Vaihtoehtoiset sijoituskohteet -webinaari osa 1 tiistaina 12.4.

Sijoittaja.fi:n suosittu webinaarisarja saa jatkoa! Huhtikuun webinaarin aiheena ovat vaihtoehtoiset sijoituskohteet. Webinaari on ensimmäinen osa kolmen webinaarin sarjassa, jossa kaikki osat käsittelevät vaihtoehtoisia sijoituksia eri näkökulmista.

Anni Hurtig
Anni Hurtig

Sijoittaja.fi:n suosittu webinaarisarja saa jatkoa! Huhtikuun webinaarin aiheena ovat vaihtoehtoiset sijoituskohteet. Webinaari on ensimmäinen osa kolmen webinaarin sarjassa, jossa kaikki osat käsittelevät vaihtoehtoisia sijoituksia eri näkökulmista.

Seuraava Sijoittaja.fi:n webinaari järjestetään tiistaina 12.4. kello 13. Tervetuloa mukaan!

Webinaari on ensimmäinen osa kolmen webinaarin sarjassa, jossa käsittelemme laajasti vaihtoehtoista sijoittamista. Ensimmäisessä osassa avaamme aihetta yleisesti, kerromme vaihtoehtoisen sijoittamisen parhaat puolet ja esittelemme eri omaisuusluokat.

Webinaarin isäntinä toimivat Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä, SijoittajaPRO:n Eero Okkolin sekä SijoittajaPRO Corporate Financen Henri Palomäki. Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia, minkä jälkeen on varattu aikaa kysymyksille. Webinaariin osallistuminen on maksutonta ja webinaarista tulee myös tallenne, johon voit palata jälkikäteen.

Ensimmäisessä webinaarissa käsiteltävät aiheet:

  • Mitä vaihtoehtoiset sijoituskohteet ovat
  • Omaisuusluokkien katsaus
  • Q&A

Tule mukaan kuuntelemaan, mitä vaihtoehtoiset sijoituskohteet ovat, miten niihin sijoitetaan ja mikä omaisuusluokissa on parasta! Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä.

Ilmoittaudu webinaariin!

Vaihtoehtoinen sijoittaminen

Vaihtoehtoisilla sijoituksilla tarkoitetaan perinteisten listattujen korko- ja osakemarkkinoiden ulkopuolisia markkinoita. Vaihtoehtoisiin sijoituskohteisiin kuuluu heterogeeninen joukko omaisuusluokkia, jotka eroavat toisistaan esimerkiksi likvidiytensä osalta. Tyypillisesti vaihtoehtoiset sijoitusluokat jaotellaan seuraavasti:

  • yksityiset pääomasijoitukset
  • yksityiset lainat
  • reaaliomaisuus
  • infrastruktuurisidonnaiset sijoitukset
  • hedgerahastot
  • raaka-aineet

Vaihtoehtoisten sijoitusten roolina on yleensä tarjota salkkuun hyvin ennustettavaa kassavirtaa, vähäistä riippuvuutta perinteisiin korko- ja osakemarkkinoihin sekä kilpailukykyistä tuotto-odotusta.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin!

Tervetuloa webinaariin kuuntelemaan, millaisia vaihtoehtoiset sijoituskohteet ovat ja miksi niitä kannattaa pitää salkussaan! Webinaari järjestetään tiistaina 12.4. kello 13. Voit lähettää webinaarin aiheeseen liittyen kysymyksiä jo etukäteen osoitteeseen info@sijoittaja.fi. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

Ilmoittaudu webinaariin!

Tutustu webinaarin aiheeseen:

Sinua voisi kiinnostaa
Riski-indikaattori edelleen ”suosi osakkeita” -tasolla
Osaketyökaluun lisätty joukko uusia osakkeita – Mukana Mandatumin osake
Analyysissa Nordnetin Sijoitusvakuutus
Sijoittajan valinnat