Kiinnostavia osinkoyhtiöitä Pohjoismaista

Käytimme Sijoittaja.fi:n kansainvälisten osakkeiden Osaketyökalua Pohjoismaisten osinkoyhtiöiden löytämiseen, ja artikkelissa tutustumme yhteensä kuuteen osinkoyhtiöön Pohjoismaista.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Käytimme Sijoittaja.fi:n kansainvälisten osakkeiden Osaketyökalua Pohjoismaisten osinkoyhtiöiden löytämiseen, ja artikkelissa tutustumme yhteensä kuuteen osinkoyhtiöön Pohjoismaista.

Osinkoyhtiöitä Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta

Osinkosijoittaja voisi olla kiinnostunut löytämään Helsingin pörssin lisäksi myös Pohjoismaisilta lähimarkkinoilta hyviä osinkoyhtiöitä. Kotimarkkinoiden ulkopuolelta löytyviä osakkeita voi tosin välillä olla haastavampi seuloa sopivien osakkeiden löytämiseksi.

Sijoittaja.fi:n kansainvälisten osakkeiden Osaketyökalusta voi helposti seuloa Pohjoismaisia osinkoyhtiöitä tarkempaan tarkasteluun. Työkalun hakukenttään voi kirjoittaa toivotut kohdemaat (Ruotsi, Norja ja Tanska) ja lisävalinnoista voi helposti klikata näkyviin osinkoyhtiöt näistä kohdemaista. Käytimme työkalua Pohjoismaisten osinkoyhtiöiden seulomiseen ja tutustumme tässä artikkelissa yhteensä kuuteen osinkoyhtiöön Pohjoismaista.

Kansainvälisten osakkeiden Osaketyökalu on osana Sijoittaja360-palvelua, ja sen avulla on helppo löytää omaan sijoitustyyliin sopivia osakkeita kansainvälisiltä markkinoilta.

Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs Fastigheter AB on ruotsalainen kiinteistöyhtiö, joka keskittyy toimitilojen, kuten toimistojen, varastojen ja teollisuustilojen, omistamiseen, hallinnointiin ja kehittämiseen. Yhtiö toimii pääasiassa Etelä-Ruotsissa, erityisesti Malmössä, Lundissa, Helsingborgissa ja Kööpenhaminassa. Wihlborgsin tavoitteena on luoda ja ylläpitää toimivia, tehokkaita ja kestäviä toimitiloja, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita ja edistävät heidän liiketoimintaansa.

Wihlborgs Fastigheterilla on vakuuttavan pitkä historia vuosittain nostetuista osingoista. Vuodelta 2023 yhtiö maksaa osinkoa 3,15 Ruotsin kruunua per osake, ja sitä edelliseltä vuodelta osinkoa maksettiin 3,10 kruunua. Osinkotuottoprosentti on 11.3.2024 päätöskurssilla mitattuna noin 3,5 %. Ennusteiden valossa osingon odotetaan kasvavan muutaman prosentin vuotuista tahtia tulevien vuosien aikana.

Osaketyökalussa Wihlborgs Fastigheter loistaa erinomaisilla osinkopisteillä, mutta muuten yhtiö saa keskimääräiset kokonaispisteet.

Jäsenille suunnatussa osiossa käymme läpi viisi muuta Pohjoismaista osinko-osaketta.

Epiroc AB

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Sinua voisi kiinnostaa
Analyytikot odottavat Euroopan datakeskusten määrän kasvavan hurjasti
Konecranes osake: Konecranesin todella vahva tulos ylitti korkeat odotukset
Neste osake: Ennätysheikko tulos sai positiivisen vastaanoton
Sijoittajan valinnat