Muutamme Passiivinen Kulupihtari ETF-mallisalkkumme painoja

mallisalkku

Laskemme hieman Passivinen Kulupihtari ETF-mallisalkkumme riskiä vastaamaan tuoretta allokaationäkemystämme.

Julkaistu: 07.03.2018 Kirjoittaja:

ETF mallisalkut sijoitusideat Sijoitusteemat 2018

ETF-mallisalkku Passiivinen Kulupihtari

Passiivinen Kulupihtari -mallisalkku – 50 % osakkeet, 50 % korot

Passiivinen Kulupihtari soveltuu hyvin valistuneen ja kustannustietoisen sijoittajan ydinsalkuksi. Salkun riski vastaa perinteisten 50/50 Yhdistelmärahastojen riskiä. Emme ota Passiivisessa Kulupihtarissa allokaationäkemystä korkojen ja osakkeiden välillä, vaan pidämme salkun 50/50-painoissa.

Passiivinen Kulupihtari on osakkeisiin ja korkoihin 50/50-painoilla sijoittava mallisalkku, joka on toteutettu kustannustehokkaimmilla ja teknisesti parhailla ETF-rahastoilla. Olemme huomioineet ETF-valinnoissamme mifid 2 -säädöksen tuomat muutokset.

Vertailusalkku on muodostettu Suomen suosituimmista yhdistelmärahastoista, joilla on riittävän pitkä historia. Vertailusalkku on rakennettu tasapainoin (1/6) seuraavista 50/50-yhdistelmärahastoista: Danske Invest Kompassi 50 K, Nordea Säästö 50, Nordea Premium Varainhoito Tasapaino K, Ålandsbanken Premium 50, LähiTapiola Maailma 50 ja SEB 50 B.

Salkkumuutokset

Muutamme Passiivisen Kulupihtarin vastaamaan tuoretta allokaationäkemystämme. Allokaationäkemyksen voi tarkistaa tästä artikkelista tai Markkinaympäristö-osiosta.

Passiivinen Kulupihtari ETF-mallisalkun sisältö

Tämä osio on tarkoitettu jäsenillemme.

OSTA JÄSENYYS TÄSTÄ!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionetoro

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy