Miten tehdä tuottoa laskumarkkinassa? Katso video.

SijoitusSummitin haastattelussa Helsinki Capital Partnersin salkunhoitaja Tommi Kemppainen kertoo, miten HCP Black -rahasto tekee tuottoa myös laskumarkkinassa.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

SijoitusSummitin haastattelussa Helsinki Capital Partnersin salkunhoitaja Tommi Kemppainen kertoo, miten HCP Black -rahasto tekee tuottoa myös laskumarkkinassa.

Osakemarkkinan takia ei tarvitse menettää yöunia

Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilän haastattelussa HCP Blackin salkunhoitaja Tommi Kemppainen kertoo, miten nykyiseen täysin poikkeukselliseen markkinatilanteeseen on päädytty. Velan määrä on kasvanut valtioissa ja yhtiöissä liian suureksi. Onko Euroopassa edessä Japanin kaltainen tie?

Helsinki Capital Partnersin ratkaisu on hedge-rahasto HCP Black, jonka idea on tehdä tuotta myös vaikeissa markkinatilanteissa. HCP Blackissa on esimerkiksi sijoituskohteita, joiden riski ei liity kansantalouksiin tai pörssiin.

Haastattelussa Tommi Kemppainen kertoo, mihin HCP Black sijoittaa ja mihin se ei ainakaan tässä markkinatilanteessa sijoita. Salkun strategia on aktiivinen hajauttaminen, joka poikkeaa merkittävästi perinteisestä osake- ja korkohajauttamisesta.

HCP Black sopii hajauttamaan perinteisiä osake- ja korkosijoituksia. Maailman ollessa myllerryksessä Black sopii kaikille, jotka haluavat hallita riskiä ja parantaa salkun hajautusta.

HCP Black

  • HCP Black on multistrategiarahasto, joka tavoittelee parasta tuottoa suhteessa riskiin aidolla ja aktiivisella hajautuksella.
  • Suhdanteesta riippumattomat sijoitukset mahdollistavat tuotot myös silloin kun markkina laskee.
  • Rahaston tavoitteena on voida toimia jopa asiakkaan ainoana sijoituksena tarjoten hyvää ja vakaata tuottoa maltillisella riskitasolla.
  • Rahasto tarjoaa ratkaisun pitkäaikaiseen sijoittamiseen sekä vaurauden rakentamiseen.
Katso miten tehdä tuottoa laskumarkkinassa!
Sinua voisi kiinnostaa
Analyysi: Nordea ylitti ennusteet ensimmäisellä neljänneksellä
Tuloskausi käynnistyy – katso tulosennusteet Osaketyökalusta
Parhaat osinko-osakkeet maailmalta
RiverRecycle näkyvyys
Sijoittajan valinnat