Osinkosijoittaminen ja parhaat osinko-osakkeet -webinaari 2.3. klo 17

Sijoittaja.fi:n maaliskuun webinaarissa tutustutaan osinkosijoittamiseen ja parhaisiin osinko-osakkeisiin Suomesta ja maailmalta. Tervetuloa kuuntelemaan!

Anni Hurtig
Anni Hurtig

Sijoittaja.fi:n maaliskuun webinaarissa tutustutaan osinkosijoittamiseen ja parhaisiin osinko-osakkeisiin Suomesta ja maailmalta. Tervetuloa kuuntelemaan!

Sijoittaja.fi:n maaliskuun webinaarin aiheena on osinkosijoittaminen ja parhaat osinko-osakkeet. Webinaari järjestesteään 2.3. kello 17. Asiantuntijana kuullaan Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä. Webinaarissa esittelemme osinkosijoittamista strategiana, osinko-osakkeiden tuottoja sekä parhaita osinko-osakkeita Suomesta ja maailmalta.

Tässä webinaarissa käsittelemme:

  • Osinkosijoittaminen sijoitustyylinä
  • Osinko-osakkeiden tuotot
  • Parhaat osinko-osakkeet Suomesta
  • Maailman parhaat osinko-osakkeet ja niihin sijoittaminen eToron kautta

Tervetuloa kuulemaan vastaukset muun muassa näihin teemoihin! Voit lähettää kysymyksiä jo ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sijoittaja.fi. Kysymyksiin vastataan webinaarin lopussa.

Ilmaisen webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. Webinaarista julkaistaan myös tallenne, joka tulee webinaarin jälkeisenä päivänä nähtäville Sijoittaja.fi:n YouTube-kanavalle.

ILMOITTAUDU MUKAAN WEBINAARIIN!

Osinkosijoittaminen ja parhaat osinko-osakkeet -webinaari järjestetään 2.3. kello 17. Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin

Ps. Haluatko palata vanhojen webinaaritallenteidemme pariin? Entä haluatko aina tiedon tulevista webinaareistamme? Webinaarit-sivulle olemme koonneet kaikkien vanhojen webinaariemme tallenteet sekä tiivistelmän webinaarin sisällöstä. Päivitämme sivulle tiedot aina myös tulevista webinaareistamme!

Sinua voisi kiinnostaa
Webinaaritallenne: Parhaat Suomi-osakkeet vuodelle 2024
Webinaari ti 2.4. klo 12: Parhaat Suomi-osakkeet vuodelle 2024
Kiinnostavia osinkoyhtiöitä Pohjoismaista
WIMAO
Sijoittajan valinnat