startup lions

Vuonna 2019 parhaiten tuottaneet osakeindeksit

Indeksityökalusta löytää eri osakeindeksit ja niiden tunnuslukuja. Parhaimmat indeksit ovat tuottaneet tänä vuonna yli 30 %.

Julkaistu: 27.09.2019 Kirjoittaja:

ETF indeksityökalu

Vertaile osakeindeksejä

Indeksityökalullamme sijoittaja voi vertailla osakeindeksejä. Työkalussa on 53 osakeindeksiä ja mukana ovat kaikki tärkeimmät markkina-alueet ja sektorit.

Vertailua voi tehdä pisteytyksen perusteella tai sitten tunnuslukuja, tuotto- ja riskilukuja käyttäen. Pisteytys on yksinkertaistettu versio Osaketyökalun pisteytyksestä.

Indeksityökalu Sijoittaja.fi-jäsenille

Parhaiten tuottaneet indeksit

Lajittelimme osakeindeksit paremmuusjärjestykseen vuoden 2019 tuoton perusteella. Kolme parhaiten tuottanutta osakeindeksiä olivat: venäläiset yhtiöt, yhdysvaltalainen informaatioteknologiasektori  ja yhdysvaltalainen kiinteistösektori. Kaikki tuotot ovat ilmoitettu euromääräisinä.

Kaikkien kolmen indeksin korrelaatio suomalaisiin osakkeisiin on kohtalaisen hyvällä tasolla. Usein suomalaisen sijoittajan osakesalkku on suomalaisiin osakkeisiin keskittynyt ja hyötyisi ulkomaisten osakemarkkinoiden tuomasta hajautushyödystä.

Tehokkaat ETF:t indekseihin

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile ilmaiseksi

Saat käyttöösi kaikki sijoittajan työkalut ja lukuoikeuden sisältöön.

Aloita ilmainen kokeilu

Nämä ja paljon muita ETF:iä löydät ETF-työkalusta. Sieltä löytyvät myös muut Indeksityökalun indeksien ETF:t.startup lions


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


Sijoittaja.fi:n katsaus IPO:ihin 5.10.2022 08:59 | Timo Heikkilä
Muutoksia Strategiamestari-mallisalkussa

SIJOITTAJA -podcast 28.9.2022 14:03 | Anni Hurtig
SIJOITTAJA -podcast: ETF-sijoittaminen osa 1


Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy