Northcrypto

Sijoitusmessut Tampere-talossa 11.5.2022 – Ilmoittaudu mukaan!

Sijoitusmessut

Sijoitusmessut järjestetään Tampere-talossa 11.5.2022. Messuilla kuulet Suomen parhaat puhujat ja kiinnostavimmat paneelikeskustelut. Ilmoittaudu mukaan!

Julkaistu: 04.05.2022 Kirjoittaja:

osakkeet sijoittaminen

Toukokuun 11. päivä Tampere-talossa järjestettävien Sijoitusmessujen ennakkoilmoittautuminen on käynnissä. Ennakkoilmoittautumisella mahdollistat joutuisan sisäänpääsyn ja ehdit varaamaan eturivin parhaat paikat. Messuille osallistuminen on tuttuun tapaan maksutonta. Sijoitusmessujen järjestäjänä toimii Tampereen Nuorkauppakamari ry.

Messuilla ovat puhumassa muun muassa Suomen Osakesäästäjät, Oma Säästöpankki sekä Alexandria Pankkiiriliike. Luvassa myös kiinnostavia paneelikeskusteluja.

Parhaat vinkit varallisuutesi hoitoon

Muutaman kuluneen vuoden aikana markkinamaailma on saanut kokea useita suuria mullistuksia. Sijoituskenttää ovat ravistelleet maailmanlaajuinen pandemia, inflaatio, korkojen nousu ja lopulta vielä sota Euroopassa. Nykyisessä markkinatilanteessa onkin mahdollista vajota useaan sudenkuoppaan, mutta kääntöpuolena, markkinat tarjoavat myös hyvää tuottopotentiaalia.

Sijoitusmessuilla kuulet, mihin ja miten huippupuhujat nyt sijoittavat varojaan. Messualueella pääset myös keskustelemaan näytteilleasettajien kanssa ja voit löytää juuri sopivia palveluita, joiden avulla huolehdit varallisuudestasi parhaalla tavalla.

Messuille ovat tervetulleet kaikki sijoittamisesta kiinnostuneet yksityishenkilöt ja yritykset. Helposti lähestyttävän ohjelmansa vuoksi messut sopivat kaikille, ammattiin, ikään tai asemaan katsomatta. Messujen tarkoituksena on auttaa mahdollisimman monia toteuttamaan unelmansa ja vaurastumaan!

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan Sijoitusmessuille oheisesta linkistä.

Ilmoittaudu sijoitusmessuille!

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy