Northcrypto

Kilpailu käynnistyy – sijoita 10 000€ leikkirahaa ja voita 1000€

sijotuskästi

Sijotuskästi järjestää kilpailun, jossa sijoitetaan 10 000€ leikkirahaa ja parhaiten onnistunut voittaa 1000€. Kilpailussa ovat mukana myös Invested, Sijoittaja.fi sekä Suomen Osakesäästäjät. Minkälaisella salkulla kisa voitetaan?

Julkaistu: 28.03.2022 Kirjoittaja:

osakkkeet pörssi sijoittaminen

Mihin sinä sijoittaisit 10 000 euroa, jos voisit tehdä sen täysin riskittä? Osallistu mukaan leikkimieliseen kisaan, jonka järjestää Sijotuskästi! Kymmenen parasta sijoittajaa palkitaan Sijoittaja.fi:n ja Suomen Osakesäästäjien jäsenyyksillä. Lisäksi parhaiten menestynyt sijoittaja voittaa 1000 euron pääpalkinnon.

Poimi Helsingin pörssin parhaat osakkeet

Sijotuskästi järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa sijoituskilpailun, jossa kisataan siitä, kuka onnistuu valitsemaan Helsingin pörssin parhaat osakkeet. Kilpailussa jokainen sijoittaja saa käyttöönsä 10 000 euroa leikkirahaa, joten kuka tahansa voi osallistua kisaan. Kilpailussa seurataan osakkeiden kehitystä koko loppuvuoden ajan ja lopulta paras sijoittaja voittaa 1000 euroa oikeaa rahaa. Lisäksi kymmenen parhaiten menestynyttä sijoittajaa saavat vuodeksi käyttöönsä Sijoittaja.fi:n sekä Suomen Osakesäästäjien jäsenyydet, joiden avulla sijoitustaitojaan voi entisestään kartuttaa.

Vuonna 2022 tähän mennessä parhaiten tuottaneet osakkeet

Sijoittaja voi hyödyntää esimerkisi Osaketyökalua salkun rakentamisessa. Työkalusta löytyvät sijoittajan tärkeimmät tunnusluvut, pisteytys sekä tuotto- ja riskiluvut. Tässä alkuvuonna parhaiten tuottaneet osakkeet. Jatkuuko näiden osakkeiden momentum myös loppuvuonna?

Tai ehkä voittajasalkku löytyykin hyödyntämällä alkuvuonna heikoiten tuottaneita osakkeita. Tässä bottom 5 -osakkeet Suomesta. Heikoiten on tuottanut Ukrainan sodasta eniten kärsivä Nokian Renkaat.

Kilpailun kulku

Kilpailussa tarkoituksena on sijoittaa 10 000 euroa leikkirahaa Helsingin pörssin osakkeisiin. Osakeportfolio kasataan koko loppuvuodeksi eli salkut jäädytetään eikä osakkeita voi jäädyttämisen jälkeen enää vaihtaa. Koska osakkeiden sorttaaminen tai treidaaminen ei ole kisan aikana mahdollista, saavat myös vasta-alkajat hyvän mahdollisuuden taistella kilpailun voitosta. Toimeksiannot tapahtuvat reaaliaikaisesti oikeilla kursseilla, samaan tapaan kuten oikealla välittäjällä.

Salkut jäädytetään 8.4. kello 18 eli ennen pörssin sulkeutumista eikä muutoksia osakkeisiin voi tämän jälkeen enää tehdä. Tuottojen laskeminen aloitetaan maanantaina 11.4. pörssin avautuessa. Kilpailu jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka ja salkkujen kehitystä seurataan tiiviisti Sijotuskästin podcast-sarjassa ja Instagram-sivulla.

Kilpailun tarkoituksena on tuoda sijoittamista tutuksi laajemmalle yleisölle ja tiivistää suomalaista sijoittajayhteisöä. Leikkimielisen kilpailun myötä osallistuja saa kokea sijoittamisen jännityksen turvallisesti, ilman oikeita panoksia. Uusille sijoittajille kisa on oiva tapa tutustua osakesijoittamiseen, sijoittajakonkarit puolestaan pääsevät testaamaan esimerkiksi uudenlaisia sijoitusstrategioita ilman taloudellista riskiä. Kilpailuun voi osallitua kuka tahansa ja osallistuminen on ilmaista.

Sijoitukset tehdään Invested-sovelluksessa

Kilpailu on avoin kaikille ja se käydään Invested-mobiilisovelluksessa. Ilmainen sovellus on ladattavissa Google Play -kaupassa sekä App Storessa. Ilmoittaudu mukaan kilpailuun ja tee osakevalintasi viimeistään 8.4. kello 18, ennen pörssin sulkeutumista. Salkun tuottoseuranta alkaa 11.4. pörssin avautuessa.

Kiinnostuitko?

Katso tarkemmat ohjeet osallistumisesta ja ilmoittaudu mukaan kisaan Sijotuskästin kotisivuilla!
Parhaita kotimaisia osakkeita pääset vertailemaan Osaketyökalussamme!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy