Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet

Parhaimmat kasvuosakkeet ovat tarjonneet erinomaisia tuottoja. Valitsimme Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet. Analyysissa pureudumme tarkemmin yhtiöihin ja käymme läpi yhtiöiden kasvunäkymiä ja arvostustasoja.

Lauri Nikula
Lauri Nikula

Parhaimmat kasvuosakkeet ovat tarjonneet erinomaisia tuottoja. Valitsimme Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet. Analyysissa pureudumme tarkemmin yhtiöihin ja käymme läpi yhtiöiden kasvunäkymiä ja arvostustasoja.

Kasvuyhtiöt kasvavat keskimääräistä nopeammin

Kasvuyhtiöt kasvavat keskimääräistä pörssiyritystä nopeammin ja ne tarjoavat korkeaa tuottopotentiaalia. Parhaimmat kasvuosakkeet ovatkin tarjonneet satumaisia tuottoja sijoittajille.

Kasvuosakkeet sopivat tuottohakuiselle sijoittajalle. Markkinoita nopeampi kasvu tarkoittaa usein markkinoita parempaa tuottoa. Tuotto syntyy ensisijaisesti ajan kanssa osakkeen tuloksen kasvun kautta.

Kasvuosakkeiden riski on normaalia korkeampi, joten sijoitukset kannattaa hajauttaa useaan kasvuosakkeeseen. Pelkästään kasvuosakkeista muodostettu osakesalkku on harvoin suositeltava sijoitusstrategia.

Parhaat kasvuosakkeet Helsingin pörssistä

Valitsimme parhaat kasvuosakkeet Helsingin pörssistä hyödyntäen Osaketyökalua sekä sijoitustiimimme näkemystä. Osaketyökalumme algoritmi poimi joukon osakkeita, joilla yhdistyvät keskimääräistä parempi historiallinen kasvu ja tulevaisuuden kasvuodotukset.

Sijoitustiimimme valitsi tästä joukostoa syvempään analyysiin yhteensä yhdeksän kasvuyhtiötä. Lue analyysista, miksi tiimimme mielestä juuri nämä ovat tämänhetken parhaat kasvuosakkeet Suomesta.

Tutki kasvuyhtiöitä Osaketyökalussa

Parhaat suomalaiset kasvuosakkeet löytyvät myös Sijoittaja360:n Sijoitusideat -osiosta, jonne on kerätty valmiita sijoitusideoita sekä mallisalkkuja. Klikkaamalla ”Katso lista työkalussa” -painiketta saat kätevästi artikkelin osakkeet tarkasteluun Osaketyökalussa.

Helsingin pörssin parhaat kasvuosakkeet kesäkuussa 2024 (vain jäsenille)

Parhaat kasvuyhtiöt Suomesta

Alla oleviin taulukoihin on koottu parhaiden kasvuosakkeiden liikevaihdon ja osakekohtaisen tuloksen kehitys historiassa sekä tulevien vuosien ennustettu kehitys. Artikkelissa käymme tarkemmin läpi yhtiötä sijoituskohteena ja niiden kasvunäkymiä.

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Northcrypto
Sinua voisi kiinnostaa
Miksi ROE on huono laadun mittari?
Laaja markkinakatsaus: riski-indikaattorit ja muut sijoittajan tärkeimmät indikaattorit
Elisa osake: analyysissa tuorein tulos
Sijoittajan valinnat