Northcrypto

Haastattelussa Maslog Oy:n johto – vielä ehdit osakeantiin

Maslog Oy:n osakeantiin ehtii vielä mukaan. Pääsimme haastattelemaan yhtiön johtoa ja kysymään heiltä sijoittajien kysymyksiä.

Julkaistu: 15.09.2021 Kirjoittaja:

Maslog osakeanti osakkeet sijoittaminen sijoitusideat suorat sijoituskohteet

Haastattelussa Maslog Oy:n johto

Maslog Oy:lla on käynnissä osakeanti, johon liittyen julkaisimme aikaisemmin artikkelin. Nyt pääsimme haastattelemaan yhtiön johtoa meneillään olevasta annista ja siitä, millainen sijoituskohde Maslog on.

Sijoita osakeantiin

Maslog Oy:n perustaja ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja Juha-Pekka Rintamäki vastaa sijoittajien kysymyksiin

Miten Maslogin rahoituskierros etenee?

Todella positiivisesti. Yhtiön asettama minimisijoitusmäärä tuli täyteen vain viidessä päivässä.

Mihin annissa kerättävät varat on tarkoitus käyttää?

Osakeannissa kerätyistä varoista noin 40 % ohjataan myyntiin ja markkinointiin. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa Maslogin viennin edistämistä, sekä myynnin ja markkinoinnin tukemista ulkomailla. Osakeannilla siis tuetaan vahvasti yhtiön tavoitetta päästä kiinni globaaleihin markkinoihin.

Loput varoista, eli noin 60 % käytetään tuotekehitykseen. Maslog on julkaisemassa ensimmäisen tuotteen, Power Pallet Jackin rinnalle sähköavusteista sairaalasänkyä, jonka nollasarjan valmiiksi saamiseen yhtiö on allokoimassa varoja. Tämän lisäksi Maslog kehittää sähköavusteista siirrintä, jonka prototyypin tuotekehittämiseen käytetään osa annilla kerätyistä varoista.

Maslog Oy:n, sekä yhtiön ensimmäisen tuotteen Maslog Power Pallet Jack:n esittelyvideo

Maslogilla on tällä hetkellä yksi kaupallinen tuoteperhe. Milloin yhtiö lanseeraa uusia tuotteita ja mitä ne ovat?

Maslogin seuraava tuote on sähköavusteinen sairaalasänky. Sängyn kehitys on hyvällä mallilla ja sen on määrä tulla markkinoilla 2022-2023.

Sairaalasängyn lisäksi Maslog kehittää sähköavusteista siirrintä, joka on myös tarkoitus lanseerata markkinoille vuosien 2022 ja 2023 aikana.

Kuinka ensimmäinen tuote on pärjännyt markkinoilla?

Maslog Power Pallet Jack on pärjännyt markkinoilla todella hyvin. Ensimmäisten toimitustemme takuuaika on jo umpeutunut ja reklamaatioiden määrä on ollut pieni. Tuote on toiminut hyvin ja sen akun kesto sekä energiatehokkuus ovat yllättäneet positiivisesti jopa meidät itsemmekin. Olemme myös saaneet todella arvokasta asiakaspalautetta, josta uskomme hyötyvämme jatkossa.

Onko yhtiön teknologia patentoitu?

Kaikki tällä hetkellä kehittämämme tuotteet kuuluvat meidän todella kattavan patenttimme piiriin. Patentti käsittää kaikki sähköavusteiset ajoneuvot, koneet ja laitteet, joissa on sähköinen rengasmoottori ja voimantunnistus. Patentti on tällä hetkellä voimassa Suomessa, mutta olemme jättäneet jo vuosi sitten patenttihakemukset myös Japaniin, Kiinaan, Yhdysvaltoihin sekä Euroopan Unioniin.

Hakiessamme patenttia Suomeen, tutkimme sekä omalta osaltamme, että PRH:n toimesta vastaavat patentit maailmalta. Yhtään vastaavaa patenttia ei löytynyt. Patenttimme on vahva kilpailuetu, jota voimme tarvittaessa lisensoida tai myydä sen eri osa-alueita muille toimijoille.

Mitkä ovat Maslog Oy:n kysyntänäkymät loppuvuodelle sekä vuodelle 2022?

Uskomme kysynnän kasvavan tasaisesti, kun olemme saaneet näkyvyyttä markkinoilla. Positiivista kehitystä on jo tapahtunut, sillä syksyllä 2021 Würth on aloittanut Maslogin tuotteiden jälleenmyynnin. Lisäksi tähtäämme ulkomaille jo tänä syksynä.

Ketä ovat Maslogin asiakkaat?

Olemme olleet positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka laaja asiakaskuntamme on. Potentiaalisia asiakkaita ovat kaikki, jotka siirtävät ja käsittelevät tavaraa haarukka tai lavansiirtovaunuilla.

Pian pääsemme myös täysin uusiin markkinoihin kiinni sähköavusteisen sairaalasängyn ja sähköavusteisen siirtimen avulla.

Mitkä ovat Maslogin lähivuosien taloudelliset tavoitteet?

Vuonna 2025 haluamme olla globaalisti tunnettu yritys, jolla on useita eri tuotteita markkinoilla ja jonka valuaatio on 100 milj. euroa. Arvioimme Maslogin liikevaihdon olevan vuonna 2025 noin 70,3 milj. euroa ja EBITDAn olevan reippaasti positiivinen.

Miksi sijoittaa Maslog Oy:n osakeantiin?

Maslogilla on erittäin kattava patentti, joka mahdollistaa monen tuotteen kehittämisen. Pelkästään pumppukärryjen ja sairaalasänkyjen markkinat ovat globaalisti suuret. Nämä mahdollistavat yrityksen arvonkehityksen joka tuo sijoittajalle moninkertaisen tuoton. Käsissämme on tulevaisuuden teknologia, jossa on merkittävää potentiaalia sen hyödyntämiseen erilaisissa koneissa ja laitteissa.

Maslog Oy:n perustaja ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja Juha-Pekka Rintamäki.
Sijoittajien kysymyksiin vastasi Maslogin perustaja ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja Juha-Pekka Rintamäki

Kiinnostuitko Maslogista sijoituskohteena?

Sijoita osakeantiin

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Maslog Oy:n kanssa.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy