Osaketyökalun kärkiosakkeet Suomesta ja maailmalta

Osakkeen saamat kokonaispisteet Osaketyökalun pisteytyksessä kertovat osakkeen houkuttelevuudesta. Mitkä ovat tällä hetkellä Osaketyökalun parhaat osakkeet Suomesta ja maailmalta?

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Osakkeen saamat kokonaispisteet Osaketyökalun pisteytyksessä kertovat osakkeen houkuttelevuudesta. Mitkä ovat tällä hetkellä Osaketyökalun parhaat osakkeet Suomesta ja maailmalta?

Osaketyökalun parhaat osakkeet

Hyvät osakeideat ovat yksi menestyksekkään sijoittamisen kulmakivistä. Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla voi helposti löytää houkuttelevia ja sijoitustyyliisi sopivia osakkeita. Työkalu pisteyttää osakkeet kuuden pääfaktorin perusteella (momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu ja osinko) ja näistä muodostuu osakkeen kokonaispisteet. Kokonaispisteet kertovat osakkeen houkuttelevuudesta.

Kehitämme Osaketyökaluja jatkuvasti, ja yksi huomattavimmista kehityksistä tapahtui alkuvuodesta 2024, kun Osaketyökalujen kokonaispisteiden laskenta muutettiin dynaamiseksi. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että yksittäisten faktoreiden paino kokonaispisteiden laskennassa elää markkinatilanteen mukaan ja kokonaispisteet heijastavat paremmin alla olevan markkinan kehitystä.

Osaketyökalujen parhaat osakkeet ovat historiassa takoneet vahvoja tuottolukuja. Kansainvälisten osakkeiden parhaiden osakkeiden kohdalla tuottoero vertailuindeksiin kasvoi selvästi, kun dynaamiset painot otettiin käyttöön helmikuun alussa.

Osaketyökalun TOP-osakkeet heinäkuussa 2024

Tarkastelemme artikkelissa mitkä osakkeet ovat tällä hetkellä suomalaisten ja kansainvälisten osakkeiden Osaketyökalujen kärkisijoilla. Suomalaisista Osaketyökalun kärkiosakkeista moni on myös valintanamme juuri päivitetyssä analyysissä parhaista Suomi-osakkeista vuodelle 2024.

Käymme läpi Osaketyökalun tämän hetken parhaat osakkeet jäsenille suunnatussa osiossa.

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Sinua voisi kiinnostaa
UPM-Kymmene osake: Q2-tulos ei yltänyt odotuksiin – loppuvuoden näkymät ovat hyvät
Kesko osake: Viimeisin tulos odotusten mukainen – merkit rakentamisen piristymisestä ovat lupaavia
Pörssinoteerattujen sijoitustuotteiden hyödyntäminen tuloskauden aikana
Sijoittajan valinnat