New call-to-action

NWB Finland Oy:n osakeanti – Kiinni satojen miljardien markkinaan

Vesi- ja pakkausyhtiö NWB Finland Oy järjestää osakeannin. Annilla kerättävät varat käytetään myynnin käynnistämiseen ja markkinointiin.

Julkaistu: 08.04.2022 Kirjoittaja:

Koneikko Oy NWB Finland Oy osakkeet sijoitusideat suorat sijoituskohteet vaihtoehtoiset sijoituskohteet

NWB Finland Oy:n osakeanti

 • Osakeannin koko: 9 359 osaketta (enintään 499 957 euroa)
 • Yrityksen pre-money valuaatio: 7 700 000 EUR
 • Osakkeen merkintähinta: 53,42 EUR
 • Minimimerkintämäärä: 47 osaketta (2 510,74 EUR)
 • Merkintäaika päättyy 31.5.2022

SIJOITA OSAKEANTIIN

NWB Finland Oy

NWB Finland Oy on innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä juomapakkauksia, pakkauslinjoja ja suomalaista lähdevettä myyvä yhtiö. Yhtiö on kehittänyt ekologisen ja patentoidun Bevel kartonkijuomapakkauksen, jossa on jopa 72% vähemmän muovia. Lisäksi kartonkipakkaus vaatii 35% vähemmän kuljetusliikennettä ja jopa 90% vähemmän jäteautoliikennettä. Myös uusia pakkauksia on suunnitteilla.

NWB Finlandin ekologinen Bevel -kartonkijuomapakkaus.

NWB on keskittynyt viime vuodet tuotekehitykseen, tekniseen suunnitteluun sekä patentointiin. Kaupallinen vaihe on alkamassa vahvan tiimin, uusien sopimusten ja yrityskaupan myötä. Yhtiön tavoitteena on kasvaa juoma-alan maailmanlaajuiseksi toimijaksi ja vähentää juoma-alan kansainvälistä ympäristökuormitusta merkittävästi. Markkina on iso, sillä pullotettua vettä myydään maailmanlaajuisesti päivittäin jopa 560 miljoonaa litraa. Yhtiö on asettanut päämarkkinoikseen Euroopan ja Pohjois-Amerikan. Yhtiön asiakkaita ovat juoma-alan yhtiöt.

NWB Finland Oy:n tavoitteet vuosille 2022 ja 2023

Liiketoiminta-alueet ja strategia

Yrityskaupan myötä konsernilla on useampi potentiaalinen liiketoimintamalli. Yhtiö tulee keskittymään kolmeen eri liiketoimintasegmenttiin:

 1. Pakkaukset
 2. Tuotantolinjastojen suunnittelu, myynti ja huolto (Koneikko Oy)
 3. Lähdeveden myynti

NWB Finlandin kaupallinen Private Label-tuotanto aloitetaan Q2/2022.  Kasvuodotukset ja potentiaali ovat suuret.

Yhtiö on aloittanut yhteistyön suomalaisen lähdevesituottajan Polar Spring Oy:n kanssa. Solmittava yhteistyösopimus kattaa Polar Springin tuotantolinjastojen ja koneiden modifioinnin NWB:n pakkauksille sopiviksi. Lisäksi sopimuksen myötä NWB saa oikeuden myydä Polar Springin tuottamaa lähdevettä omissa pakkauksissaan niin Suomessa kuin ulkomailla, sekä oikeuden myydä Polar Springin omia tuotteita ulkomaisilla markkinoilla.

NWB Finland ja toimiva johto ostivat alkuvuodesta 2021 Koneikko Oy:n koko osakekannan. Koneikon osalta yhtiö aikoo vahvistaa kansainvälistä myyntiä NWB:n myyntiverkoston avulla. Koneikon liiketoiminta-alueet ovat jatkossakin tuotantolinjojen suunnittelu ja valmistus sekä käytettyjen koneiden kauppa ja huolto.

Kansainvälisen agenttiverkoston rakentaminen on aloitettu solmimalla sopimuksia useiden alalla toimivien agenttien kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa agenttitoiminta aloitetaan Saksassa, Ranskassa, UK:ssa, Espanjassa, Italiassa, Sveitsissä, Puolassa ja Portugalissa.  Kiinnostus on yhtiön mukaan ollut suurta. Yhtiö tähtää suomalaisen veden myynnillä kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille.

Tavoitteet ja annin varojen käyttö

Juoma-ala on murroksessa ja NWB haluaa olla toimialan edelläkävijänä näyttämässä suuntaa entistä ekologisempaan suuntaan. Yhtiön visiona on olla kansainvälinen kokonaisvaltainen juoma-alan kasvuyritys, joka myy omia ekologisia pakkauksia, pakkauslinjastoja sekä suomalaista vettä. Yhtiön tavoitteena on solmia lähivuosina sopimukset maailman suurimpien toimijoiden kanssa. Yhtiö tavoittelee 20 miljoonan euron liikevaihtoa vuoteen 2024 mennessä.

Annilla kerättävät varat käytetään myyntiin, markkinointiin ja kansainvälisen agenttiverkoston rakentamiseen.

Viisi syytä sijoittaa NWB Finlandiin

Patentoidut innovaatiot: Yhtiön ekologiset pakkaukset on patentoitu. Lisäksi uusia patenttihakemuksia ollaan suunnittelemassa.

Valtava markkina: Maailmanlaajuinen vesi- ja pakkausmarkkina on erittäin suuri. Suomalaisen veden arvostus on korkealla ja se on tutkitusti maailman puhtainta.

Kaupalliseen vaiheeseen siirtyminen: NWB:n ensimmäiset asiakas- ja yhteistyösopimukset on allekirjoitettu ja tuotanto alkaa. Aiemmat vuodet on keskitytty tuotekehitykseen, tekniseen suunnitteluun ja patentointiin.

Tiimi: Toimitusjohtaja Heikki Hilpelällä on yli 20 vuotta kokemusta kansainvälisestä juomabisneksestä. Lisäksi hallituksen jäsenillä on pitkä ja vankka kokemus juoma- ja elintarvikealalla.

Yrityskaupan tuomat mahdollisuudet: Yhtiön toteuttama yrityskauppa vaikuttaa erittäin järkevältä. Se tuo paitsi uskottavuutta, myös erittäin paljon mahdollisuuksia NWB:n pakkaustuotteiden myynnin osalta.

Sijoita osakeantiin

 • Osakeannin koko: 9 359 osaketta (enintään 499 957 euroa)
 • Yrityksen pre-money valuaatio: 7 700 000 EUR
 • Osakkeen merkintähinta: 53,42 EUR
 • Minimimerkintämäärä: 47 osaketta (2 510,74 EUR)
 • Merkintäaika päättyy 31.5.2022

SIJOITA OSAKEANTIIN

Tehty kaupallisessa yhteistyössä NWB Finland Oy:n kanssa.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy