Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet

Parhaimmat kasvuosakkeet ovat tarjonneet erinomaisia tuottoja. Valitsimme Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet. Analyysissa pureudumme tarkemmin yhtiöihin ja käymme läpi yhtiöiden kasvunäkymiä ja arvostustasoja.

Lauri Nikula
Lauri Nikula

Parhaimmat kasvuosakkeet ovat tarjonneet erinomaisia tuottoja. Valitsimme Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet. Analyysissa pureudumme tarkemmin yhtiöihin ja käymme läpi yhtiöiden kasvunäkymiä ja arvostustasoja.

Kasvuyhtiöt kasvavat keskimääräistä nopeammin

Kasvuyhtiöt kasvavat keskimääräistä pörssiyritystä nopeammin ja ne tarjoavat korkeaa tuottopotentiaalia. Parhaimmat kasvuosakkeet ovatkin tarjonneet satumaisia tuottoja sijoittajille.

Kasvuosakkeet sopivat tuottohakuiselle sijoittajalle. Markkinoita nopeampi kasvu tarkoittaa usein markkinoita parempaa tuottoa. Tuotto syntyy ensisijaisesti ajan kanssa osakkeen tuloksen kasvun kautta.

Kasvuosakkeiden riski on normaalia korkeampi, joten sijoitukset kannattaa hajauttaa useaan kasvuosakkeeseen. Pelkästään kasvuosakkeista muodostettu osakesalkku on harvoin suositeltava sijoitusstrategia.

Parhaat kasvuosakkeet Helsingin pörssistä

Valitsimme parhaat kasvuosakkeet Helsingin pörssistä hyödyntäen Osaketyökalua sekä sijoitustiimimme näkemystä. Osaketyökalumme algoritmi poimi joukon osakkeita, joilla yhdistyvät keskimääräistä parempi historiallinen kasvu ja tulevaisuuden kasvuodotukset.

Sijoitustiimimme valitsi tästä joukostoa syvempään analyysiin yhteensä yhdeksän kasvuyhtiötä. Lue analyysista, miksi tiimimme mielestä juuri nämä ovat tämänhetken parhaat kasvuosakkeet Suomesta.

Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet maaliskuussa 2024 (vain jäsenille)

Parhaat kasvuyhtiöt Suomesta

Alla oleviin taulukoihin on koottu parhaiden kasvuosakkeiden liikevaihdon ja osakekohtaisen tuloksen kehitys historiassa sekä tulevien vuosien ennustettu kehitys. Artikkelissa käymme tarkemmin läpi yhtiötä sijoituskohteena ja niiden kasvunäkymiä.

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.

Sinua voisi kiinnostaa
Analyysi: Elisa aloitti vuoden vakaalla suorituksella
Tekoälyuutiset: robottijalkapalloa ja tekoäly-influenssereita
Laaja markkinakatsaus: sijoittajan tärkeimmät indikaattorit
RiverRecycle näkyvyys
Sijoittajan valinnat