Northcrypto

Maslog Oy:n osakeanti – ainutlaatuisella teknologialla kiinni useaan suureen markkinaan

Sähköavusteisiin teollisuuden koneisiin ja laitteisiin keskittynyt Maslog järjestää osakeannin. Annin tarkoituksena on tuoda lisärahoitusta yhtiön tuotekehitykseen, sekä vauhdittaa Maslogin siirtymistä kansainvälisille markkinoille.

Julkaistu: 07.09.2021 Kirjoittaja:

listaamattomat Maslog osakkeet sijoitusideat suorat sijoituskohteet

Maslogin Osakeanti

 • Osakeannin koko: enintään 8 695 osaketta (599 955,0 EUR)
 • Osakkeiden merkintähinta: 69,0 EUR
 • Yrityksen pre-money valuaatio: 8 325 333,0 EUR
 • Minimimerkintämäärä: 10 osaketta (690,0 EUR)
 • Merkintäaika päättyy: 15.10.2021
Sijoita osakeantiin

Mikä on Maslog?

Maslog Oy on vuonna 2017 Seinäjoella perustettu yhtiö, joka suunnittelee ja kehittää sähköavusteista voimalinjaa. Maslogin voimalinjaa voidaan käyttää esimerkiksi teollisuuden, logistiikan sekä terveydenhuoltoalan koneissa ja laitteissa. Käytännössä voimalinjan tarkoituksena on tehdä koneista sähköavusteisia, mikä yhtiön mukaan tekisi laitteiden kanssa toimimisesta helpompaa ja turvallisempaa.

Yhtiön ensimmäinen tuote on vuoden 2020 syksyllä markkinoille tullut sähköavusteinen pumppukärry Maslog Power Pallet Jack. Yhtiö on saanut Suomessa voimassa olevan patentin tuotteen toiminnassa käytettävään teknologiaan. Maslog on myös jättänyt patenttihakemuksen kansainvälisille markkinoille, kuten Euroopan Unioniin, Yhdysvaltoihin, Japaniin ja Kiinaan.

Tuotekehitysputkessa sähköavusteinen sairaalasänky

Toistaiseksi Maslog toimii vain Suomessa, mutta yhtiö tähtää kansainvälisille markkinoille. Osa annilla kerätyistä varoista ohjataan voimalinjan tuotekehitykseen. Maslogin tavoitteena onkin tuoda markkinoille viimeistään vuoden 2022 alussa sähköavusteinen sairaalasänky, jolla yhtiö pääsisi kiinni myös terveydenhuoltoalan markkinaan.

Maslog Oy vaalii kotimaisuuttaan. Kaikki Maslogin voimapiirin kehitys- ja suunnittelutyö on tehty Suomessa. Vaikka ensimmäinen tuote, Maslog Power Pallet Jack on räätälöity Toyotan BT lifterin runkoon, ovat kaikki pumppukärryt valmistettu Ruotsissa suomalaisesta teräksestä. Power Pallet Jack -pumppukärryn kotimaisuusaste on hyvin korkea, ja Maslogin työllistämispanokset ovat lähes täysin Suomessa.

Sähköistetyt kulkuneuvot yleistyneet räjähdysmäisesti – seuraavaksi vuorossa teollisuuden laitteet

Viime vuosina katukuvassa ovat yleistyneet räjähdysmäisesti sähköavusteiset kulkuneuvot, kuten sähköpyörät ja -potkulaudat. Tämä kertoo ihmisten suhtautuvan todella positiivisesti sähköavusteisiin arjen käyttövälineisiin, mikä on luonnollisesti hyväksi Maslogin tuotteiden kysynnälle. Maslogin kehittämällä voimalinjalla on valtava potentiaali, sillä periaatteessa sähköavusteisuuden voi integroida mihin tahansa liikkuvaan laitteeseen tai koneeseen.

Terveydenhoidon ja materiaalikuljetusalojen markkinat ovat valtavat. Maslog tähtää näiden lisäksi myös muille toimialoille, kuten mahdollisesti kaivosalalle.

Vuosi vuodelta enemmän työntekijöiden työhyvinvoinnin, -ergonomian ja -turvallisuuden merkitys on kasvanut työnantajille. Tämä on Maslogille todella suotuisa megatrendi, sillä yhtiö pyrkii tavoitteillaan ja tuotteillaan parantamaan juuri näitä työnteon osa-alueita. Kuten Maslogin perustaja ja toimitusjohtaja Juha-Pekka Rintamäki toteaa yhtiön tarinan yhteydessä, ”Haluan tarjota työntekijöille helpotusta työntekoon. Uskon, että tulevaisuuden maailmassa äly korvaa voiman.“

Miksi sijoittaa Maslogiin?

 • Uniikki tuote. Maslogin Power Pallet Jack on maailman ensimmäinen ja ainoa sähköavusteinen pumppukärry.
 • Patentoitu teknologia. Maslog on saanut patentin sähköisen rengasmoottoriin ja avusteisuuden kattavaan kokonaisuuteen. Patentti sekä uniikki tuote auttavat säilyttämään edun suhteessa kilpaileviin yhtiöihin.
 • Valtavat markkinat. Jo tällä hetkellä yhtiö on kiinni suuressa markkinassa ensimmäisellä tuotteellaan. Helposti soveltuvan teknologian ansiosta Maslog on suunnitellut laajentavansa toimialaansa entisestään, eikä patentoidun teknologian käyttömahdollisuuksille nähdä rajoja.
 • Yhtiön sopeutumiskyky. Maslog kohtasi ongelmia liittyen tuotteensa markkinointiin koronapandemian puhjetessa. Yhtiö kuitenkin sopeutui hyvin tilanteeseen ja sai lanseerattua tuotteensa keskellä koronavuotta.
 • Rahoitus suunnataan kasvuun ja kehitykseen. Osakeannilla kerätyt varat sijoitetaan sähköavusteisen voimalinjan tuotekehitykseen, sekä kansainvälisille markkinoille siirtymiseen.
 • Trendien kysyntään vastaaminen. Maslogin tuotteet ja tavoitteet vastaavat työntekijöiden olosuhteiden parantamiseen liittyvää trendiä.
 • Kotimaisuus. Maslog Power Pallet Jackin suunnittelu, kehitys ja tuotteen kokoaminen tapahtuvat kaikki Suomessa. Myös rungon valmistamisessa käytetty teräs tulee Suomesta.
Sijoita osakeantiin

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Maslog Oy:n kanssa.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImageSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy