Northcrypto

Vuonna 2019 parhaiten tuottaneet osakeindeksit

Indeksityökalusta löytää eri osakeindeksit ja niiden tunnuslukuja. Parhaimmat indeksit ovat tuottaneet tänä vuonna yli 30 %.

Julkaistu: 27.09.2019 Kirjoittaja:

ETF indeksityökalu

Vertaile osakeindeksejä

Indeksityökalullamme sijoittaja voi vertailla osakeindeksejä. Työkalussa on 53 osakeindeksiä ja mukana ovat kaikki tärkeimmät markkina-alueet ja sektorit.

Vertailua voi tehdä pisteytyksen perusteella tai sitten tunnuslukuja, tuotto- ja riskilukuja käyttäen. Pisteytys on yksinkertaistettu versio Osaketyökalun pisteytyksestä.

Indeksityökalu Sijoittaja.fi-jäsenille

Parhaiten tuottaneet indeksit

Lajittelimme osakeindeksit paremmuusjärjestykseen vuoden 2019 tuoton perusteella. Kolme parhaiten tuottanutta osakeindeksiä olivat: venäläiset yhtiöt, yhdysvaltalainen informaatioteknologiasektori  ja yhdysvaltalainen kiinteistösektori. Kaikki tuotot ovat ilmoitettu euromääräisinä.

Kaikkien kolmen indeksin korrelaatio suomalaisiin osakkeisiin on kohtalaisen hyvällä tasolla. Usein suomalaisen sijoittajan osakesalkku on suomalaisiin osakkeisiin keskittynyt ja hyötyisi ulkomaisten osakemarkkinoiden tuomasta hajautushyödystä.

Tehokkaat ETF:t indekseihin

Lue koko artikkeli —

Saat lukuoikeuden analyyseihin ja artikkeleihin sekä käyttöösi osake- ja ETF-työkalut, markkinaympäristön, mallisalkut ja muut sijoittajan työkalut.

KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

Nämä ja paljon muita ETF:iä löydät ETF-työkalusta. Sieltä löytyvät myös muut Indeksityökalun indeksien ETF:t.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy