Analyysissa Kreaten listautuminen

Kreate Group Oyj on suomalainen vaativaan infrarakentamiseen keskittyvä yhtiö. Lue tärkeimmät listautumisesta ja näkemyksemme kannattaako osallistua!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Kreate Group Oyj on suomalainen vaativaan infrarakentamiseen keskittyvä yhtiö. Lue tärkeimmät listautumisesta ja näkemyksemme kannattaako osallistua!

Kreaten listautuminen

 • Kreate on suomalainen infrarakentamiseen keskittyvä yhtiö, joka listautuu Nasdaq Helsinki markkinapaikalle
 • Merkintäaika alkoi 8.2.2021 klo 10. Yleisöannin merkintäaika päättyy 16.2.2021.
  • Aikaisintaan merkintä voidaan keskeyttää 15.2.2021 klo 16:00.
 • Yhtiö tarjoaa merkittäväksi alustavasti enintään 1 526 090 yhtiön uutta osaketta, Lisäksi Intera Fund II Ky ja tietyt muut Kreaten osakkeenomistajat tarjoavat merkittäväksi enintään 2 690 160 Kreaten olemassa olevaa osaketta (osakkeiden myynti).
  • Interan odotetaan antavan vakauttamisjärjestäjänä toimivalle Danske Bankille lisäosakeoption ostaa enintään 632 437 Lisäosaketta merkintähintaan tai hankkia näille ostajia yksinomaan mahdollisten ylikysyntätilanteiden kattamiseksi Listautumisannin yhteydessä. 
 • Kreate pyrkii keräämään osakeannilla noin 12,5 miljoonan euron bruttovarat
 • Merkintähinta 8,20 euroa per osake 
 • Yleisöannissa tarjotaan alustavasti enintään 400 000 Tarjottavaa Osaketta yksityishenkilöille ja yhteisöille Suomessa.
 • Yleisöannissa sitoumuksen tulee koskea vähintään 100 ja enintään 20 000 tarjottavaa osaketta. 
 • Osakeannista saadut varat käytetään pääomarakenteen vahvistamiseen muun muassa lyhentämällä olemassa olevia pankkilainoja 10 miljoonalla eurolla. 

Ankkurisijoittajat:

Harjavalta Oy ja Tirinom Oy ovat antaneet Listautumisantiin liittyen merkintäsitoumukset. Ankkurisijoittajien merkintäsitoumukset vastaavat noin 54,8 prosenttia Tarjottavista Osakkeista olettaen, että Lisäosakeoptiota ei käytetä.

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.

Lähteet: 

Kreate Group Oyj:n markkinointiesite , Kreate Group Oyj:n listalleottoesite, Thomson Reuters 

Sinua voisi kiinnostaa
Suomalaiset laatuyhtiöt sijoituskohteena
Parhaat laatuosakkeet Suomesta
Wimaon osakeanti – uniikilla teknologialla ratkaisu muovin kierrätykseen
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
WIMAO
Sijoittajan valinnat