Parhaat osinko-osakkeet maailmalta

Osinkosijoittaminen on historiassa tarjonnut markkinoita parempaa tuottoa ja loistavan tavan luoda passiivista tuloa. Keräsimme yhdessä Osaketyökalun algoritmilla ja analyytikkotiimimme näkemyksen perusteella listan tämän hetken kovimmista kansainvälisistä osinkokoneista.

Juho Toratti
Juho Toratti

Osinkosijoittaminen on historiassa tarjonnut markkinoita parempaa tuottoa ja loistavan tavan luoda passiivista tuloa. Keräsimme yhdessä Osaketyökalun algoritmilla ja analyytikkotiimimme näkemyksen perusteella listan tämän hetken kovimmista kansainvälisistä osinkokoneista.

Passiivista tuloa osinko-osakkeilla

Osinkosijoittaminen on yksi parhaista keinoista kartuttaa passiivisia tuloja. Hyvien osinko-osakkeiden vuodesta toiseen kasvavat osinkovirrat motivoivat jatkuvaan sijoittamiseen, ja saavat sijoittajan keskittymään olennaiseen eli yrityksen liiketoimintaan ja pitkän tähtäimen osingonmaksukykyyn.

Osinko-osakkeet sopivatkin sijoittajalle, joka haluaa osakesijoituksista tasaista kassavirtaa. Vaikka Suomessa edelleen suuri osa yhtiöistä jakaa osinkonsa keväisin, voi ulkoimaisista osinkokoneista saada usein osinkotuloa läpi vuoden. Osa kansainvälisistä osinko-osakkeista jakaa osinkoa kvartaaleittain tai jopa kuukausittain.

Osaketyökalulla voit vertailla myös kansainvälisiä osinkokoneita

Parhaimpaan pitkän tähtäimen tuottoon pääsee osinko-osakkeilla, joilla on tasaisesti nouseva osinko. Uudistuneesta Sijoittaja360°-palvelusta löytyvä Osaketyökalu pisteyttää osakkeet sijoittajan puolesta. Työkalu laskee osinkopisteet kahdesta osinkofaktorista:

  • Osingon vakaus ja kasvu (seitsemän tarkasteluvuotta)
  • Osinkotuotto-%. (toteutunut ja ennuste)

Parhaat osinkopisteet saavat yhtiöt, joilla on vakaa ja nouseva osinkohistoria sekä hyvä osinkotuotto-%. Osingon vakaudesta ja kasvusta saa parhaat 10 pistettä vain, jos osinko on noussut jokaisena tarkasteluvuotena.

Miten hyödynnän parhaiden osinko-osakkeiden listaa?

Päivitämme parhaiden kansainvälisten osinko-osakkeitten listaa parin kuukauden välein tai useammin, mikäli listan kokoonpano muuttuu merkittävästi. Sijoittaja.fi:n jäsenillä on siten mahdollisuus tutustua mielenkiintoisiin ulkomaisiin yhtiöihin, jotka erottuvat edukseen osingonmaksullaan. Sijoittaja voi hyödyntää listaa oman osinko-osakesalkun rakentamisessa tai hakea listalta yksittäisiä sijoitusideoita.

Päivitämme myös aktiivisesti parhaiden suomalaisten osinko-osakkeiden listaa. Tämän listan avulla sijoittaja voi poimia salkkuunsa kotimaisia osinkoyhtiöitä vastapainoksi kansainvälisille osinkokoneille.

Parhaat osinko-osakkeet maailmalta (jäsenille)

Jäsenosiossa esittelemme näkemyksemme mukaan tämän hetken parhaat kansainväliset osinko-osakkeet. Hyödynsimme jälleen Osaketyökalun algoritmiä, ja rajasimme yli tuhannesta kansainvälisestä osakkeesta ne, jotka saavat täyden kympin osingosta sekä parhaat pisteet osingon vakaudesta ja kasvusta. Tämän jälkeen valitsimme analyytikkotiimimme voimin kaikista mielenkiintoisimmat ja houkuttelevimmat osinko-osakkeet maailmalta.

Tällä kertaa tiukan seulan läpäisi yhdeksän osaketta.

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.

Sinua voisi kiinnostaa
Wimaon osakeanti – uniikilla teknologialla ratkaisu muovin kierrätykseen
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
Helsingin pörssi on vihdoin kääntynyt – hakannut tuotossa jopa teknologiaosakkeet
Bowa Legal näkyvyys
Sijoittajan valinnat