Vuoden 2024 osakevalintojemme tuotot vertailussa

Tutkimme, miten valitsemamme parhaat Suomi-osakkeet ovat tuottaneet viimeisen kuukauden aikana. Yhdestä osakevalinnastamme tehtiin ostotarjous.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Tutkimme, miten valitsemamme parhaat Suomi-osakkeet ovat tuottaneet viimeisen kuukauden aikana. Yhdestä osakevalinnastamme tehtiin ostotarjous.

Valintamme parhaiksi Suomi-osakkeiksi vuodelle 2024

Kirjoitimme reilu kuukausi sitten valinnoistamme parhaiksi Suomi-osakkeiksi kuluvalle vuodelle 2024. Listasimme tuolloin 15 mielestämme parasta osakevalintaa hyödyntäen Suomi Fundamentti -mallisalkkua, valmiita TOP-listojamme ja Osaketyökalun kokonaispisteytystä.

Tutkimme Osaketyökalusta valitsemiemme osakkeiden tuottoja viimeisen kuukauden ajalta. Osa listan yhtiöistä on julkaissut jo vuoden ensimmäisen kvartaalin tuloksensa, mikä on osaltaan näkynyt osakkeiden kurssiliikkeissä.

Vertailun vuoksi OMXH25-tuottoindeksi (osingot huomioiden) on tuottanut noin +2,3 % viimeisen kuukauden aikana.

Parhaiden osakevalintojen tuottokärjessä Purmo Group, Wärtsilä ja Gofore

Osakevalinnoistamme korkeimpaan tuottoon viimeisen kuukauden ajalta yltää sisäilmaratkaisuja tarjoavan Purmo Groupin osake, joka on tuottanut huimat +44 %. Yhtiö oli viime perjantaina ostotarjouksen kohteena, mikä singautti osakkeen reilu +30 % ylös päivän aikana. Ilman ostotarjousta Purmo olisi jäänyt matalammille sijoille vertailussa, mutta olisi silti tarjonnut kohtuuhyviä tuottoja yhdelle kuukaudelle.

Toiseksi parhaaseen tuottoon valinnoistamme yltää Wärtsilän osake, joka on tuottanut viimeisen kuukauden aikana lähes +24 %. Wärtsilä raportoi viime perjantaina vahvat Q1-luvut, ja osake oli päivän aikana reilu +11 % nousussa. Wärtsilän osake on ollut jo pidempään vahvassa nousutrendissä.

Kolmannelle sijalle parhaissa tuotoissa yltää Goforen osake, joka on tuottanut viimeisen kuukauden aikana noin +15 %. Goforen tulos oli vuoden ensimmäisellä neljänneksellä ennusteita paremmalla tasolla, ja yhtiön johto arvioi vuoden ensimmäisen neljänneksen olleen heikomman markkinatilanteen aallonpohja.

TOP 3 parhaiden Suomi-osakkeiden tuotot Osaketyökalussa

Parhaiden Suomi-osakkeiden tuotot (jäsenille)

Jäsenille suunnatussa osiossa käymme läpi kaikkien vuoden 2024 osakevalintojemme tuotot viimeisen kuukauden ajalta.

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.

Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
CMD-analyysi: Atria avasi yritysostoja ja vastuullisuutta Nurmossa
Sammolta ostotarjous Topdanmarkista
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat