Osallistu osakeantiin!

Osakemarkkinat matkalla uusiin huippuihin – kiitos keskuspankeille!

Kevätkauden viimeisessä jaksossa perehdytään markkinoita ohjaaviin tekijöihin: kuinka taloussyklit, raha- ja finanssipolittiikka, riskinottohalukkuus, sijoittajapsykologia ja markkinadynamiikka ohjaavat osakemarkkinoiden liikkeitä. Keskuspankit jatkavat markkinoiden tukemista elvyttävämmällä politiikalla – katso, mitä merkkejä kannattaa seurata tulevia markkinaliikkeitä ennakoidessa.

Julkaistu: 25.06.2019 Kirjoittaja:

kumppaniartikkeli Nordnet Traders’ Club

Katso uusin jakso alta!

Traders’ Club 11. jakso

Avaa video YouTubessa.

Nordnetin tuottama Trader’s Club on uusi viikoittainen videosarja, joka on suunnattu kaikille sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä.

Viime syksynä Nordnetin sijoitusasiantuntija Jukka Lepikkö näytti #treidaushaasteessa, kuinka hän tuplasi lyhyen aikavälin kaupankäyntiin tarkoitetun salkkunsa vain kolmessa päivässä. Traders’ Club -videosarjassa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä, makroindikaattoreita sekä muita aktiivisen sijoittajan työkaluja.

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava, niin et missaa yhtään jaksoa!

Lue lisää Traders’ Clubista täältäOsallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


5.10.2023 13:52 | Sijoittaja.fi
SijoittajaApp on ehdolla Vuoden Sijoitusteoksi 2023

Nordnetin indeksirahastot on kuluttomia 30.6.2023 16:41 | Sijoittaja.fi
Analyysissa kuluttomat Nordnet Indeksirahastot


Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy