Suomalaisten osakkeiden tulosennusteet Q3/2022-tuloskaudelle

Osaketyokalu Suomi - Suomen parhaat osakkeet

Tuloskausi on sijoittajan tärkein tietolähde. Tulokset ohjaavat osakekurssien kehitystä. Tulosennusteiden ylittäminen on usein avain kurssinousulle. Katso tulosennusteet suosikkiosakkeille Osaketyökalusta.

Julkaistu: 14.10.2022 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoittaminen tulokset tulosennusteet

Sijoittaja.fi seuraa tiiviisti tuloskautta Suomessa ja maailmalla. Jäsenet saavat Sijoittaja.fi:n artikkeleista ja työkaluista kootusti yhtiökohtaiset tuloskommentit sekä liikevaihto- ja tulosennusteet.

Ennusteet ja tuloskommentit Osaketyökalussa

Osaketyökalussa ovat lähes kaikki Helsingin pörssin päälistan osakkeet. Osaketyökalun Tulosennusteet ja -seuranta -välilehti sisältää kaiken olennaisen tuloskaudelta. 

  • Tulosjulkistuksen päivämäärä
  • Liikevaihto- ja liiketulosennusteet
  • Toteutuneet liikevaihdot ja tulokset
  • Yhtiön suorituksen kvartaalilla (negatiivinen / neutraali / positiivinen)
  • Sijoittaja.fi:n tuloskommentin löydät klikkaamalla tietosivua
Tutustu Osaketyökaluun!

Suomalaisten suosikkiosakkeiden tulosennusteet

Elisa, KONE, Nokia ja UPM ovat suomalaisten suosikkiosakkeita. Elisa ja Nokia julkistavat tuloksensa jo ensi viikolla. Elisa 19.10.2022 ja Nokia 20.10.2022. Analyytikot odottavat Elisalta 124,9 M€ liikevoittoa. Elisa on ollut vakaa suorittaja, mutta vaikuttaako inflaatio matkapuhelinten, tablettien ym. elektroniikan myyntiin? Nokialta odotetaan 6082 miljoonan euron liikevaihtoa ja 625 miljoonan euron liikevoittoa. Tulos olisi vertailukauden tasolla (633 M€). Nokia on edellisillä kvartaaleilla ylittänyt analyytikoiden ennusteet. Jatkuuko trendi jälleen?

KONE kuuluu Nokian ohella osakkeista, jotka hyötyvät vahvistuneesta dollarista. Osake on laskenut alas, eikä käännettä ole näkyvissä. KONE kärsii suomalaisyhtiöistä eniten Kiinan kasvun hiipumisesta. UPM antoi positiivisen tulosvaroituksen. Vertailukelpoinen liikevoitto oli hurjat 779 miljoonaa euroa ennusteiden ollessa 627 miljoonaa euroa.

Osaketyökalusta löytyy 117 suomalaista osaketta. Katso suosikkiosakkeiden tulosennusteet, tärkeimmät tunnusluvut ja arvostusluvut työkalusta.

Osaketyökalu kuuluu Sijoittaja.fi:n maksulliseen jäsenyyteen

Sijoittaja.fi:n jäsenenä saat lukuoikeuden koko sisältöön ja työkaluihin.

Tutustu Osaketyökaluun!

Seuraa tuloskautta!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-action
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy