Näin hyödynnät Sijoittaja.fi:tä – kootut vinkit

Käyttäjäkyselystä tulleiden palautteiden perusteella kokosimme käyttäjille koosteen Sijoittaja.fi:stä. Kysymyksiä tuli mm. sijoittajan työkaluista, artikkeleista ja sijoittajakirjeestä. Katso kootut vinkit!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Käyttäjäkyselystä tulleiden palautteiden perusteella kokosimme käyttäjille koosteen Sijoittaja.fi:stä. Kysymyksiä tuli mm. sijoittajan työkaluista, artikkeleista ja sijoittajakirjeestä. Katso kootut vinkit!

Toteutimme kesäkuussa Sijoittaja.fi:n käyttäjäkyselyn. Kyselyllä kartoitimme käyttäjien tyytyväisyyttä, toiveita ja odotuksia palveluamme kohtaan. Kyselystä tulleiden palautteiden ja kysymysten perusteella kokosimme käyttäjille koosteen Sijoittaja.fi:stä auttamaan sivuston käytössä.

Artikkelit

Sijoittaja.fi:stä löytyy tuhansia artikkeleita eri sijoittamisen teemoista.

Miten löydät artikkeleita?

Uusimmat artikkelit löydät Sijoittaja.fi:n etusivulta. Voit selata vanhempia artikkeleitamme kohdasta Artikkelit, josta löydät kaikki artikkelit jaoteltuna aihepiireittäin. Artikkelit -kohdan löydät helposti päävalikosta.

Voit myös hakea artikkeleita sivustollamme olevan hakutoiminnon avulla. Kirjoita hakukenttään etsimäsi aihe esimerkiksi ETF tai etsimäsi yritys esimerkiksi Nokia.

LUE KAIKKI ARTIKKELIT

Miten erotat kumppaniartikkelin?

Sijoittaja.fi:n analyysit tuotetaan aina sijoittajan näkökulmasta. Kumppaniartikkelit tunnistat artikkelin lopussa olevasta lauseesta: ”Tehty kaupallisessa yhteistyössä XXX:n kanssa.

Sijoittajan työkalut

Sijoittaja.fi jäsenenä saat käyttöösi sijoittajan työkalut.

ETF-työkalu

ETF-työkalun pisteyttää ja lajittelee ETF:t tehokkuuden perusteella. Valitse, vertaile ja löydä tehokkaimmat vaihtoehdot lähes 3000 ETF:n joukosta.

ETF-työkalun esittely

Osaketyökalu

Vertaile osakkeita pisteytyksen, tuottojen ja tärkeimpien tunnuslukujen perusteella. Osaketyökalusta löydät ajantasaiset listat parhaista laatu-, arvo-, kasvu- ja osinko-osakkeista Suomesta sekä maailmalta.

Suomesta mukana ovat lähes kaikki pörssin päälistan osakkeet, joilla on riittävä pörssihistoria. Ulkomaisista osakkeista mukana ovat 600 suurinta eurooppalaista yhtiötä, 500 suurinta yhtiötä Yhdysvalloista ja kiinnostavimmat teknologiayhtiöt

Osaketyökalun esittely

Markkinaympäristö

Markkinaympäristö kertoo riskeistä ja mahdollisuuksista. Markkinaympäristön markkinatilanteen seuranta on helppoa. Markkinaympäristö tarjoaa tärkeimmät talousindikaattorit kommentteineen. 

Markkinaympäristön esittely

Indeksityökalu

Indeksityökalu on ehdoton apuväline jokaiselle sijoittajalle, joka haluaa sijoittaa Suomen ulkopuolelle. Työkalusta sijoittaja saa helposti käsityksen siitä, mille maantieteelliselle alueelle tai toimialalle kannattaa sijoittaa juuri nyt.

Indeksityökalun esittely

Sijoittaja – Valitse mitä tietoa haluat vastaanottaa

Voit itse määrittää millaista sisältöä haluat vastaanottaa sähköpostitse. Sähköpostien alalaidasta löytyvät kohdat ”Peru tilaus” ja ”Hallitse asetuksia”. Hallitse asetuksia -kohdasta pääset valitsemaan minkä tyyppisiä viestejä haluat meiltä vastaanottaa.

Tilaa sisältöä Sijoittaja.fi:stä

Jos et ole vielä tilannut maksutonta Sijoittajakirjettä, nyt on aika! Saat tällöin Sijoittaja.fi:n tärkeimmät artikkelit sähköpostiisi. Osa sisällöstä on vain Sijoittaja.fi:n jäsenille.

Tilaa maksuton sijoittajakirje!

Uudistukset

Sijoittaja.fi tarjoaa puolueetonta tietoa, artikkeleita, analyysejä ja ammattilaisten työkalut. Parannamme jatkuvasti sivustoa ja palveluamme, jotta voimme auttaa sinua sijoittamaan fiksummin.

SijoittajaApp – Artikkelit puhelimeen!

Uusin uudistuksemme on SijoittajaApp, jonka voi ladata AppStoresta ja GooglePlaysta. Lataa SijoittajaApp, ja saat puhelimeesi uusimmat artikkelit heti niiden ilmestyttyä. Voit helposti hakea haluamiasi aiheita ja tallentaa suosikkiartikkelisi. Sovellus on ilmainen. Sijoittaja.fi-jäsenet lukevat sovelluksessa kaikki artikkelit vanhoilla Sijoittaja.fi-tunnuksilla.

LATAA SIJOITTAJA-APP!

Sijoittajaportaali

Yksi tulevista uudistuksia, jota odotamme jo innolla, on Sijoittajaportaali, jossa Sijoittaja.fi:n jäsenet voivat rakentaa oman portfolionsa, hakea sijoitusideoita ja lukea viimeisimmät artikkelit. Portfolion rakennettuasi näet mm. salkun hajautuksen ja portaali opastaa sinua paremman hajautuksen rakentamisessa.

Julkaistaan vuoden 2021 aikana.

Sivuston päivittyminen

Milloin osaketyökalu päivittyy?

Osaketyökalujen kokonaispisteytys päivitetään kaksi kertaa kuukaudessa ja momentti-pisteet kerran viikossa. Työkalu sisältää myös tuotto- ja riskilukuja sekä arvostuskertoimia, jotka päivitetään useamman kerran viikossa.

Milloin mallisalkut päivittyvät?

Mallisalkut tarkastellaan kuukausittain. ETF-mallisalkuissa (Strategiamestari ja Passiivinen Kulupihtari) ETF:iä vaihdetaan enintään kaksi kertaa vuodessa. 

eTorossa kopioitavissa olevat kansainväliset kansainväliset salkut päivitetään kvarttaaleittain.

TUTUSTU ETORON SIJOITUSSALKKUIHIN!

Pääomasi on vaarassa. SmartPortfolios on salkunhoitotuote, jonka tarjoaa eToro Europe Ltd., joka on Cyprus Securities and Exchange Commissionin valtuuttama ja sääntelemä.

Osakesäästötilisalkku Aktiivi päivitetään kahdesti kuukaudessa ja Osakesäästötilit Maltillinen ja Osingon kasvattajat päivittyvät kerran kuukaudessa.

Kaikkien mallisalkkujen päivityksistä julkaistaan artikkeli Sijoittaja.fi:ssä.

Milloin markkinaympäristö päivittyy?

Markkinaympäristön riski-indikaattoreita päivitetään viikoittain pääsääntöisesti keskiviikkona. Talouden isosta kuvasta kertovia talousindikaattoreita ja tuotto-odotuksia päivitetään kuukausittain.

Kuinka usein artikkeleita julkaistaan?

Artikkeleita tehdään päivittäin. Teemme artikkeleita monista eri aiheista. Löydät artikkeleita muun muassa kotimaisesta ja kansainvälisestä sijoittamisesta, tuloskaudesta, erilaisia analyysejä ja tietoa kryptovaluutoista sekä eettisestä sijoittamisesta.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme myös keränneet yhteen paikkaan käyttäjien usein kysyttyjä kysymyksiä jäsenyydestä, työkaluista ja sivustosta. Löydät ne täältä.

Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme lähettämällä sähköpostia info@sijoittaja.fi tai sivuston alalaidassa olevan chatin kautta.

Ole oma salkunhoitajasi!

Sijoittaja.fi:n jäsenenä saat käyttöösi sijoittajan työkalut ja lukuoikeuden koko sisältöön.

KOKEILE JÄSENYYTTÄ EUROLLA!

Sinua voisi kiinnostaa
Markkinakatsaus: Osakemarkkinoiden arvostukset koholla
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rahastosijoittamisesta
Viikon kansainvälinen kasvuosake: tekoälytuotteet tukevat ServiceNow:n kasvua
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat