Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa

Miljoonat sijoittajat ovat valinneet eToron sosiaalisen kaupankäyntialustan omakseen. Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa sijoittavat maailman parhaisiin laatu- ja teknologiaosakkeisiin sekä tehokkaisiin ETF:iin.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Miljoonat sijoittajat ovat valinneet eToron sosiaalisen kaupankäyntialustan omakseen. Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa sijoittavat maailman parhaisiin laatu- ja teknologiaosakkeisiin sekä tehokkaisiin ETF:iin.

eTorossa voit käydä kauppaa yleisimmillä sijoitusinstrumenteilla ja kopioida helposti muiden sijoittajien sijoitusalkut sekä jakaa oman salkkusi kopioitavaksi. Esittelyssä Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa.

eTorossa on maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa käyttäjää, joilla on mahdollisuus sijoittaa myös ammattimaisesti hoidettuihin Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin. 

Olemme perehtyneet eToroon ja sijoitusalustaan jo vuodesta 2018 lähtien.

Hannu, Yoni ja Timo

”Aiemmin yksityissijoittajille ei ole ollut tarjolla helppoja tapoja kopioida ammattilaisten tai muiden tunnettujen sijoittajien salkkuja. Nyt tämä on eToron avulla vihdoin mahdollista, minkä vuoksi mekin olemme omilla salkuillamme mukana.”

Timo Heikkilä, Sijoittaja.fi

Esittelyssä Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa

Sijoittaja.fi on toteuttanut eToroon kolme kansainvälistä sijoitussalkkua, joiden osake- ja ETF-valinnoissa on hyödynnetty kvantitatiivista analyysia ja omaa sijoitusnäkemystämme.

  1. Laatusalkku, sijoittaaa globaaleihin matalariskisiin laatuosakkeisiin (II-Quality*). 
  2. Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku (II-Disruptive*) sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. 
  3. Laajasti hajauttava ETF-salkku* (nimi eTorossa II-ETF-Portfolio*)
Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Globaaleihin laatuosakkeisiin sijoittava salkku

Salkussa on noin 30 osaketta ja se on hajautettu sekä toimialoittain että maantieteellisesti. Salkku sisältää muun muassa tunnettuja brändiyhtiöitä ja defensiivisiä terveydenhuolto- ja päivittäistavarasektorin osakkeita.

Historiallisesti laatuosakkeet ovat tarjonneet parempaa tuottoa, kuin markkina keskimäärin. Laatuosakkeet kestävät hyvin matalasuhdanteita ja kasvattavat vuodesta toiseen tulosta. Niillä on myös yleensä vahva kilpailuetu.

Vuonna 2022 salkku voitti indeksin selvästi ja monet salkun yhtiöt pärjäsivät vaikeassa markkinatilanteessa erinomaisesti. Vuonna 2023 salkku tuotti 10 prosenttia. Myös vuonna 2024 salkku on päässyt positiiviseen tuottoon. Viime vuosina salkku on tarjonnut erinomaista hajautushyötyä tappiollisiin Suomi-osakkeisiin nähden.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin sijoittava salkku

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa sekä lisäarvon tuottoa omistajille. Osakkeet valitaan nopeasti kasvavilta megatrendisektoreilta: tekoäly, internet, digitalisaatio, e-commerce, pilviteknologia, fintech, sosiaalinen media, metaverse, kyberturvallisuus jne..

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku kärsi vuonna 2022 teknologiaosakkeiden alamäestä, mutta palautui vuonna 2023 vahvasti tuottaen lähes 60 prosenttia. Vuonna 2024 salkku on jatkanut nousussa tekoälymegatrendin johdattamana.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Hajauta helposti ETF:ien avulla

ETF-salkku on pitkäntähtäimen vakaa sijoitussalkku, joka on hajautettu eri sijoituskohteisiin ETF-rahastojen avulla. Pääpaino salkussa on osakkeissa ja koroissa. Tuotto-odotus on matalampi kuin maailman osakemarkkinoilla. Vastapainona myös volatiliteetti on matalampi. Myös maksimitappio on alhaisempi kuin osakemarkkinoilla keskimäärin, joten salkku on myös matalariskisempi. Salkussa on myös korko-ETF:iä, joiden tulevaisuuden tuottonäkymät ovat aiempaa paremmat korkean korkotason myötä.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Muiden sijoittajien salkkujen kopiointi eTorossa

eToro tarjoaa mahdollisuuden aitoon sosiaaliseen sijoittamiseen. Voit kopioida muiden sijoittajien sijoitussalkut CopyTrader -toiminnolla. Järjestelmä hoitaa ostot automaattisesti ja mikäli salkussa tapahtuu muutoksia, hoituvat ne automaattisesti ilman että käyttäjä tekee mitään.

Smart Portfolio -toiminto on lähes samanlainen kuin CopyTrader, mutta sillä erotuksella että Smart Portfolio -salkut ovat, joko eToron omia tai eToron valikoitujen kumppaneiden hallinnoimia ammattimaisesti hoidettuja sijotussalkkuja. Sijoittaja.fi:n kaikki kolme salkkua ovat Smart Portfolioita. CopyTraderiksi voi ryhtyä periaatteessa kuka tahansa.

Yhdistettynä mahdollisuuteen ostaa osakkeiden murto-osia, sijoittaja saa kopioitua sijoitussalkut tarkasti ja pienellä rahalla. Minimisijoitus Sijoittaja.fi:n kansainvälisiin sijoitussalkkuihin on 500 dollaria.

eToron Smart Potfoliot

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Näin kopioit Sijoittaja.fi:n sijoitussalkut itsellesi

  1. Rekisteröidy eToroon
  2. Etsi haluamasi salkku: II-Quality, II-Disruptive tai II-ETF-Portfolio
  3. Paina oikealla olevaa Invest-nappia
  4. Valitse haluamasi sijoitussumma, minimi 500 dollaria
  5. Klikkaa Invest vahvistaaksesi sijoituksesi

Sijoita kansainvälisiin osakkeisiin helposti

Sijoittaja.fi:n ammattimaisesti hoidetut kansainväliset sijoitussalkut ovat saatavilla eToron nykyaikaisella kaupankäyntialustalla. Osake- ja ETF-salkut ovat helposti kopioitavissa yhdellä napin painalluksella.

Kopioimalla Sijoittaja.fi:n salkut saat kaikki samat osakkeet ja ETF:t omaan salkkuusi. Kun salkuissa tehdään muutoksia, kaupat toteutuvat automaattisesti myös omassa salkussasi. Rakentamillamme sijoitussalkuilla voit sijoittaa maailman parhaisiin teknologiaosakkeisiin, globaaleihin laatuyhtiöihin tai tehokkailla ETF:illä toteutettuihin sijoitussalkkuihin.

Sijoittaja.fi on neuvotellut edut eToroon, jolloin kaupankäynti on edullista. Saat edut käyttöösi rekisteröitymällä Sijoittaja.fi:n kautta.

Lue myös muiden sijoittajien kokemuksia eTorosta.

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees.

eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla.

Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 51 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees

Sinua voisi kiinnostaa
Nokian Renkaiden tulos laski – yhtiö pitää vielä kiinni ohjauksestaan
hajautus, osakemarkkina
Vuoden 2024 osakevalintojemme tuotot vertailussa
Metso osake
Analyysi: Metson markkinanäkymissä ei viitteitä piristymisestä
RiverRecycle osakeanti/näkyvyys
Sijoittajan valinnat