Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkun suurimmat sijoitukset

Sjoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Salkku on tuottanut vuoden 2023 alusta yli 36 prosentia. Esittelyssä salkun suurimmat sijoitukset.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Sjoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Salkku on tuottanut vuoden 2023 alusta yli 36 prosentia. Esittelyssä salkun suurimmat sijoitukset.

Miksi sijoittajan kannattaa olla kiinnostunut teknologiasektorista?

Teknologinen kehitys on tärkein megatrendi, josta sijoittajan on oltava tietoinen. Sen ansiosta maailman suurimmat pörssiyhtiöt ovat nykyään teknologiayhtiöitä. Esimerkiksi Amazon, Apple, Microsoft, Google, Tesla, Nvidia ja Meta Platforms ovat disruptoineet toimialoja ja ajaneet perinteisillä toimintamalleilla toimivia yhtiöitä konkurssiin.

Salkku sijoittaa maailman parhaisiin teknologia yhtiöihin

Sijoittaja.fi:n ylläpitämä Disruptiiviset teknologiaosakkeet –salkku* sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. 

Osakevalinnassa hyödynnämme kvantitatiivista analyysia ja omaa sijoitusnäkemystämme. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa sekä lisäarvon tuottoa omistajille. 

Osakkeet valitaan nopeasti kasvavilta megatrendisektoreilta: internet, digitalisaatio, e-commerce, pilviteknologia, AI, fintech, sosiaalinen media, metaverse, kyberturvallisuus jne.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Salkun suurimmat sijoitukset 13.10.2023

 1. Alphapet (Google)*
 2. Microsoft*
 3. Palo Alto Networks*
 4. AMD*
 5. Broadcom*
Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees.

Sen lisäksi salkusta löytyy kaikki tunnetuimmat teknologiaosakkeet, Apple, Amazon, Nvidia ja Meta Platforms sekä tunnettuja toimialan disruptoijia, kuten Airbnb ja Netflix.

Salkun parhaiten tuottanut osake kuluvana vuotena on ollut tekoälyn kärkiyhtiö Nvidia, joka on noussut jo yli 220 % (13.10.2023).

Salkku tarkistetaan neljännesvuosittain tai markkinatilanteen edellyttämällä tavalla. Ylipainotamme salkun korkealaatuisimmat osakkeet, mutta pidämme salkun yksittäisten osakkeiden painon tasapainossa vähentääksemme riskiä.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkun suurimmat sijoitukset

Suurimmat sijoitukset lokakuussa.

Kuvalähde: eToro

Kopioi salkku tai poimi sijoitusideoita

Sijoittaja.fi:n salkut on mahdollista kopioida helposti eTorossa. Tällöin samat muutokset, kuten osakevaihdot, ostot ja myynnit, joita teemme salkuissamme, toteutuvat myös sinulla.

Salkun kopioimisen voi lopettaa milloin tahansa ja siitä ei tarvitse maksaa esimerkiksi rahastoista tuttuja merkintä-, hallinnointi- tai lunastuspalkkioita. Kopioidun salkun voi myös jäädyttää nykyiseen tilaan, jolloin ostoja ja myyntejä ei tapahdu. 

Minimisijoitus 500 dollaria. Voidaksesi kopioida salkkuja eTorossa, sinulla tulee olla eToro*-tili avattuna. Tai voit vain poimia sijoitusideoita omaan salkkuusi. Salkun sisältöön tutustuminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Tutustu teknologiaosakkeet -salkun sisältöön eTorossa

Tilaa eToroa ja kansainvälistä sijoittamista käsittelevät blogit!

Oletko kiinnostunut eTorosta? Etsitkö sijoitusideoita kansainvälisiltä sijoitusmarkkinoilta? Haluatko pysyä ajan tasalla Sijoittaja.fi:n kansainvälisten salkkujen kehityksestä? Tilaa alla olevan lomakkeen kautta kaikki asiaan liittyvä sisältö sähköpostiisi heti, kun se julkaistaan.

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla. Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 74 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees..

(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.

Sinua voisi kiinnostaa
Analyysi: Elisa aloitti vuoden vakaalla suorituksella
Tekoälyuutiset: robottijalkapalloa ja tekoäly-influenssereita
Laaja markkinakatsaus: sijoittajan tärkeimmät indikaattorit
RiverRecycle näkyvyys
Sijoittajan valinnat