northcrypto

SIJOITTAJA -podcast: Sijoittamisen sitkeät myytit

SIJOITTAJA -podcast

SIJOITTAJA -podcastissa kuulet sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä ja tuottavimmista sijoitustyyleistä. Tässä jaksossa puidaan sijoittamiseen yleisesti liitettyjä myyttejä. Jakson asiantuntijana Sijoittaja-ryhmän Hannu Huuskonen.

Julkaistu: 12.07.2022 Kirjoittaja:

podcast SIJOITTAJA -podcast sijoittaminen

SIJOITTAJA -PODCAST JAKSO 14: Sijoittamisen sitkeät myytit

SIJOITTAJA -podcast perkaa uusimmassa jaksossaan sijoittamiseen yleisesti liitettyjä myyttejä. Edellyttääkö sijoitustoiminnan aloittaminen tiettyä varallisuustasoa? Onko hyvin hajautettu salkku aina varma tuotonlähde? Entä onko velka pahasta ja pitääkö siitä pyrkiä mahdollisimman nopeasti eroon? Sijoittamisen sitkeitä myyttejä purkamassa Sijoittaja-ryhmän Hannu Huuskonen.

Onko myyteissä perää?

Usein kuulee puhuttavan, että tuottoisa sijoittaminen on varakkaiden yksinoikeus. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan sijoittamisessa pääsee hyvin alkuun esimerkiksi 20 € kuukaudessa, kunhan sijoitustoiminnan aikajänne on pitkä. Myös vuokra-asuminen määritellään usein automaattisesti huonoksi talouden kannalta. Tämäkään asia ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen, sillä vuokra-asumisessa välttyy suuren summan sijoittamiselta sellaiseen kohteeseen, josta ei synny kassavirtaa ennen kohteen myymistä. Moni tuntuu myös ajattelevan, että rahojen säilyttäminen säästötilillä on turvallisempaa kuin niiden sijoittaminen vaikkapa osakkeisiin. Tilillä makaavia rahoja syö kuitenkin inflaatio ja erityisesti matalakorkoisella säästötilillä varat ajan kuluessa hupenevat. Rahojen sijoittaminen sen sijaan tarjoaa mahdollisuuden omaisuuden arvon nousemiselle.

Uusin SIJOITTAJA -podcast on nyt kuunneltavissa!

Kuuntele Spotifyssa! Kuuntele soundcloudissa!

LISÄTIETOJA JAKSOON LIITTYEN

KUUNTELE SIJOITTAJA -PODCASTIN AIKAISEMMAT JAKSOTnorthcrypto


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy