New call-to-action

Päivän parhaita tuloksia

Tulosyllättäjä, top, paras osake

Torstai oli heikko päivä. Yksikään tulosjulkistaja ei yllättänyt positiivisesti. Keskiviikon parhaasta tuloksesta vastasi Kemira.

Julkaistu: 23.07.2015 Kirjoittaja:

osakkeet tuloskasvu

Lähes kaikki tämän päivän tulosjulkistajat ovat laskussa. Tässä keskiviikon ja torstain parhaita tuloksia.

Kemiran liikevaihto oli 594,8 M€ (analyytikoiden ennuste 576,3 M€) ja oikaistu liikevoitto 44,8 M€ (ennuste 39,8 M€). Liikevaihto kasvoi AkzoNobelin paperiliiketoiminnan oston seurauksena ja suotuisista valuuttakursseista. Liuskeöljy- ja kaasutoimintojen vähentyminen Yhdysvalloissa ei vaikuttanut Kemiran tulokseen.  Kemira odottaa liikevaihdon ja käyttökatteen ilman kertaluonteisia eriä kasvavan vuodesta 2014 AkzoNobelin paperikemikaaliliiketoiminnan vaikutus mukaan lukien.

Okmeticin liikevaihto oli 22,1 M€ (ennuste 21,6 M€) ja liikevoitto 2,9 M€ (ennuste 2,9 M€). Alkuvuoden hyvä kysyntä jatkui toisella vuosineljänneksellä. Yhtiö hyötyi edelleen dollarin vahvistumisesta. Myös yhtiön toimittamien kiekkojen keskihinta nousi. Yhtiö odottaa, että normaalin kausivaihtelun mukaisesti kysyntä on hyvää todennäköisesti vielä kolmannella vuosineljänneksellä.

Caverionin liikevaihto oli 638,1 M€ (analyytikoiden ennuste 591,2 M€) ja liiketulos 15,5 M€ (ennuste 15,6  €). Tilauskanta oli 3 % korkeammalla kuin vuosi sitten yhtiön saatua useita vaativia sopimuksia suurissa projekteissa. Loppuvuoden kehityksen odotetaan olevan enemmän viime vuoden kaltainen. Yhtiö aikoo siirtyä kannattavan kasvun vaiheeseen.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy