Osakeanalyysit livenä -webinaari. Virtuaalikahvit salkunhoitajan seurassa!

Sijoittaja.fi:n syyskuun webinaarissa Timo analysoi osakkeita livenä. Kysy ja salkunhoitaja vastaa.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Sijoittaja.fi:n syyskuun webinaarissa Timo analysoi osakkeita livenä. Kysy ja salkunhoitaja vastaa.

Osakeanalyysit livenä -webinaari

Haluatko kuulla, miten salkunhoitaja analysoi osaketta sijoituskohteena? Mitä mieltä hän on juuri nyt tietystä osakkeesta? Pohtia, onko osakesalkkusi riittävän hajautettu?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus liittyä muiden sijoittajien joukkoon virtuaaliseen kahvipöytään, jossa analysoidaan juuri niitä osakkeita, jotka kiinnostavat sinua. Takaamme, että saat ajantasaista tietoa ja erilaisia näkökulmia tämän hetken kiinnostavimpiin osakkeisiin.

Lähetä meille etukäteen kysymyksesi osakkeesta, tai esimerkiksi omasta salkustasi sähköpostitse info@sijoittaja.fi. Voit myös ehdottaa osakkeita analysoitavaksi chatissa webinaarin aikana.

Webinaari järjestetään tiistaina 12.9. kello 12. Webinaarin vetäjänä toimii Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä. Ilmaisen webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. Webinaarista julkaistaan myös tallenne, joka tulee webinaarin jälkeisenä päivänä nähtäville Sijoittaja.fi:n YouTube-kanavalle.

KATSO WEBINAARITALLENNE

Ookko nää Oulussa?

Ja mikäli sattuisit olemaan Oulussa, liity seuraamme Sijoittaja.fi:n toimistolle (Kasarmintie 23) tiistaina 12.9. kello 12. Voimme nauttia yhdessä kahvia ja seurata webinaaria. Voit myös jäädä keskustelemaan kanssamme kahvipöydän ääreen. Ilmoittaudu live-kahvitteluihin info@sijoittaja.fi.

Ps. Haluatko palata vanhojen webinaaritallenteidemme pariin? Entä haluatko aina tiedon tulevista webinaareistamme? Webinaarit-sivulle olemme koonneet kaikkien vanhojen webinaariemme tallenteet. Päivitämme sivulle tiedot aina myös tulevista webinaareistamme!

Sinua voisi kiinnostaa
Suomalaiset laatuyhtiöt sijoituskohteena
Parhaat laatuosakkeet Suomesta
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
Helsingin pörssi on vihdoin kääntynyt – hakannut tuotossa jopa teknologiaosakkeet
WIMAO
Sijoittajan valinnat