Sijoittaja360:n uusi nopeusmittari kertoo, kannattaako osakkeita suosia vai hylkiä

Uuden Sijoittaja360°:n markkinaympäristöstä löytyy markkinoiden nopeusmittari, joka kertoo, ollaanko nyt ”vältä osakkeita” vai ”suosi osakkeita” -tilassa.

Timo Heikkilä
Timo Heikkilä

Uuden Sijoittaja360°:n markkinaympäristöstä löytyy markkinoiden nopeusmittari, joka kertoo, ollaanko nyt ”vältä osakkeita” vai ”suosi osakkeita” -tilassa.

Uusi Sijoittaja360°

Sijoittaja360° on uusi palvelu, jonka avulla voi olla oma salkunhoitajansa. Sijoittaja360° kuuluu entistä monipuolisempaan Sijoittaja.fi -jäsenyyteen ja sen avulla seuraat markkinaa ja tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Kaiken takana on tieteellinen tutkimus, pitkä kehitystyö ja tekoälyn tuomat mahdollisuudet.

Markkinaympäristön uusi nopeusmittari

Sijoittaja360°:ssa uudistui myös markkinaympäristö. Vanhat tutut riski- ja talousindikaattorit tuodaan jatkossa esille artikkeleiden kautta. Sijoittaja360°:n päänäkymässä sijoittaja näkee tärkeimmät indikaattorit yhdellä silmäyksellä.

Yksi markkinympäristön näkyvin uudistus on osakemarkkinoiden tilannekuva. Siitä sijoittaja näkee nopeasti markkinoiden tärkeimmän osakeindeksin S&P 500 -indeksin tuoreen päätöskurssin ja 52 viikon vaihteluvälin.

Vieressä on myös markkinoiden nopeusmittari, joka kertoo, ollaanko nyt ”vältä osakkeita” vai ”suosi osakkeita” -tilassa. Se korvaa vanhassa markkinympäristössä olleen liikennevalomallin, joka reagoi välillä turhan hitaasti markkinatilanteiden muutoksiin.

Markkinoiden nopeusmittarin taustalla on Sijoittaja.fi:n kehittämä algoritmi, joka reagoi nopeasti osakemarkkinoiden muutoksiin huomioiden muun muassa nousuputken pituuden, volatiliteetin ja muutoksen volatiliteetissä. Pitkään seurannassa ollut markkinariski-indikaattori on edelleen seurannassa ja tuomme sen muutokset esille artikkeleissa. Myös liikennevalomalli on seurannassa.

Kuvalähde: Sijoittaja360° markkinaympäristö. Katso reaaliaikainen markkinoiden tilannekuva tästä!

Northcrypto
Sinua voisi kiinnostaa
Laaja markkinakatsaus: riski-indikaattorit ja muut sijoittajan tärkeimmät indikaattorit
Markkinaympäristö: Yhdysvaltojen inflaatiotahti jatkoi laskussa
Riski-indikaattori pysyttelee ”suosi osakkeita” -tasolla
Sijoittajan valinnat