Uusi Rahastotyökalu: löydä helposti parhaat rahastot

Sijoittaja.fi helpottaa piensijoittajien rahastovalintaa uudella Rahastotyökalulla. Uuden työkalun avulla piensijoittajat löytävät tuottavimmat ja omaan sijoitustyyliin sopivimmat rahastot vaivattomasti. Vertaile helposti yli 250 suomalaista rahastoa.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Sijoittaja.fi helpottaa piensijoittajien rahastovalintaa uudella Rahastotyökalulla. Uuden työkalun avulla piensijoittajat löytävät tuottavimmat ja omaan sijoitustyyliin sopivimmat rahastot vaivattomasti. Vertaile helposti yli 250 suomalaista rahastoa.

Uusi työkalu rahastojen vertailuun

Sijoittaja.fi on julkaissut uuden Rahastotyökalun, jonka avulla piensijoittajat voivat helposti löytää omaan salkkuun parhaiten sopivat rahastot.

Rahastotyökalu kattaa lähes kaikki kotimaiset rahastot. Tällä hetkellä työkalussa on yli 250 erilaista yhdistelmä-, osake-, korko- ja kiinteistörahastoa. Mukana on paljon toivotut Nordnetin indeksirahastot* ja muut rahastot, joilla on riittävä tuottohistoria. Työkaluun voidaan lisätä käyttäjien toiveesta myös uusia rahastoja.

Rahastotyökalun kautta ei voi sijoittaa rahastoihin, mutta sen avulla voit vertailla rahastoja ja saada hyötytietoa päätöksentekoa varten.

Rahastotyökalu on osa Sijoittaja.fi-jäsenyyttä ja se on saatavilla Sijoittaja360-palvelusta.

Vertaile rahastoja helposti

Rahastotyökalu tarjoaa tutun käytettävyyden Osake- ja ETF-työkaluista. Rahastotyökalun avulla voi helposti vertailla esimerkiksi rahaston tuottoja, kuluja ja rahaston kokoa. Myös rahaston omaisuusluokka ja maantieteellinen alue ovat tietoja, jotka ovat rahastotyökalussa.

Rahastotyökalusta löytyvät seuraavat tiedot:

  • Rahaston koko
  • Juoksevat kulut
  • Alue tai maa johon rahasto sijoittaa
  • Omaisuusluokka johon rahasto sijoittaa
  • Tieto tuotto-osuuden jaosta
  • Rahaston ISIN-koodi
  • Rahasto-osuuden arvo (NAV)
  • Rahaston tuottolukemia (3kk, 12kk ja 3v)

Näiden tietojen avulla rahastoja on helppo vertailla keskenään, ja esimerkiksi lajitella rahastot parhaiden tuottojen perusteella. Työkalun hakukenttää voi myös hyödyntää esimerkiksi, mikäli haluaa hakea pelkästään tietyn rahastoyhtiön rahastoja vertailuun.

Rahastotyökalu kuuluu Sijoittaja.fi-jäsenyyteen, ja löytyy Sijoittaja360-palvelusta.

Rahastot mukaan portfolioanalyysiin

Sijoittaja360 Portfolio- ja salkkutyökalu tarjoaa sinulle kehitysehdotuksia salkkusi hajautukseen, riskienhallintaan ja tuoton parantamiseen. Aiemmin saatavilla olleet yli 1 200 osaketta Suomesta ja ulkomailta sekä 3000 ETF:ää saavat nyt seurakseen suomalaiset rahastot. Sijoittajilla on entistä paremmat mahdollisuudet mallintaa omia sijoitussalkkujaan Sijoittaja360 -palvelussa.

Jatkossa Rahastotyökalun avulla voit helposti lisätä haluamiasi rahastoja omiin salkkuihisi käyttäen Portfoliotyökalua.

Portfoliotyökalun avulla voit rakentaa omia mallisalkkujasi, laatia ostoslistoja sekä testata erilaisia sijoitusstrategioita. Lisäksi Portfolio- ja salkkutyökalu tarjoaa kehitysehdotuksia tekoälyä hyödyntäen salkkusi hajautukseen, riskienhallintaan ja tuoton optimointiin.

Portfoliotyökalu on osa Sijoittaja.fi-jäsenyyttä ja se on saatavilla Sijoittaja360-palvelusta.

Sinua voisi kiinnostaa
Näin tehdään erinomainen rahastosalkku 5 minuutissa
Miten valitsen parhaan rahaston?
Suurin riski osakemarkkinoille – eikä kyseessä ole korot tai inflaatio
WIMAO
Sijoittajan valinnat