Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkun vuosituotto yli 50 %

Sjoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Salkku on tuottanut vuoden 2023 alusta yli 50 prosenttia. Esittelyssä salkun suurimmat sijoitukset.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Sjoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Salkku on tuottanut vuoden 2023 alusta yli 50 prosenttia. Esittelyssä salkun suurimmat sijoitukset.

Miksi sijoittajan kannattaa olla kiinnostunut teknologiasektorista?

Teknologinen kehitys on tärkein megatrendi, josta sijoittajan on oltava tietoinen. Sen ansiosta maailman suurimmat pörssiyhtiöt ovat nykyään teknologiayhtiöitä. Esimerkiksi Amazon, Apple, Microsoft, Google, Tesla, Nvidia ja Meta Platforms ovat disruptoineet toimialoja ja ajaneet perinteisillä toimintamalleilla toimivia yhtiöitä konkurssiin.

Salkku sijoittaa maailman parhaisiin teknologia yhtiöihin

Sijoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku* sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. 

Osakevalinnassa hyödynnämme kvantitatiivista analyysia ja omaa sijoitusnäkemystämme. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa sekä lisäarvon tuottoa omistajille. 

Osakkeet valitaan nopeasti kasvavilta megatrendisektoreilta: internet, digitalisaatio, e-commerce, pilviteknologia, AI, fintech, sosiaalinen media, metaverse, kyberturvallisuus jne.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Salkun tuotto yli 50 prosenttia vuonna 2023

Perjantain 8. joulukuuta päätöskursseilla laskettuna Disruptiiviset Teknologiaosakkeet -salkun tuotto vuonna 2023 on ollut 51,55 prosenttia. Salkku on paikannut erinomaisesti vuoden 2022 teknologiaosakkeiden alamäkeä. Etenkin marraskuu oli salkulle erinomaisen vahva tuoton ollessa lähes 16 prosenttia.

Teknologiaosakkeiden comeback vuonna 2023 on osoitus siitä, että teknologiaosakkeita on pidettävä salkussa. Silloin tällöin sektorille osuvat alamäet ovat nopeasti pyyhitty pois. Teknologiaosakkeiden avulla sijoittaja on aina kiinni markkinoiden tärkeimmisäs megatrendeissä.

Salkun suurimmat sijoitukset joulukuussa 2023

Alla olevassa listassa on Disruptiiviset Teknologiaosakkeet -salkun suurimmat sijoitukset joulukuussa 2023. Salkussa on 32 osaketta ja suurin sijoitus on siruyhtiö AMD 4,15 prosentin painolla. AMD on noussut suurimmaksi osakkeeksi viimeisen kuukauden vahvalla kurssinousulla. Osake on noussut 13,5 prosenttia viimeisen kuukauden aikana. Nousun takana on AMD:n tekoälysirut, joiden odotetaan haastavan Nvidian siruja etenkin palvelinkoneissa. Myös Nvidian osake on salkussa.

Toisena on kyberturvallisuusyhtiö Palo Alto Networks. Kolmanneksi on noussut Microsoft, jonka Q3-raportin markkinat arvostivat suurista teknologiaosakkeista parhaaksi. Neljänneksi suurin on Netflix, jonka painoa lisäsimme salkkuun osakkeen viimeisimmässä dipissä. Osake on noussut syyskuun 380 dollarin tasoilta 19 prosenttia. Viidentenä salkussa on pilvipalveluyhtiö Adobe, joka on nousst yli 80 prosenttia alkukesän tasoilta. Voit tarkastella salkun kaikkia sijoituksia tästä*.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.
Aiempi kehitys ei ole tae tulevista tuotoista. Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees
51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Salkku tarkistetaan neljännesvuosittain tai markkinatilanteen edellyttämällä tavalla. Ylipainotamme salkun korkealaatuisimmat osakkeet, mutta pidämme salkun yksittäisten osakkeiden painon tasapainossa vähentääksemme riskiä.

Kopioi salkku tai poimi sijoitusideoita

Sijoittaja.fi:n salkut on mahdollista kopioida helposti eTorossa. Tällöin samat muutokset, kuten osakevaihdot, ostot ja myynnit, joita teemme salkuissamme, toteutuvat myös sinulla.

Salkun kopioimisen voi lopettaa milloin tahansa ja siitä ei tarvitse maksaa esimerkiksi rahastoista tuttuja merkintä-, hallinnointi- tai lunastuspalkkioita. Kopioidun salkun voi myös jäädyttää nykyiseen tilaan, jolloin ostoja ja myyntejä ei tapahdu. 

Minimisijoitus 500 dollaria. Voidaksesi kopioida salkkuja, sinulla tulee olla eToro*-tili avattuna. Voit myös vain poimia sijoitusideoita omaan salkkuusi. Salkun sisältöön tutustuminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Tutustu teknologiaosakkeet -salkun sisältöön eTorossa eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla. Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia  sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski  velkavivun käytöstä johtuen. 74 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa  käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun  on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko  sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Copy Trading  ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on  vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees..

Tilaa kansainvälistä sijoittamista käsittelevät blogit!

Etsitkö sijoitusideoita kansainvälisiltä sijoitusmarkkinoilta? Haluatko pysyä ajan tasalla Sijoittaja.fi:n kansainvälisten salkkujen kehityksestä? Tilaa alla olevan lomakkeen kautta kaikki asiaan liittyvä sisältö sähköpostiisi heti, kun se julkaistaan.

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.

Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
Markkinakatsaus: Osakemarkkinoiden arvostukset koholla
CMD-analyysi: Atria avasi yritysostoja ja vastuullisuutta Nurmossa
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat