Miten sukkuloida vaikeassa markkinatilanteessa? Webinaari 19.10.

Sijoittaja.fi:n lokakuun webinaarissa annamme parhaat vinkit haasteellisesta markkinatilanteesta selviämiseen! Asiantuntijana Timo Heikkilä.

Anni Hurtig
Anni Hurtig

Sijoittaja.fi:n lokakuun webinaarissa annamme parhaat vinkit haasteellisesta markkinatilanteesta selviämiseen! Asiantuntijana Timo Heikkilä.

Lokakuun webinaari

Sijoittaja.fi:n lokakuun webinaari ottaa kantaa nykyhetken haasteelliseen markkinatilanteeseen. Kuinka selvitä tilanteesta kuivin jaloin?

Ilmainen ja kaikille avoin webinaari järjestetään keskiviikkona 19.10. kello 18. Webinaarin kesto on noin 30 minuuttia, minkä jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja vastauksille. Asiantuntijana toimii Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä.

Ilmoittaudu webinaariin!

Pitkään jatkunut karhumarkkina ja taistelu inflaatiota vastaan ovat nykyisen markkinaympäristön keskeisiä piirteitä. Minkälaisilla sijoituksilla salkku on parhaassa suojassa? Mitkä peliliikkeet sijoittajan nyt kannattaa tehdä? Milloin markkina kääntyy ja miltä loppuvuosi näyttää?

Webinaarissa käsittelemämme aiheet:

  • Markkinakatsaus tämän hetken tilanteesta
  • Johtopäätökset markkinasta ja sijoittajan pelikirja loppuvuodelle
  • Mitä ennakoimme loppuvuodelle, mitä sijoituksia suosia?
  • Kysymykset ja vastaukset

Tervetuloa kuuntelemaan ja saamaan parhaat neuvot tilanteesta selviytymiseen! Voit esittää kysymyksiä jo ennakkoon osoitteeseen info@sijoittaja.fi. Ilmoittaudu mukaan webinaariin alla olevasta painikkeesta.

Ilmoittaudu webinaariin!

Tutustu webinaarin aiheeseen:

Sinua voisi kiinnostaa
Suomalaiset laatuyhtiöt sijoituskohteena
Parhaat laatuosakkeet Suomesta
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
Helsingin pörssi on vihdoin kääntynyt – hakannut tuotossa jopa teknologiaosakkeet
WIMAO
Sijoittajan valinnat