Yepzon Oy:n Osakeanti – Tähtäimessä kasvuyrityslistaus

Suomalaisella sijainti- ja sensoritietoon pohjautuvien IoT-ratkaisujen teknologia- ja palvelutoimittaja Yepzonilla on käynnissä osakeanti 26.3.–28.5.2021. Antia jatkettu ke 30.6. saakka. Tutustu Yepzonin osakeantiin!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Suomalaisella sijainti- ja sensoritietoon pohjautuvien IoT-ratkaisujen teknologia- ja palvelutoimittaja Yepzonilla on käynnissä osakeanti 26.3.–28.5.2021. Antia jatkettu ke 30.6. saakka. Tutustu Yepzonin osakeantiin!

Yepzonin Osakeanti

 • Osakeannin koko: enintään 1 149 426 osaketta (2 011 495,5 EUR)
 • Osakkeen merkintähinta: 1,75 EUR (vanhoille osakkeenomistajille 1,66 EUR)
 • Yrityksen pre-money valuaatio: 11 811 742,25 EUR (vanhoille osakkeenomistajille 11 204 281,22 EUR)
 • Minimimerkintämäärä: 5 714 osaketta (9 999,50 EUR), vanhoille osakkeenomistajille 1 000 osaketta (1 660 EUR)
 • Merkintäaika: 26.3.–28.5.2021, jatkettu 30.6. saakka.
Tutustu Yepzonin osakeantiin!

Mikä on Yepzon?

Yepzon Oy on vuonna 2013 toimintansa aloittanut paikantamislaitteiden ja monitorointipalvelujen teknologiayritys. Yritys tarjoaa sijainti- ja sensoritietoon pohjautuvia ratkaisuja sekä teollisuuteen että henkilöturvapuolelle.

Yepzon Oy toimii Suomessa, Yhdysvalloissa ja Intiassa ja on myynyt jo yli 60.000 ratkaisua maailmanlaajuisesti. Yepzonin henkilöturvaratkaisuilla luodaan lisäturvaa sekä yksittäisille kuluttajille että uusia palveluja globaaleille turvallisuusalan toimijoille. Teolliset sovellukset liittyvät erilaisten prosessien, kulkuneuvojen ja rahdin kontrollointiin.

Yepzonin IoT-ratkaisut ovat kiinteästi integroituja asiakkaan bisneskriittisiin järjestelmiin, josta syystä asiakassuhteet ovat vahvasti strategisia ja kilpailun vaikeasti tavoitettavissa. Yepzon tuo asiakkailleen sekä kustannussäästöjä että uusia palvelutuottoja digitalisaation kautta.

Katso alta Yepzonin esittelyvideo.

Yepzonin markkina kasvaa 15-25 % vuodessa

Yepzon toimii globaaleilla esineiden internetin markkinoilla (IoT, Internet of Things). Markkinat kasvavat 15-25 % vuodessa.

Yepzonin toimitusjohtaja Otto Linnan mukaan ”digitalisaatio tulee olemaan jokaisen teollisen yrityksen elinehto seuraavan 5-10 vuoden aikana.” Yepzon lanseeraa neljä uutta 5G-tuotetta teollisuuteen ja tavoitteena on nousta kansainvälisesti merkittäväksi teollisuuden kumppaniksi. 

Yepzon toimii globaaleilla esineiden internetin markkinoilla (IoT, Internet of Things. Yepzonin osakeanti.

Miksi sijoittaa Yepzoniin?

 • B2B strategia on osoittautunut oikeaksi. Yepzonin teollinen tilaus- ja tarjouskanta on tuplaantunut edellisestä vuodesta. Yksikin yhtiön meneillään olevista loppuvaiheen asiakaspiloteista kääntää yhtiön toteutuessaan erittäin kannattavaksi.
 • Yepzonista on tullut merkittävä toimija toimialallaan. Tästä kertovat monet merkittävät asiakkuudet sekä teollisella- (mm. MeriTaito, Telia, LA County, Finnlines) että henkilöturvapuolella (mm.Telefonica, StanleySecurity, Securitas).
 • Järjestelmäintegraatio takaa pitkän asiakassuhteen. Digitalisaatioratkaisut integroidaan lähes poikkeuksetta syvälle asiakkaan omiin järjestelmiin, jolloin asiakaskohtaiset ratkaisut ja kehitysprojektit nostavat Yhtiön kilpailun tavoittamattomiin.
 • Kysyntä kasvaa ja kehitys kiihtyy. Digitalisaatio tulee olemaan jokaisen teollisen yrityksen elinehto seuraavan 5-10 vuoden aikana. Teollisuuden, liikenteen, terveydenhuollon ja logistiikan alat tulevat muuttumaan perusteellisesti, ja Yepzonilla on tämän muutoksen vaatimat teknologiset ratkaisut valmiina.
 • Rahoitus suunnataan kasvuun. Yepzon tarvitsee lisäpääomaa kasvun rahoittamiseen. Ensisijaisesti tavoitteena on vahvistaa pääomarakennetta, sekä lisätä myyntivoimaa ja asiakkaita valituissa segmenteissä. Rahoituskierros on suunnitelman mukainen toinen askel kohti tavoiteltua listautumista Ruotsin Nordic Growth Markets -listalle loppuvuonna 2021. 
 • Mukaan kasvuun edullisella arvostuksella. Yepzon kärsi väliaikaisesti Covid-19 kriisistä, koska komponenttien toimitukset viivästyivät ja Intian tuotanto oli poikki kevään eristysjaksosta johtuen. Nyt sijoittajalla on mahdollisuus päästä mukaan Yepzonin kasvuun edullisella arvostustasolla, joka on yli 30% alempi kuin vuoden 2019 osakeannissa.
Tutustu Yepzonin osakeantiin!

Kaupallinen yhteistyö, Yepzon Oy

Sinua voisi kiinnostaa
Suomalaiset laatuyhtiöt sijoituskohteena
Parhaat laatuosakkeet Suomesta
Wimaon osakeanti – uniikilla teknologialla ratkaisu muovin kierrätykseen
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
WIMAO
Sijoittajan valinnat