Osallistu osakeantiin!

Webinaarikooste: Sijoitusyhtiön perustaminen

Lämmin kiitos webinaariin osallistuneille. Sijoitusyhtiön perustaminen askarruttaa sijoittajia ja nyt pureuduimme aiheeseen. Vieraana PwC:n asiantuntijat vastaamassa sijoittajien kysymyksiin aiheesta.

Julkaistu: 30.09.2021 Kirjoittaja:

PwC SijoittajaPRO SijoittajaPRO Corporate Finance sijoittaminen sijoitusyhtiö webinaari

Sijoitusyhtiö perhevarallisuuden hallintamuotona

Sijoittajalla on nykyään lähes rajattomat mahdollisuudet sijoitusten tekemiseen, niiden hajauttamiseen ja omistusrakenteen optimoimiseen. Sijoittaja voi veronäkökulmasta optimoida omistuksiaan sijoittamalla joko suoraan yksityishenkilönä tai vaihtoehtoisesti sijoitusyhtiönä toimivan osakeyhtiönsä kautta.

Sijoitusyhtiön suosio on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Etenkin sitä käytetään perhevarallisuuden hallintamuotona, koska sen avulla varallisuuden siirto lapsille on verotehokasta.

Ke 29.9.2021 pidetyn webinaarin sisältö

Mitä tulee ottaa huomioon sijoitusyhtiötä perustaessa? Miten sijoitusyhtiö toimii perhevarallisuuden hallintamuotona? Webinaarin isäntänä toimii Timo Heikkilä ja vieraana PwC:n yhtiöoikeusasiantutija Johanna Ylianunti ja veroasiantuntija Joonas Järvenpää.

  • Sijoitusyhtiö veronäkökulmasta
  • Sijoitusyhtiön perustaminen sekä yhtiö perhevarallisuuden hallintamuotona
  • Yhteenveto ja case esimerkki
  • Q&A
Lataa webinaariesitys (pdf)

Webinaarissa mainitut artikkelit ja lisää aiheesta

Sijoitusyhtiö sijoitus- ja perhevarallisuuden hallintamuotona

Sijoitusyhtiö nousee esille usein keskusteltaessa eri muodoista, joilla sijoitustoimintaa voidaan harjoittaa. Yhtiömuotoinen sijoitus- ja yleisemmin perhevarallisuuden hallinta on tullut yhä tyypillisemmäksi yksityisvarallisuuden hallintamuotona. Yhä useampi yksityishenkilö ja perhe perustaa oman osakeyhtiön sijoitus- ja muun varallisuuden hallinnointiin. LUE ARTIKKELI

Suunnitteletko sijoitusyhtiön perustamista?

Jokainen yksilöllinen tilanne on erilainen. Autamme sijoitusyhtiön perustamisessa ja keskustelemme mielellään yhdessä siitä mikä olisi tarkoituksenmukaisin ratkaisu ottaen huomioon tavoitteet. Ota yhteyttä Joonas Järvenpää, PwC, 040 670 9280, joonas.j.jarvenpaa@pwc.com.

Private Wealth -palvelut: varallisuuden suunnittelua varakkaille yksityishenkilöille, perheille, suvuille ja yhteisöille. LISÄTIETOJA

Sijoittaja-ryhmän palvelut yrittäjillä ja sijoittajille

Sijoittaja Pro Corporate Finance rahoittaa yhdessä sijoittajien kanssa kannattavia kasvuyhtiöitä. TUTUSTU JA LIITY POSTITUSLISTALLE!

  • Tähän mennessä 73 yhtiötä ja 54 miljoonaa euroa
  • Sijoittajaverkosto ja –asiantuntijaverkosto
  • Mielenkiintoiset listaamattomat sijoituskohteet sijoittajille

SijoittajaPROn asiantuntijapalvelut Family Officeille ja sijoitusyhtiöille. Apua omaisuudenhoitopalveluiden valintaan, strategiat ja sparraus, raportointi ja vaihtoehtoiset sijoituskohteet. Ota yhteyttä Hannu Huuskonen, hannu.huuskonen@sijoittaja.fi, 050 422 6331.

Webinaaritarjous – kokeile Sijoittajan työkaluja kolmen kuukauden ajan 20 eurolla!

Lukuoikeus koko Sijoittaja.fi-sisältöön. Työkalut pohjautuvat akateemisen ja investointipankkien tutkimustiedon sekä käytännön salkunhoitokokemuksen hyödyntämiseen. Sijoittajilta sijoittajille.

Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti. Lisäksi saat käyttöösi lukuoikeuden koko sisältöön,  sijoittajan työkalut, mallisalkut ja markkinaympäristön. Tarjous on voimassa 15.10.2021 saakka.

Lunasta tarjousOsallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy