaan vastaava kuin osakesäästötili.

Osakevälittäjät vertailussa – katso tulokset!

 • Tyhjennä tekemäsi valinnat

Työkalussa mukana olevat arvopaperivälittäjät

 • Sijoittaja.fi:llä parhaat edut eTorossa
  FI_Free_stocks

  Välittäjävertailutyökalun tiedot perustuvat välittäjien 22.6.2023 web-sivuillaan ilmoittamiin hintoihin eri pörsseissä. Vertailu huomioi kaupankäynnistä ja mahdollisista säilytysmaksuista aiheutuvat hinnastojen mukaiset kustannukset. Vertailu ei huomioi esimerkiksi valuutanvaihdosta tai reaaliaikaisesta kurssidatasta koituvia maksuja, välittäjien tarjoamia bonuksia tai muita hinnaston ulkopuolisia alennuksia ja maksuja. Sijoittajan on aina ennen välittäjän valintaa perehdyttävä välittäjän omilla sivuilla ilmoitettuun hinnastoon ja ehtoihin. Katso tarkemmin vastuuvapauslausekkeesta.

  Investment Intelligence Oy (Sijoittaja.fi) ei vastaa laskennan oikeellisuudesta eikä mahdollisista työkalun käytöstä johtuvista virheistä sekä niistä mahdollisesti aiheutuvista välittömistä tai välillisistä kustannuksista. Käyttäjän tulee aina tarkastaa kulloinkin voimassaoleva hinnoittelu välittäjältä.

  Löysitkö virheen? Ole hyvä ja ilmoita siitä meille tästä.

  
  Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy