Northcrypto

Webinaari ke 29.9. klo 17: Sijoitusyhtiön perustaminen

Tervetuloa kuulemaan jatkoa suositulle Sijoittaja.fi:n webinaarisarjalle! Sijoitusyhtiön perustaminen askarruttaa sijoittajia ja nyt pureudumme aiheeseen. Vieraaksi saamme PwC:n asiantuntijat vastaamaan sijoittajien kysymyksiin aiheesta.

Julkaistu: 16.09.2021 Kirjoittaja:

PwC sijoittaminen sijoitusyhtiö webinaari

Sijoittajalla on nykyään lähes rajattomat mahdollisuudet sijoitusten tekemiseen, niiden hajauttamiseen ja omistusrakenteen optimoimiseen. Sijoittaja voi veronäkökulmasta optimoida omistuksiaan sijoittamalla joko suoraan yksityishenkilönä tai vaihtoehtoisesti sijoitusyhtiönä toimivan osakeyhtiönsä kautta.

Webinaarin ke 29.9. klo 17 sisältö:

  • Sijoitusyhtiö veronäkökulmasta
  • Sijoitusyhtiön perustaminen sekä yhtiö perhevarallisuuden hallintamuotona
  • Yhteenveto ja case esimerkki
  • Keskustelua

Milloin sijoitusyhtiön perustaminen on järkevää tai mitä tulee huomioon sijoitusyhtiötä perustaessa? Miten sijoitusyhtiö toimii perhevarallisuuden hallintamuotona?

Ilmoittaudu webinaariin

Webinaarin isäntänä toimii Timo Heikkilä ja vieraana PwC:n yhtiöoikeusasiantutija Johanna Ylianunti ja veroasiantuntija Joonas Järvenpää. Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia, jonka jälkeen on aikaa varattu kysymyksille. Webinaari on maksuton.

Johanna Ylianunti, PwC

Johanna Ylianunti (OTM, KTM, VT) toimii yritysjuridiikan asiantuntijana PwC:n omistajayrittäjäpalveluissa. Johannalla on monipuolinen ja laaja osaaminen yritysten ja niiden omistajien erilaisten juridisten toimeksiantojen hoitamisesta painopistealueinaan yhtiöoikeus, rakennejärjestelyt, sopimusoikeus, yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset sekä perhevarallisuusasiakirjojen laadinta. Ennen PwC:tä Johanna on työskennellyt vastaavissa tehtävissä toisessa Big 4-yhtiössä sekä lakimiehenä yritysjuridiikkaan painottuneissa asianajotoimistoissa.

Joonas Järvenpää, PwC

Joonas Järvenpää (OTM) toimii tuloverotuksen asiantuntijana PwC:n omistajayrittäjäpalveluissa. Joonaksella on laaja osaaminen ja kokemus niin yritysten sekä niiden omistajien ja perheiden vero- sekä yleisemmin varallisuuden hallinnansuunnittelusta. Joonaksella on myös erityistä kokemusta yksityishenkilöiden sekä perheiden varallisuuden strukturoinnista kansainvälisissä tilanteissa. Joonas on työskennellyt PwC:n Oulun toimistolla keväästä 2021. Joonas työskenteli aiemmin PwC:llä Helsingin toimistolla vuosina 2010 – 2016 ennen kuin siirtyi vuosiksi 2016 – 2020 yksityispankkipuolelle Luxemburgiin.

Ilmoittaudu webinaariinSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy