Webinaari ke 11.10. klo 15: Sijoituscasena Koskirent, joka toteuttaa siirtokelpoisia vuokratiloja kuntasektorille

Monet kiinteistösijoitus- ja rakennusalan yhtiöt ovat vaikeuksissa. Sektorilta löytyy kuitenkin kasvuala, joka ei näytä hidastumisen merkkejä. Keskiviikkona 11.10. pidettävässä webinaarissa esittelemme valopilkun toimialalta.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Monet kiinteistösijoitus- ja rakennusalan yhtiöt ovat vaikeuksissa. Sektorilta löytyy kuitenkin kasvuala, joka ei näytä hidastumisen merkkejä. Keskiviikkona 11.10. pidettävässä webinaarissa esittelemme valopilkun toimialalta.

Kiinteistömarkkinan valopilkku

Kiinteistömarkkina on ollut koko vuoden 2023 selvässä laskussa inflaatiosta ja korkeista koroista johtuen. Sektorilta löytyy kuitenkin myös kasvualoja, jotka eivät kärsi nykyisestä markkinatilanteesta vastaavalla tavalla.

Sijoituscasena Koskirent – siirtokelpoisia vuokratiloja kuntasektorille

Kiinteistösektorin kasvuala on siirtokelpoiset rakennukset koulu- ja päiväkotikäyttöön kunnille ja kaupungeille. Korjausvelka pitää yllä kysyntää vielä vuosikymmeniä. Lisäksi kasvukeskukset tarvitsevat liikuteltavia kouluja, jotka skaalautuvat tarpeen mukaan. Kuntien investointihalukkuus kiinteisiin koulurakennuksiin on alhaalla. Siirtokelpoiset vuokrarakennukset ovat kuntien ykkösvalinta. Tule kuuntelemaan millaisia tuotto-odotuksia ja mahdollisuuksia sijoittajalle on tarjolla?

Webinaari järjestetään keskiviikkona 11.10. kello 15. Webinaarin vetäjänä toimii Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä. Haastattelussa Koskirent Oy:n hallituksen puheenjohtaja, perustajayrittäjä Tapani Koski.

Tervetuloa kuulemaan millainen sijoituskohde on Koskirent!

Webinaari järjestetään yhteistyössä SijoittajaPRO Corporate Financen kanssa.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN

Mikä on Koskirent?

Siirtokelpoisten tilojen vuokraamiseen erikoistunut KoskiRent Oy on vuonna 2013 perustettu luotettava vuokranantaja. Yhtiöllä on nykyisin ulkona jo yli 30 000 vuokraneliötä. Sen tuotteistettu päiväkoti- ja koulumallisto takaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Lue lisää

Ps. Haluatko palata vanhojen webinaaritallenteidemme pariin? Entä haluatko aina tiedon tulevista webinaareistamme? Webinaarit-sivulle olemme koonneet kaikkien vanhojen webinaariemme tallenteet. Päivitämme sivulle tiedot aina myös tulevista webinaareistamme!

Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
Trendaavat osakesektorit ja viikon treidi-idea: DocuSign.
Viikon kansainvälinen kasvuosake: tekoälytuotteet tukevat ServiceNow:n kasvua
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat